8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Unele suspiciuni vin să pună la încercare relaţia sentimentală. Simți că toată responsabilitatea îţi revine și eşti singur pe baricadele relației. Astăzi este recomandat cât mai mult studiu individual, intuiția este la cote sporite și vei acumula mai ușor informații.

Taur
Sunt șanse de a vă transforma radical, dar până atunci trebuie să treceți prin zbuciumul interior declanșat astăzi. Cauza poate fi așteptarea unei vești ce vizează un răspuns, o aprobare sau livrare a unui proiect, obținerea unui aviz. Nu aveţi de ce să vă faceţi griji.

Gemeni
Multă energie, devotament, reușită, discursul este bine susținut și argumentat. Prin urmare, nu ai de ce să-ți faci griji pe plan profesional, vei atrage reușite și admirație. În schimb, relațional, lucrurile se vor tensiona, pot apărea certuri cu partenerul de viață.

Rac
Se pare că azi vei suferi de pe urma unei dependențe de natură sexuală. Nu te vei putea abține și vei ceda presiunii puse de cineva din anturaj, însă nu este exclus să fii prins pe picior greșit de partenerul de viață. Este posibilă o ruptură violentă, dar numai tu știi dacă se merită.

Leu
Mintea îți poate juca feste, însă gândurile negative nu sunt neapărat fondate, există riscul de a cădea în deznădejde din cauza unor probleme minore, ceea ce nu se merită. Nu-l lăsa pe cel drag să plece de lângă tine, ai nevoie de dragostea și de susținerea sa.

Fecioară
Reușita poate să apară pe partea profesională dacă ai de făcut o prezentare la locul de muncă. Deciziile pe care le vei lua azi vor avea impact favorabil asupra vieții tale pe viitor. Pe seară, e posibilă o întâlnire cu familia sau cu un prieten drag, beneficiind de pe urma energiei pozitive a zilei.

Balanţă
Veștile bune venite din partea șefilor vor fi benefice stării de bine. Atenție la tranzitul digestiv, ar fi bine să practici un sport pentru a ajuta acest circuit să își îndeplinească misiunea. Pe seară, se întrevede posibilitatea să te îndrăgostești sau să concepi un copil etc.

Scorpion
Poate că locuitul împreună cu partenerul de viață a adus o plafonare în relație, dar iubirea nu plutește în aer pentru tine. Totuși, ceea ce vei întreprinde acum pe plan afectiv va fi prost interpretat de cel iubit, de aceea ar fi mai bine să fii mai rezervat.


Săgetător
Fii cât mai precaut în discuții, la schimbul de idei. Păstrează-ți secretele, pentru a nu te trezi că alții le găsesc interesante și le pun în practică înaintea ta. Pe seară, ai putea să-ți faci timp pentru a face ordine în documente şi acte de care nu mai ai nevoie pe acasă.

Capricorn
Ar fi bine să-ți stăpânești impulsivitatea, să dai dovadă de autocontrol, pentru a evita discuțiile în contradictoriu cu superiorii sau partenerii de afaceri. Pe partea sentimentală se activează creativitatea, vei simți nevoia de a demonstra ceea ce simți partenerului iubit.


Vărsător
Timpurile s-au schimbat și trebuie să te adaptezi din mers, dar acest proces este mai greu decât ți-ai imaginat și faci eforturi disperate de a fi în pas cu noile tendințe. Azi simți în mod surprinzător că ai o nevoie acută să te manifești spontan, fără să-ți pui bariere. Totuși, nu exagera.


Peşti
Ai o stare de spirit bună, radiezi optimism prin toți porii, numai că, dintr-un motiv necunoscut ție, cineva din familie sau din anturaj îți pune piedici. Situația te stresează, te întristează și s-ar putea să vrei să pleci într-o călătorie, departe de aceștia, pentru a te liniști.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS