10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
În relația sentimentală vei dori să clarifici anumite lucruri de bun-simț, referitoare la banii comuni şi atribuțiile pe care fiecare partener le are față de copil. Dacă ai probleme de sănătate în zona abdomenului, gastrită, constipație, astăzi se vor accentua pe fond de stres.

Taur
Astăzi se declanșează spiritul de conducere, activarea dorinței de a face bani. Dacă nu există siguranță în sfera financiară, vei începe să îți ceri drepturile. Șanse mari de a scăpa de tensiuni în relația cu persoana iubită, profită de şarmul tău pentru a-i face complimente.

Gemeni
Atenție la posibile probleme de sănătate, pe fondul unor nemulțumiri de la locul de muncă. Încearcă să spui ce te deranjează, pentru a nu mai acumula stres. Astăzi realizezi că fericirea nu vine de la ceilalți, doar tu poți simți legătura cu Universul și cu ceea ce te înconjoară.

Rac
Azi poate veni suma de bani necesară pentru a putea demara planurile concepute. Un eveniment social te poate ajuta să cunoşti o persoană interesantă, de la care să ai multe de învățat pe plan profesional, sau poate intri în posesia unor secrete fără să te străduiești prea mult.

Leu
În urma unei întâlniri inopinate vei auzi despre o afacere sau poate că produsele tale vor fi remarcate de cineva, care se va decide să-ți propună o colaborare pe partea profesională. Pe seară, te poți baza pe șarmul tău irezistibil pentru a face o nouă cucerire romantică.

Fecioară
Cu cât vei dori să te implici mai mult în viața celor dragi, cu atât îi vei încurca mai mult. Încearcă să nu iei decizii în locul lor. Financiar, s-ar putea să apară o întârziere care te va pune într-o situație mai delicată, însă nu se va ajunge la complicații, doar că va trebui să ai răbdare.

Balanţă
Dacă ai de susținut azi un examen, nu ești avantajat, efortul din ultima perioadă nu va fi recompensat pe măsură. Dacă este posibil, încearcă să amâni această examinare pe altă zi. În relația de dragoste se prefigurează o perioadă de incertitudine.

Scorpion
Este posibil să primești ceva bani, iar cu aceste sume să poți acoperi unele datorii. Treburile nu merg prea bine în relația de dragoste, însă o schimbare de atitudine din partea ta ar putea salva situația. Încearcă să-i faci o declarație de dragoste parterului de viață.

Săgetător
Fă-ţi o listă în cazul în care mergi la cumpărături, ca să nu cheltuieşti prea mult. Legătura cu divinitatea este puternică astăzi, simţi dorință de renaștere, de a schimba ceea ce nu merge în viața ta, posibil să fii tentat să faci o meditație sau să mergi la biserică.

Capricorn
Productivitatea poate fi scăzută din cauza unor atitudini nepotrivite ale colegilor. Dacă unii vor să se sustragă pentru a nu-și asuma sarcini de lucru, nu face ca ei. Deși le vrei binele, cei din familie nu îți iau în calcul opiniile și te fac să devii indiferent față de nevoile lor.

Vărsător
Vei avea parte de posibile schimbări de situație. Provocarea zilei va fi pe axa relațională, tot ce ține de comunicare între parteneri, asociați, profesori sau șefi fiind bine aspectat. De aceea ar fi bine să începi să spui ceea ce ai pe suflet, te faci înțeles mai ușor.

Peşti
Devii curios de absolut orice, ți-ar plăcea să porți discuții inteligente, dar ți-e frică de unele provocări. Nu ai vrea să ți se pună întrebări la care nu ai răspuns, pentru a nu-ți pierde reputația, de aceea insişti cu un subiect pe care îl stăpânești. Mai multă modestie nu ar strica.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS