10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Aveţi o zi delicată pe plan sentimental. Relația cu persoana iubită ar putea trece prin momente grele, din cauza lipsei de comunicare. Cineva trebuie să facă primul pas și să-și arate slăbiciunile. Sentimentele ies mai ușor la iveală într-un cadru romantic.

Taur
Începeţi ziua cu dreptul, însă problemele ajung să vă copleșească. Toate lumea are nevoie de ajutorul lor sau vine cu câte o cerere, iar la serviciu lucrurile nu sunt deloc mai ușoare. Spre seară atmosfera se mai destinde, odată cu primirea unei vești bune cu privire la bani.

Gemeni
Primiţi semnale contradictorii de la o persoană atrăgătoare. Acest mod de a interacționa vă seacă de energie. Poate că această persoană chiar așa vrea să-și trăiască viața. Dacă nu puteţi accepta felul ei de-a fi, e mai bine să vă retrageţi de pe acum.

Rac
Vorbiţi mai puțin și ascultaţi mai mult. Persoana iubită încearcă să transmită un mesaj important sau chiar să facă o mărturisire, însă din cauza nenumăratelor discuții pierdeţi complet esența problemei. Dacă nu sunteţi atent la problemele ei, riscaţi să ajungeţi la destrămarea relației.

Leu
Veţi fi foarte iritat astăzi, iar asta se va întâmpla din motive minore. Înarmaţi-vă cu răbdare. În mod sigur, soarele va răsări curând, din nou, pe strada voastră, şi veţi avea iar motive să zâmbiţi. Până la urmă, zâmbetul este unul dintre atuurile voastre principale.

Fecioară
Este o perioadă foarte bună să vă încercaţi talentul de cuceritor. O glumă fină v-ar putea ajuta să faceţi o nouă cucerire. Nu pierdeţi timpul cu filosofii ieftine pentru că oamenii tind să se plictisească rapid. Spre finalul zilei, te retragi în bârlogul personal.


Balanţă
Ai numeroase idei neobişnuite şi e important să le pui în aplicare. Atenţie, însă, nu le discuta cu oameni lipsiţi de imaginaţie pentru că vor vrea să te tragă înapoi. Este important să-ţi vezi de treaba ta şi să rămâi pe drumul tău, pentru a te bucura de un succes deplin.

Scorpion
S-ar putea să ai parte de clipe plăcute din partea unor oameni cu care ai avut relaţii reci până acum. Poate este momentul să-ţi cauţi un job nou, să te implici într-un proiect nou sau să te bucuri de o relaţie amoroasă. Pe plan financiar, stai liniştit.

Săgetător
Ori partenerul de viaţă te înşeală, ori la muncă ai o dispută cu un coleg invidios. Înainte de a te implica într-o confruntare, caută să ai cât mai multe informaţii despre episodul respectiv. S-ar putea să te simţi trădat, dar s-ar putea şi ca aparenţele să te pună aiurea în dificultate.

Capricorn
Chiar dacă prietenii trag de tine pentru a-ţi valorifica banii, caută să te menţii la distanţă, indiferent dacă le rănești sau nu sentimentele. Ai grijă când eşti la volan sau când lucrezi cu aparate electrice. Spre seară, ghinionul pleacă şi poţi să stai mai liniştit.

Vărsător
Puneţi mâna pe o sumă frumușică care vă ajută mult pe final de lună. Ba chiar mai rămân și pentru unele dorinţe mai vechi. Seara vă aduce momente romantice alături de persoana iubită și o discuție relaxantă, numai bună pentru reîncărcarea bateriilor.

Peşti
O simplă discuție cu o persoană pe care nu a mai văzut-o niciodată și un schimb de priviri mai mult decât intens se lasă cu promisiunea că, într-o zi, o plimbare împreună n-ar fi o idee tocmai rea. Totuși, ar fi bine să mai așteptaţi puțin înainte de a face un prim pas.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS