1.2 C
Craiova
marți, 26 ianuarie, 2021

Horoscop

Berbec
Este bine să fiți cât mai discret. Nu prea aveți chef de nimeni şi de nimic, pentru că sufletul are nevoie de detaşare de forfota vieţii cotidiene. Evitați eforturile prea mari şi provocările celorlalţi. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele picioarelor şi secundar pe sistemul digestiv. La serviciu este o perioadă delicată, dar veți depăşi totul cu bine.

Taur
Prietenii vă sunt alături. Dialoguri, sfaturi de taină, toate apar în jur ca într-un carusel minunat. Vin și foarte multe informaţii preţioase pe care ar trebui să le reţineți sau să le notați. Totuşi, unele persoane din anturaj nu sunt ceea ce par şi ar trebui să fiți prudent. Vorbiți mai puţin, ascultați mai mult şi nu divulgați punctele slabe.

Gemeni
Ar trebui să vă îndreptaţi atenţia spre relaţiile cu şefii. Sunt posibile discuţii contradictorii, reproşuri, dar fiți prudent şi ascultați pe îndelete ce vi se spune. Dreptatea este deocamdată de partea celorlalţi. Manifestarea personalităţii lasă mult de dorit, aşa încât ar fi binevenite unele corecţii în relaţionarea cu ceilalţi.

Rac
Relaţiile cu străinătatea revin în atenţie. Ori veți sta de vorbă cu cineva aflat departe de graniţele ţării, ori vă veți gândi la demersuri pentru o călătorie importantă în viitor. Pe de altă parte, sunt momente bune pentru a vă ocupa de studii pe termen lung. Dacă sunteți nevoit să susţineți examene sau interviuri fiți prudent.

Leu
Chestiunile financiare sunt bine susţinute astăzi. Recomandabil este să verificați bugetul de venituri şi cheltuieli. Achitați taxele, impozitele sau, în funcţie de caz, ocupați-vă de relaţiile cu instituţiile bancare. Evitați speculaţiile financiare şi cheltuielile pe mofturi. După-amiază, detaşați-vă de cotidian şi întoarceţi-vă privirea către laturile spirituale ale vieţii.

Fecioară
Se pare că astăzi trebuie să vă ocupați de partenerul de viaţă. Sunt posibile dialoguri aprinse, fapt pentru care se recomandă prudenţă. Sunteți combativ şi puteți răni uşor cu vorbele sau cu privirea. Ascultați ce au de zis ceilalţi, puneți în balanţă cu ceea ce vă doriți şi apoi acţionați în consecinţă.

Balanţă
O zi cu multă agitaţie la serviciu. Ați vrea să rezolvați cât mai multe, însă nu prea aveți energie. Dozați-vă eforturile, ocupați-vă doar de treburile personale şi nu răspundeți la provocările celor din jur. Sănătatea este vulnerabilă, însă folosiți doar remedii naturiste şi odihniți-vă conştient. Aveți nevoie de o minivacanţă.

Scorpion
Sunteți maestrul de ceremonii astăzi pentru întregul zodiac. Veselia şi cheful de aventuri de care dați dovadă vă pot crea neplăceri în relaţia cu persoana iubită. Fiți prudent, dozați-vă euforia şi încercați să ţineți cont şi de stările celorlalţi. Pentru alţii, copiii vor fi în prim-plan. Sunt momente bune pentru a vă ocupa de un hobby.

Săgetător
O zi bună pentru curăţenii generale, reparaţii curente sau reamenajări interioare. Se poate pune problema achiziţionării unui teren sau a unei locuinţe noi. Tendinţa este de a vă ocupa mai mult de domeniul profesional în detrimentul vieţii personale. De aceea, relaţiile cu membrii familiei sunt tensionate, însă cu răbdare şi discernământ veți rezolva totul.

Capricorn
Se pare că astăzi sunteți mai mult pe drumuri. Întâlnirile cu rudele şi cu prietenii apropiaţi pot fi frecvente. Se întrezăresc multe veşti interesante, dar acordați-le atenţie doar celor care vă sunt de folos. Pe de altă parte, sunt momente bune de a vă gândi la parcurgerea unor forme de şcolarizare, ce vă vor ajuta, cât de curând, să obţineți un loc de muncă mai bun.

Vărsător
Banii şi beneficiile vă vor da bătăi de cap. Ați vrea să economisiți ceva, însă s-ar putea să fiți nevoit să cheltuiți pentru nevoile altora. Încercați să vă selectați priorităţile şi nu dați frâu liber tentaţiei cumpărăturilor. Primiți cadouri sau recompense de la un loc de muncă.

Peşti
Aveți energie, chef de tot şi toate, dar bine ar fi să vă rezumați doar la treburile personale. Programați cursuri de dezvoltare personală şi relaţională sau pur şi simplu ordonaţi-vă lucrurile şi activităţile. Bazați-vă doar pe forţele proprii şi încercați să ascultaţi şi părerile celorlalţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Liga 1 | Ziua remizelor! Nici FC Argeș cu...

FC Argeș și FCSB au încheiat la egalitate, scor...

ȘTIRI GdS

Horoscop

BerbecIncursiunile voastre în afaceri vor fi o aventură. Rețineți că este nevoie de timp pentru ca orice nouă întreprindere să prindă viaţă și să...

Horoscopul de weekend

BerbecUn zâmbet poate fi mai valoros decât orice sumă de bani. Folosiţi-vă farmecul personal dacă vreți să primiţi ceea ce vă doriţi. De altfel,...

Horoscop

BerbecVeşti bune pentru voi în ceea ce priveşte sfera financiară. Acordaţi mai multă atenţie la serviciu, daţi dovadă de profesionalism şi forţă de muncă....

Horoscop

BerbecNu este ziua voastră norocoasă. Aveți grijă la bani, s-ar putea să pierdeți o sumă importantă sau să cheltuiți iresponsabil. Nu uitați că mai...

Horoscop

BerbecApar mici probleme de sănătate pe care ar trebui să le investigați. Niciodată nu este un semn bun când vă confruntați cu dureri de...

Horoscop

BerbecEste mult de lucru la serviciu, dar nu prea aveți chef. Ar fi bine să apelați la ajutorul colegilor, pentru că organismul este slăbit....