24.8 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Minunat ar fi să vă petreceţi ziua acasă, alături de membrii familiei. Sunt posibile discuţii aprinse pe teme patrimoniale sau legate de faptul că sunteţi foarte preocupat doar de dumneavoastră în ultima vreme. Luaţi aminte la ce vi se spune şi remediaţi lucrurile.

Taur
Foarte uşor vă schimbaţi părerile astăzi, ba în unele privinţe vă contraziceţi singur. Astfel, comunicarea cu ceilalţi este deficitară. Fiţi prudent, ordonaţi-vă gândurile şi folosiţi cuvinte puţine şi directe. O discuţie cu cineva din anturajul apropiat vă poate aduce informaţii utile vizavi de planurile voastre socio-profesionale.

Gemeni
Se pare că sunteţi nevoit să cheltuiţi sume importante de bani, fie pentru a ajuta un prieten, fie pentru un proiect profesional comun cu alţii. Totuşi, analizaţi mai întâi situaţia, selectaţi-vă priorităţile şi ţineţi cont de sfaturile cuiva drag şi de încredere.

Rac
Este bine să vă odihniţi ceva mai mult. Chiar dacă este posibil să primiţi tot soiul de invitaţii, fie de la persoanele din anturajul profesional, fie din partea membrilor familiei, evitaţi-le în mod politicos. Plimbările în aer liber vă sunt de mare folos.

Leu
Sunt momente prielnice relaţionării cu prietenii. Cu toate că sunt posibile răsturnări de situaţie deosebite, lăsaţi-vă antrenat de evenimente. Datorită unor bani sau bunuri, foarte uşor se pot isca discuţii aprinse, chiar destrămări definitive ale unor relaţii mai vechi.

Fecioară
Sunt momente prielnice relaţionării cu prietenii. Cu toate că sunt posibile răsturnări de situaţie deosebite, lăsaţi-vă antrenat de evenimente. Datorită unor bani sau bunuri, foarte uşor se pot isca discuţii aprinse, chiar destrămări definitive ale unor relaţii mai vechi.

Balanţă
Sunteţi înconjurat de multă lume astăzi. Din segmentul profesional vin cele mai multe solicitări. Fiţi prudent, deoarece relaţiile de muncă stau pe un bulgăre de dinamită. Vă puteţi baza pe colegi, dar în nici un caz pe şefi. Chiar dacă primiţi laude sau însărcinări noi, asta înseamnă probe.

Scorpion
Mentalul vă este foarte activ, asta însemnând că vă trec prin minte tot soiul de gânduri năstruşnice. Controlaţi-vă stările interioare, evitaţi situaţiile neplăcute şi oamenii care vă solicită prea mult. Astăzi, de mare folos vă sunt vizionarea unei piese de teatru sau vizitarea unei expoziţii de artă.

Săgetător
Este o zi bună pentru a vă verifica bugetul şi a planifica cheltuielile întregii luni. Persoana iubită sau copiii pot profita de pe urma generozităţii voastre, de aceea fiţi prudent. Ar fi bine să nu divulgaţi economiile voastre. Pot apărea temeri legate de achitarea facturilor sau altor tipuri de datorii, însă sunt momente pasagere.

Capricorn
Multe şi mărunte provocări vin dinspre partenerul de viaţă sau de la colaboratori. Cineva din familie vă poate sfătui în privinţa chestiunilor relaţionale care vor interveni astăzi. Ar fi bine să renunţaţi la acţiunile comune cu alţii, care vă consumă prea mult timp şi prea multe resurse.

Vărsător
Este o zi în care sănătatea este vulnerabilă. Dorinţa de a munci, indiferent ce program au ceilalţi, este în detrimentul vostru. De aceea, odihniţi-vă, lăsaţi grijile deoparte şi răsfăţaţi-vă cu bucate alese sau cu mici cumpărături alături de cineva drag.

Peşti
Se conturează distracţii alături de persoana iubită sau de copii. Posibil aceştia să răspundă cu greu dorinţei de amuzament şi relaxare. Staţi de vorbă cu cei dragi şi ascultaţi propunerile lor. Îndreptaţi-vă atenţia şi către o activitate sportivă sau un hobby.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS