19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Nu vă mai vedeţi capul de treabă. Dacă aţi plănuit să modernizaţi interiorul casei, azi trebuie să duceţi totul la bun sfârşit. Treziţi-vă devreme şi apucaţi-vă de treabă. Veţi vedea că la finalul zilei veţi avea o stare pozitivă şi vă veţi bucura de noua înfăţişare a căminului vostru.

Taur
Taurii sunt sfătuiţi să stea în casă, alături de familie. S-ar putea ca o rudă apropiată să aibă nevoie de ajutorul vostru pentru anumite sarcini interioare. Indicat ar fi să oferiţi suportul necesar, chiar şi o vorbă bună, un sfat. Daţi dovadă de înţelegere şi empatie.

Gemeni
Nativii Gemeni au un secret foarte important, pe care trebuie să îl ţină departe de urechile curioşilor. Aveţi grijă şi fiţi precauţi, s-ar putea ca şi persoanele apropiate vouă să dea dovadă de viclenie, în încercarea de a afla misterioasa informaţie pe care o deţineţi.

Rac
Nu vă jucaţi cu inima. Dacă aveţi sentimente puternice, vorbiţi despre ele, recunoaşteţi acest lucru în faţa acelei persoane importante pentru voi, căci dacă le ţineţi ascunse, s-ar putea să pierdeţi totul în final. Aveţi curaj, s-ar putea ca sentimentele să fie reciproce.

Leu
Persoana cu care ați putea petrece mult timp astăzi ar putea să nu fie suficient de răbdătoare pentru a vă asculta fiecare cuvânt. Încercați să nu faceți mărturisiri majore sau să abordați subiecte delicate. Mențineți conversația la un nivel ușor și distractiv.

Fecioară
Viața nu este întotdeauna în alb și negru, deși unii oameni cred acest lucru. Puteți cere celor din jur să fie mai deschişi la minte, dar nu să aibă aceeași viziune asupra vieții. Ţineți-i la distanţă pe cei care nu gândesc ca voi, dar nu încercați să le schimbați gândirea.


Balanţă
Căutaţi să vă apropiaţi de alte persoane la nivel romantic sau profesional. Pentru a face acest lucru, trebuie să vă îndreptați întreaga atenție către persoana respectivă, pentru a fi sigur că nu pierdeți detalii importante ale discuției.

Scorpion
Puneţi accent pe rezolvarea problemelor personale. Este foarte posibil ca un simplu telefon să fie de mare ajutor, iar persoana respectivă să se simtă mult mai bine doar că vă aude vocea. Spre sfârșitul zilei s-ar putea să fiți puși în situația de a amâna o călătorie importantă.

Săgetător
Trebuie să luaţi o decizie importantă în dragoste. Nu acceptaţi lucruri doar din monotonie şi obişnuinţă, vorbiţi despre ceea ce vă deranjează, despre schimbările pe care vreţi să le faceţi în viaţa voastră, nu trebuie să vă resemnaţi. Spre seară, odihniţi-vă.

Capricorn
Trebuie să înţelegeţi uneori şi părerea din jur şi să acceptaţi că nu doar voi deţineţi adevărul absolut. S-ar putea să aveţi parte de neînţelegeri în familie din cauza încăpăţânării de care daţi dovadă. Doar prin comunicare deschisă veţi reuşi să aplanaţi conflictul.

Vărsător
Vă faceţi planuri serioase de viitor cu persoana iubită. Dacă vreţi să oficializaţi relaţia de dragoste pe care o aveţi, nu mai staţi pe gânduri. Iubirea este un sentiment pur, iar dacă vă vedeţi îmbătrânind alături de această persoană, atunci aveţi răspunsul.

Peşti
Vă puteţi odihni toată ziua. Aveţi permisiunea de a lenevi astăzi, mai ales dacă aveţi câteva zile libere de la serviciu. Citiţi o carte, dormiţi, faceţi o baie fierbinte spre seară şi uitaţi-vă la un film ori ascultaţi muzică. Vă veţi încărca bateriile cu multă multă energie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS