8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Capacitatea intelectuală este la cote maxime, poți avea idei ingenioase, care te ajută să rezolvi o problemă stresantă de la locul de muncă. Relațional, totul pare să meargă de la sine. Sănătatea nu pune probleme majore, poate să apară doar ceva trecător legat de stomac, digestie.

Taur
Astrele scot la suprafață creativatea ta, dorința de a accepta orice provocare pe partea profesională. Colegii te consideră un model demn de urmat, deoarece azi vei dovedi că ai un caracter vertical și o voință de admirat. Pe seară, cineva din anturaj este posibil să te supere.

Gemeni
Deși contexul actual este unul tensionat şi te simți epuizat, tot ce se conturează acum este benefic. Vei ieși din zona de confort, te vei confrunta cu propriile frici, vei învăța cum să acționezi pe baza instinctului. Pe plan afectiv eşti ursuz, ceea ce îl poate confuza pe partener.

Rac
Ar fi bine să ții cont și de dorințele celor din familie atunci când iei o decizie, nu te axa numai pe avantajele financiare al vieții, pentru a nu le provoca suferințe și frustrări. Bine ar fi să încerci să te pui și în locul lor, astfel vei înțelege mai bine ce ai de corectat la tine.

Leu
Profesional, vei face o impresie bună, vei demonstra că ești omul potrivit la locul potrivit. Comunicarea cu cei din anturaj s-ar părea că este mai bună în această zi. Aceștia sunt încântați de felul în care îți onorezi promisiunile și simt nevoia să te răsplătească prin complimente.

Fecioară
Apare tendința de a fi remarcat, de a face o impresie bună în situații atipice. Se poate pune în discuție un parteneriat cu cineva din familie sau din anturaj, pentru a te ajuta să implementezi un plan mai vechi, totuși nu încerca să-i manipulezi, pentru a nu fi respins.

Balanţă
Simți cum o energie pozitivă din exterior te ajută în colaborarea cu ceilalți. Vei fi surprins în mod plăcut să constați că lucrurile încep să meargă din ce în ce mai bine. Sănătatea nu ridică probleme, atenție totuși la activitățile de la locul de muncă, nu exagera cu munca.

Scorpion
Sunt șanse să apară în viața ta cineva nou. De tine depinde dacă o să mergi mai departe. Dacă ai o boală cronică, depresie sau o stare de singurătate s-ar putea să simți impulsul de a te orienta spre un viciu, astfel că se recomandă prudență în acțiuni.

Săgetător
Azi ai dorința de a reuși, de a face o impresie bună. O reformă în ceea ce înseamnă gândire este pe cale să se petreacă. Ai încredere și fă-ți cunoscute ideile, deoarece nu toți cei din jur vor să profite de bunătatea ta, vei vedea că sunt și persoane care doresc să te susțină.

Capricorn
Se înregistrează o furtună în sfera sentimentală, acest capitol pune astăzi ceva probleme. Se pare că te poți confrunta cu obsesia de control a partenerului de viață sau poate chiar tu vei cădea într-o astfel de capcană, ceea ce te va face să închei ziua sub un nor de tristețe.

Vărsător
În mod surprinzător, părerea ta împotriva părerii celorlalți se va dovedi a fi cea incorectă, lucru care va atrage după sine lipsă de apreciere din partea superiorilor. Este posibil să fii acuzat de încăpățânare. Situația va fi similară și acasă, încearcă să nu te contrazici cu partenerul de viață.

Peşti
Ai tendința de a cheltui mai mult decât deții. Sentimental, astăzi este favorizată aflarea unei idile, de aceea poate că ar trebui să fii atent cu locul unde îți lași telefonul sau să-ți schimbi parola de la e-mail… În caz contrar, riști să fii prins într-un scandal conjugal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS