11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Astăzi puteţi fi încercat de emoţii intense, sentimente puternice şi trăiri complexe. Nu este deloc uşor pentru familie sau apropiaţi să vă intuiască dorinţele. Sunteţi extrem de gelos, vă place să fiţi protejat şi tratat cu delicateţe. Evitaţi speculaţiile financiare sau jocurile de noroc.

Taur
Relaţiile şi parteneriatele sunt marcate de posesivitate şi combativitate. Puteţi resimţi o oarecare instabilitate emoţională, sunteţi agitat şi păreţi dependent de liniştea familială. Manifestaţi o fire veselă, optimistă şi parcă priviţi lumea prin ochelarii roz.

Gemeni
Luna se plasează în zona muncii, a rutinei şi a felului în care faceţi faţă activităţilor zilnice. Raporturile cu colegii şi subordonaţii sunt optime întrucât dispuneţi de multă inteligenţă emoţională, compasiune. Vă face plăcere contactul personal cu ceilalţi şi rămâneţi obiectiv.

Rac
Sunteți predispus la ataşamente sentimentale puternice. Puteţi sări uşor la extreme în cazul în care sentimentele nu vă sunt împărtăşite. Dispuneţi de multă pasiune, creativitate şi inspiraţie artistică pe care le-aţi putea folosi din plin în arta fotografică.

Leu
Este activată zona intimităţii, a sufletului şi a familiei, ceea ce vă predispune la discreţie şi orice situaţii s-ar ivi preferaţi să „spălaţi rufele murdare“ în familie. Manifestaţi multă compasiune faţă de oamenii cu nevoi speciale: bolnavi, izolaţi în azile sau închişi, şi aţi putea întreprinde cu succes acţiuni de întrajutorare.

Fecioară
Resimţiţi influenţele Lunii în zona comunicării, a studiilor şi a mentalităţii. Vă remarcaţi prin încăpăţânare, aveţi idei fixe, modul de comunicare este foarte tranşant şi spuneţi întotdeauna ce aveţi pe limbă. Puteţi fi un critic remarcabil în cazul în care cineva îndrăzneşte să vă contrazică.

Balanţă
Luna vă stimulează în zona talentelor şi banilor proveniţi din munca proprie. Păreţi introvertit, secretos şi manifestaţi interes pentru afacerile ascunse, pe care nu vreţi ca ceilalţi să le cunoască. Vă puteţi arăta ataşat de bunurile voastre materiale, vă identificaţi cu ele şi nu sunteţi dornic să le împărţiţi cu ceilalţi.

Scorpion
Luna este găzduită astăzi chiar de semnul vostru zodiacal şi accentul este pus pe cine sunteţi şi cum vă manifestaţi voi înşivă. Puteţi fi suspicios, predispus la emoţii intense şi paradoxale şi aţi putea trăi cu sentimentul că sunteţi tratat incorect atunci când nu este cazul.

Săgetător
Este activată zona discreţiei şi vă predispune la hipersensibilitate, emotivitate, izolare şi introspecţie. Lăsaţi impresia unei persoane introvertite, mereu în defensivă, care îşi deschide cu greu inima. Încercaţi să fiţi mai statornic, să vă stabiliţi nişte obiective pe care să le urmăriţi până la îndeplinire.

Capricorn
Vă place să ţineţi secrete şi să vă învăluiţi într-un aer de mister, ocult. Vă interesează tot ce este ascuns ochiului obişnuit. În cazul în care aveaţi unele aşteptări legate de câştiguri financiare de pe urma asocierilor în care sunteţi implicat, ele mai întârzie să apară.

Vărsător
În cazul vostru, Luna se plasează în zona carierei, a puterii, prestigiului şi vă sprijină să reuşiţi în tot ceea ce vă propuneţi. Vă dedicaţi cu totul muncii voastre şi vă investiţi energia în vederea creşterii profesionale. Sunteţi destul de subiectiv şi emoţional în luarea deciziilor.

Peşti
Luna vă activează zona conştiinţei, a filosofiei de viaţă. Sunteţi foarte pasional, predispus la emoţii intense, paradoxale. Vă manifestaţi cu iubire, căldură şi protecţie în relaţia cu copiii şi cu partenerul de viaţă. La serviciu sunteţi foarte cerebral, rece şi calculat, gândiţi lucrurile în profunzime și sunteţi extrem de critic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS