17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Îți faci prea multe griji pentru cei dragi, însă ar fi bine să ții cont de faptul că fiecare are propriul său destin. De aceea, cu cât vei încerca să îi ajuți mai mult, cu atât le vei face o defavoare, iar evoluția lor va fi considerabil mai slabă, deoarece nu își vor învăța lecția.

Taur
Este o zi bună pentru a-ți face o analiză interioară, a crea în liniște o nouă strategie, pentru a-ți pune viața în ordine și a avea curajul să-ți asumi propria existență. Sentimental, iubirea va fi cea care te va pune pe drumuri, dar se impune să te ocupi și de treburile casnice.

Gemeni
Acțiunile tale anterioare desfășurate pe plan profesional își fac acum efectul, totul este să nu te grăbești. Ai șanse de a concepe ceva nou, util, în urma unei colaborări cu o persoană nouă din anturaj. De asemenea, nu exclude posibilitatea de a-ți crește veniturile în străinătate.

Rac
Discuțiile cu partenerul sunt benefice pentru liniștea ta sufletească și vrei să concepi un plan pentru următoarea perioadă. Deoarece simți că ești iubit, protejat, te simţi încurajat să începi activități noi pe plan profesional. Înţelegi că progresul tău depinde de armonia din relație.

Leu
Pe plan profesional, lucrurile sunt destul de instabile. Dacă nu îți stăpânești criticismul, stârnești controverse în rândul colegilor de la muncă. Schimbări neprevăzute apar și în viața de cuplu, dar vei reuși să depășești momentul și să te adaptezi noilor condiții.

Fecioară
Prezentările și negocierile vor decurge nesperat de bine. Șarmul tău personal este la cote maxime, iar pregătirea ta profesională nu are cusur. Însă nu uita să te îngrijești și de fericirea partenerului de viață, nu exagera cu munca pentru a nu ți se reproșa că-l neglijezi.

Balanţă
Te poți bucura de o zi excelentă, ți se oferă noi perspective, iar dacă ești la începutul unei relații, acum poți să iei decizia de a te muta împreună cu partenerul iubit. Pe de altă parte, dacă relația ta nu mai merge, nu este exclus să apară o ceartă, posibil o despărțire.

Scorpion
Pot să apară cheltuieli neprevăzute, ceea ce poate să implice o modificare a agendei de azi, însă ai vitalitea necesară pentru a te adapta din mers. Totuși, pe seară s-ar putea să te confrunți cu o stare de indispoziție din cauza stresului.

Săgetător
Nu este o zi bună pentru a lua decizii importante ce vizează sfera financiară. Simțul practic nu este la cote maxime, iar nerăbdarea de a termina ceva ce ai început de ceva vreme te poate costa timp și bani. Sentimental, evită să începi o relație romantică.

Capricorn
Șansele de reușită pe plan profesional sunt destul de mari, ai putea să îți asumi riscul de a începe ceva pe cont propriu. În schimb, sentimental, ți se va pune răbdarea la încercare. Ţi se recomandă mai mult calm. În plus, partenerul de viață te susține în acest demers.

Vărsător
Nu îți place să ți se spună ce să faci. Vrei ca cei din jur să țină cont de sfaturile tale, dar ai o atitudine ostilă și nimeni nu te băgă în seamă. Sunt șanse să afli că partenerul are un secret pe care nu ți l-a spus sau să apară cineva care să-ți ceară bani cu împrumut.

Peşti
Există posibilitatea să interpretezi unele gesturi ale partenerului iubit nu tocmai așa cum erau ele menite să fie transmise. Probabil că la mijloc este vorba de o simplă neînțelegere, de aceea încearcă să ai mai multă răbdare până situația se va rezolva de la sine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS