26 C
Craiova
vineri, 7 mai, 2021

Horoscop

Berbec
O întâlnire cu rudele ar putea prilejui o discuție utilă. Vei găsi soluția potrivită pentru îmbunătățirea relației cu partenerul de viață. Sporește responsabilitatea față de acesta. Poate chiar vei dori să te implici mai mult în unele activități alături de copii, pentru ca pe viitor să nu ți se mai reproșeze indiferența.

Taur
O zi plină de voință și de încredere în reușită. Hotărăști fără ezitare să acționezi pe partea profesională, iar decizia pe care o vei lua va fi una radicală pentru proiect. Dacă vei avea de efectuat o deplasare scurtă, e recomandat să fii cât mai prudent, pentru a evita situațiile neplăcute.

Gemeni
Tensiuni ale stării fizice, psihice, emoționale se vor manifesta la începutul zilei. Cauzele sunt multiple, însă cel mai probabil totul pleacă de la lipsa stimei de sine. De aceea încearcă să pui preț pe ceea ce faci; înainte să te aprecieze ceilalți, trebuie să o faci tu.

Rac
Relațiile cu familia și prietenii nu arată prea bine astăzi. Se pare că ești preocupat mai mult de planul profesional, ceea ce le poate provoca suferințe emoționale celor de acasă. Dacă intenționezi să vinzi un bun material în această zi, ar fi mai bine să mai amâni acest demers.

Leu
Este o zi potrivită pentru a aborda chestiuni delicate legate de planul financiar. Ai posibilitatea de a rezolva probleme mai vechi, datorită modului elegant în care comunici. Relațional, totul se pare că va fi încununat de succes, se activează imaginația, creativitatea, romantismul.

Fecioară
Frica de succes nu are ce căuta în ecuația zilei de astăzi. Se întrevăd noi oportunități pe care ar fi bine să nu le ratezi. Dacă nu te poți hotărî, nu ezita să ceri sfatul celui drag.

Balanţă
Originalitea este apreciată azi de șefi, aceștia sunt încântați să te redescopere, vei dobândi succes pe partea profesională. Numai că acasă nu trebuie să te lauzi cu reușitele tale. Cei din familie vor deveni invidioși pe ceea ce ai, de aceea se pare că vei trăi ziua la intensitate maximă.

Scorpion
Ipostazele prin care poți trece azi pe plan sentimental pot fi multiple, numai că se poate resimți o revoltă acută față de trecut, față de cineva care a dat cu piciorul iubirii tale. Golul acela interior se va face tot mai mare, însă scăparea este căutarea sensului vieții pe care îl ai aici, pe pământ.

Săgetător
Cineva din anturaj te testează, prin urmare ar fi bine să dai dovadă de responsabilitate. Astfel vei vedea că nu este chiar atât de greu să te implici sută la sută în tot ceea ce înseamnă activitate profesională. Pe seară, posibil că vei simți nevoia să petreci mai mult timp cu tine, pentru a-ți face ordine în gânduri.

Capricorn
Cauți să simți o stare de pace interioară, dar ziua va fi destul de agitată pe plan profesional sau financiar. Ţi se deschid noi orizonturi pentru următoarele luni, de aceea ar fi bine să faci un pas spre evoluție.

Vărsător
Apare tendința de a respinge schimbările, chiar dacă simți că acestea sunt pozitive. Însă acest lucru îți poate fi dăunător pentru evoluția viitoare. Dacă vei privi totul dintr-o perspectivă mai largă, vei constata că micile compromisuri pe care le faci acum se vor transforma în beneficii viitoare.

Peşti
Dacă ai de semnat acte, de stabilit întâlniri în locuri necunoscute, e bine să fii atent la detalii, mulți vor încerca să profite de tine. Meditația, rugăciunea și atenția asupra respirației vor face minuni în această zi cu energii tumultoase.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

CEO-ul Moderna se aşteaptă să apară mai multe variante...

Stephane Bancel, CEO-ul Moderna, a declarat joi că se...

ȘTIRI GdS

Horoscop

Ai o lungă conversație telefonică cu un partener romantic. Singurul lucru pe care probabil nu îl veţi aborda este starea relației voastre, ceea ce...

Horoscop

BerbecEste un moment bun să acționezi, să ieși la lumină, să faci ceea ce aveai de mult timp în gând. Te decizi acum să...

Horoscop

Berbec Este o zi bună pentru colaborare, cooperare. Poți deschide subiecte mai vechi, mai sensibile, care trebuie să fie clarificate. Este o zi prielnică pentru...

Horoscop

BerbecAveţi şanse mari să rezolvaţi probleme legate de cămin. Partenerul de viaţă vă susţine şi este dispus să vă ajute. După-amiaza este posibil să...

Horoscop

BerbecSe anunță o zi ocupată, cu tot felul de emoții amestecate, intense, contradictorii. Sfatul astrelor este să nu ai așteptări prea mari, nici de...

Horoscop

BerbecO zi foarte bună și s-ar putea să vină și vești interesante. Este un cadru astral excelent ca să clarifici anumite lucruri, să pui...