17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Căutaţi compania altor oameni şi sunteţi dependent de atenţia lor. Dacă nu primiţi sprijin şi confirmări din partea partenerului sau a copiilor, puteţi deveni dominator, agresiv şi nemulţumit. Ascultaţi-vă intuiţia, acţionaţi în acord cu sinele vostru, calm şi moderat.

Taur
Contextul de la locul de muncă vă stimulează diplomaţia, generozitatea şi optimismul. Găsiţi plăcere în ceea ce faceţi şi vă folosiţi talentele şi calităţile. Radiaţi bunătate, veselie, munciţi cu drag şi spor şi atrageţi bunăstare. Manifestaţi-vă cu calm, paşnic şi deschis către neprevăzut, de unde se pot ivi provocări neaşteptate.

Gemeni
În cazul în care plănuiaţi o călătorie, ea pare să se apropie. Încercaţi să fiţi cât mai prudent la drumul cu maşina. Investiţi multă energie şi iubire în relaţia cu jumătatea voastră şi cu copiii. Sunteţi creativ, jovial, plin de viaţă şi le faceţi ziua frumoasă celor dragi. Renunţaţi la control şi posesivitate, primiţi ce vi se oferă.

Rac
Sunteţi predispus la hipersensibilitate, emotivitate şi vă activează dorinţa de retragere în intimitate. Este posibil să percepeţi şefii ca fiind prea autoritari. Se pot ivi unele solicitări urgente de serviciu, care vă atrag atenţia asupra parteneriatelor în care sunteţi implicat şi puteţi alege chiar să rupeţi unele colaborări.

Leu
Sunteţi predispus la comunicare şi schimburi, în special de idei. Primiţi inspiraţie de la providenţă, dar şi de la cei din jur. Prin comunicare scrisă sau verbală puteţi atinge inimile unui grup mare de oameni şi ei vă pot urma cu drag sfaturile.

Fecioară
Vă puteţi valorifica talentele punându-vă în serviciul societăţii. Vă puteţi îmbunătăţi reputaţia şi creşte popularitatea. Vă faceţi plăcut şi ieşiţi în evidenţă prin calităţile voastre.

Balanţă
Aveţi ocazia să observaţi modul în care relaţionaţi, în care vă proiectaţi în ochii celorlalţi. Puteţi avea surprize din partea unui partener sau colaborator. Discuţia se poate purta de pe poziţii contrare, atingând răni mai vechi, sau puteţi face apel la înţelepciune şi acceptaţi că are un alt punct de vedere.

Scorpion
Sunteţi rezervat şi precaut în exprimarea emoţiilor şi vă poate fi dificil să vă deschideţi către ceilalţi. Cu toate acestea, oamenii se simt atraşi de voi şi puteţi relaţiona armonios dacă permiteţi acest lucru. Primiţi gesturile de iubire care vă sunt adresate şi renunţaţi la suspiciune sau alte întrebări.

Săgetător
Astrele vă atrag popularitatea, succesul la public sau la clientelă. Sunteţi atras de persoanele mai în vârstă sau mai înţelepte. Căutaţi compania oamenilor serioşi, realizaţi, cu un statut bine definit, şi vă lăsaţi inspirat de ei. Vă puteţi asocia în proiecte care au legătură cu arta sau cu frumosul şi care s-ar putea dovedi de mare succes.

Capricorn
Continuaţi să vă concentraţi atenţia şi energia în zona carierei şi a locului de muncă. Sunteţi disciplinat, riguros, organizat şi continuaţi să vă clădiţi cariera. Chiar dacă munciţi mult, atmosfera de la locul de muncă este plăcută şi benefică vouă. Colegii vă îndrăgesc şi vă sprijină în acţiunile voastre comune.

Vărsător
Astăzi sunteţi concentrat pe armonizarea relaţiei cu partenerii oficiali fie că este vorba despre soţ/soţie sau despre colaboratori. Vă puteţi manifesta precaut şi defensiv din teama de a nu fi rănit, dar ar fi bine să verificaţi dacă nu sunteţi chiar cel care nu are suficientă încredere în voi.

Peşti
Aveţi o imaginaţie foarte bogată şi sunteţi interesat de ezoterism. Vă simţiţi iubit şi protejat în căminul vostru, dar puteţi manifesta răceală şi reţinere. La serviciu puteţi fi provocat să faceţi faţă unor discuţii încordate cu colegii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS