22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
E posibil să simți că nu mai ești pe aceeași frecvență cu cei din anturaj, caz în care vei opta să te retragi în intimitate. Ziua nu aduce probleme ce țin de sănătate, dar totuși ar fi bine să încerci să consumi mai multă apă, deoarece este posibil să ai parte de un tranzit leneș.

Taur
Orice strategie pe care o vei implementa acum va da rezultate bune chiar dacă se schimbă regulile inițiale. Evident, efortul va fi maxim, dar pe viitor vei constata cât de mult s-a meritat. Se recomandă să dai dovadă de diplomație și să eviți conflictele cu prietenii sau familia.

Gemeni
Tânjești după o anumită persoană pe care este posibil să o reîntâlnești. Este adevărat că se poate ajunge iar la partea intimă, dar, totuși, această escapadă te poate costa scump pe viitor. Ţi se recomandă cumpătare și autoanaliză, pentru a evita neplăcerile.

Rac
Poate apărea dorința de a sta departe de stresul cotidian, însă nu reușești să găsești acele câteva clipe de relaxare la care visezi și nu este exclus să devii irascibil, greu de suportat de către cei din jur. Vei reuși să depășești momentul cu ajutorul partenerului de viaţă.

Leu
Poți fi pus în situația de a cheltui o anumită sumă de bani, ceva neprevăzut îți poate strica planurile, însă vei face față. Sunt posibile unele discuții mai aprinse cu cei din familie, din pricină că se simt neglijați de ceva vreme. Încearcă să te implici mai mult în treburile casnice.

Fecioară
Pe partea financiară începi să îți revii, să cauți posibilități de a face rost de bani. Sentimental, ceva te nemulțumește la relația actuală, știi că meriți mai mult și poate de aceea vei începe să te gândești cum să o îmbunătățești. Acum poți ieși din rutină, creativitatea este amplificată.

Balanţă
Viața ta se poate schimba la 180 de grade doar dacă vei dori și tu. Finalul zilei poate aduce un contract productiv și durabil, iar aceste safisfacții te vor face să cheltuieşti o sumă de bani pentru a te bucura, ceea ce nu este ceva rău, iar cei din anturaj îți vor ține hangul.

Scorpion
Pe partea financiară se observă o intensificare a energiilor pozitive, se întrevăd rezultate în noile proiecte întreprinse. Pe partea sentimentală această zi este pașnică. Totuși, pot să se manifeste unele divergențe, totul poate pleca de la rude, obiceiuri aduse de către partener acasă.

Săgetător
Șansele de a întâlni marea iubire sunt mari, în special la locul de muncă sau într-o deplasare în scop de serviciu, dar apar și unele obstacole în calea fericirii tale din pricina interdicțiilor impuse de funcția pe care o ai în firmă. Însă, până la urmă, tu ești cel care decizi.

Capricorn
Ziua va aduce stări de confuzie, dorința de detașare și încercarea de a evita realitatea, cufundându-te în vicii. Nu este recomandat să se consume alcool, droguri, să recurgi la jocuri de noroc, întreținerea de relații intime cu persoane pe care nu le cunoaști.

Vărsător
Ai senzația că nu te mai identifici în situația actuală, îți dorești cu totul altceva de la viață. Toate aceste stări de revoltă interioară sunt benefice, deoarece te vor scoate din zona de confort și te vor face să evoluezi. Nu mai da detalii despre ceea ce concepi, cineva te poate plagia.

Peşti
Simți nevoia să te răsfeți într-un mod clasic, înot, masaj, să acorzi mai mult timp pentru relaxare. Seara ţi-ar plăcea să aducă declarații de dragoste din partea partenerului, dar acestea întârzie să apară și de aceea este posibil că te vei simți trist, neîmplinit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS