16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Stresul din familie te împinge la acțiuni riscante, participarea la jocuri de noroc îți poate aduce pagube. Decât să faci scenarii nerealiste, mai degrabă consultă-te cu cei apropiați și află părerea lor cu privire la planurile tale. Dacă practici regulat un sport, ar fi bine să iei o pauză, așa îți iei timp și pentru odihnă.

Taur
Poate că ar fi mai bine să amâni luarea unei decizii în ceea ce privește evoluția ta pe plan profesional. Apelează la sfatul cuiva cu experiență din familie sau înscrie-te la un curs de perfecționare. Vei constata că îți vei da frâu liber imaginației pentru a te bucura de tot ce este mai bun în viață.

Gemeni
Nu pleca urechea la ceea ce spun cei din anturaj, s-ar putea ca aceștia să aibă scopul de a te destabiliza sau de a te înlătura din funcție. Evită să începi ceva nou, e risc de pierderi financiare. Configurația astrală este favorabilă pentru planuri profitabile de viitor.

Rac
Familia se plânge de acțiunile tale de astăzi și de comportamentul mai greu de înțeles. Încearcă să le explici motivele pentru care ești indispus, așa vei atrage compasiunea lor. Se recomandă mai multă diplomație și sinceritate, pentru a evita conflictele.

Leu
Poate că ar fi mai bine să eviți întâlnirile cu prietenii. Se pare că nu vei fi bine văzut, deoarece nu vei putea renunța să afișezi un aer de superioritate. Mai bine te sfătuiești cu cineva din familie care te-ar putea ajuta cu un sfat înțelept cu privire la acea decizie importantă pe care vrei să o iei.

Fecioară
A venit vremea în care trebuie să realizezi că te autosabotezi, iar nimeni nu poate să trăiască în locul tău. Posibil că îți va fi mai greu, deoarece va trebui să te orientezi spre interior mai mult decât spre exterior.

Balanţă
Astăzi faci cunoștință cu partea spirituală a vieții și vei observa că nimic nu este întâmplător. Dacă ești stresat din cauza unei chestiuni financiare sau juridice, încearcă să nu o transferi celor din anturaj și nici partenerului de viață. Caută soluții și metode pentru a îmbunătăți ceea ce ai de făcut.

Scorpion
Ești tentat să dai curs provocărilor venite din Univers, însă ar fi bine să mai lucrezi la asumarea responsabilității. Nu este o zi bună pentru a face acțiuni riscante pe plan financiar. Impulsivitatea de acum te poate costa timp și bani, mai bine acumulează mai multe informații înainte de a acționa.

Săgetător
Grija obsesivă este sufocantă și te conduce la un comportament care poate fi interpretat greșit. Încearcă să îți stăpânești gândurile negative și să trăiești în prezent. Ideile creative te ajută să găsești soluții la orice problemă.

Capricorn
Ziua aduce momente de revelație pe partea profesională, un nou job, o posibilă călătorie în scop de serviciu. Apare risc crescut de a provoca o ceartă cu partenerul de viață, care ar putea avea urmări neplăcute pe termen lung. Încearcă să-ți temperezi nervozitatea și să te detașezi de ceilalți și de probleme.

Vărsător
În sfera profesională, apar noi posibilități de afirmare, însă și ceva stres, revin proiectele nefinalizate. Din punct de vedere afectiv, s-ar putea ca azi să începi să primești complimente, declarații de dragoste, chiar va fi un moment în care totul va părea prea frumos ca să fie adevărat.

Peşti
Începutul zilei este marcat de tendința de afirmare în carieră. Vei căuta calea optimă pentru a rezolva unele responsabilități la locul de muncă, ceea ce îi va mulțumi pe șefi. Pe partea de sănătate se pare că te vei simți impulsionat să începi o dietă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS