19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Nativii Berbec au noroc în afaceri astăzi. Dacă aveți propria companie, s-ar putea să încheiați un contract important care vă poate aduce succes. Dacă lucrați pentru cineva, iar în ultima vreme ați dat dovadă de profesionalism, comunicare eficientă şi seriozitate, s-ar putea să fiți propuși pentru un post superior.

Taur
Azi aveţi bucuria să vă petreceţi timpul în compania unei persoane foarte dragi. Poate fi un prieten foarte bun, o rudă ori persoana iubită. Ieşiţi în oraş, participaţi la o activitate recreativă, plimbaţi-vă sau pur şi simplu vizionaţi împreună un film sau emisiunea TV favorită.

Gemeni
Trebuie să fiţi mai serioşi în ceea ce priveşte munca. Organizaţi-vă timpul în aşa fel încât să puteţi duce la bun sfârşit toate sarcinile care vă sunt atribuite. Nu lăsaţi nimic „pe mâine“, căci nu veţi face altceva decât să vă aglomeraţi. Spre seară aţi putea vorbi cu cineva drag ori aţi putea vizita un prieten.

Rac
Puteţi da peste o persoană lipicioasă. Dincolo de mici atingeri, se ascund sentimente dintre cele mai aprinse, iar nativii din zodia Rac vor avea de făcut o alegere. Și să fie sinceri în atitudinea lor. Dacă simt o conexiune, e timpul pentru un prim pas.

Leu
Experimentaţi un moment al transformărilor interioare, care vor avea efecte în special pe plan sentimental. Acolo pare a fi miza pentru Leii preocupați să-și pună în ordine relația de cuplu sau perspectivele amoroase. Înainte de a lua o decizie, gândește-te ce fel de viață îți dorești pe viitor.

Fecioară
Ar fi bine să nu judecaţi comportamentul altor persoane, chiar dacă întrec limita uneori. Încercaţi să aflaţi ce se ascunde în spatele gesturilor reci sau chiar deranjante. Sunt unii care încearcă să-și reprime problemele adoptând o atitudine ofensivă.

Balanţă
O provocare captivantă ar putea să apară astăzi şi te poate împinge dincolo de ceea ce credeai că sunt limitele tale. O să ţi se pară ciudat la început, dar apoi te vei bucura de această provocare şi vei ajunge în locuri unde nu ai mai fost vreodată. E posibil să nu o rezolvi până la finalul zilei, dar sigur vei simţi o mare satisfacţie.

Scorpion
Alcătuiește-ți un plan care detaliază ceea ce dorești cu adevărat și unul al modului în care vei obține ce doreşti. De obicei, tu ești cel care se adaptează cerințelor altcuiva, dar acum trebuie să ceri altcuiva să se adapteze la programul tău.

Săgetător
Nu este un moment bun ca să risipeşti resurse prețioase. Timpul și banii tăi sunt bine calculaţi și trebuie să ai grijă la facturile neașteptate! Renunță la semnarea oricăror documente care te-ar putea obliga să plăteşti o anumită sumă de bani în mod regulat.

Capricorn
Capricornii sunt prinşi în rutina zilnică. Cel mai probabil, te vei plictisi de monotonia unei zile anoste, însă o persoană optimistă te va influenţa cu starea ei pozitivă. Orice distracție, călătorie, flirt sau întâlnire este binevenită. Există şansa ca o veche pasiune să se întoarcă în viaţa ta.

Vărsător
Pentru Vărsători poate fi o zi destul de tensionată, din cauza unei dispute cu un vecin sau a unei atitudini injuste din partea şefilor. Încearcă să-ţi păstrezi calmul, la amiază situația se va schimba semnificativ în bine. Gura de oxigen o să vină de la prieteni. Seara, te vei relaxa în liniştea căminului, alături de persoanele dragi.

Peşti
Astăzi, Peştii nu ar trebui să ia decizii bazate pe emoții. Încearcă să-ţi controlezi limbajul în preajma persoanelor răutăciose. Lasă-i să vorbească şi stai departe de conflicte. Rămâi calm şi evită orice dispută. Dacă nu eşti implicat într-o relaţie, ţi-ai putea întâlni jumătatea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS