Acasă Horoscop Horoscopul de weekend

Horoscopul de weekend

-

Berbec
S-ar putea să fiţi indispus şi să simţiţi nevoia să faceţi o pauză. Este o zi bună pentru introspecţie şi pentru a analiza ce aţi putea îndrepta în relaţiile cu cei apropiaţi. Aveţi nevoie de momente de solitudine şi meditaţie, dar să nu vă izolaţi total de cei din jur. Problemele care vă preocupă nu sunt chiar atât de grave cum credeţi.

Taur
Nu este o zi favorabilă călătoriilor, iar şansele de câştiguri financiare sunt reduse. Se pare că resimţiţi o stare de inhibiţie şi o lipsă de sociabilitate care v-ar putea crea dificultăţi la locul de muncă şi în plan social. Fiţi mai comunicativ.

Gemeni
În prima parte a zilei este posibil să fiţi puţin inhibat, motiv pentru care puteţi avea dificultăţi de comunicare. Vă recomandăm să evitaţi discutarea unor chestiuni importante la locul de muncă sau în afaceri. De asemenea, nu este o zi bună pentru întruniri cu prietenii.

Rac
Este posibil să vă simţiţi neglijat sau poate că în ultima vreme aţi fost nevoit să vă ocupaţi numai de ceilalţi şi să vă neglijaţi propriile dorinţe. Puteţi încerca să vă clarificaţi ce simţiţi şi ce schimbări v-aţi dori, dar nu luaţi nicio decizie astăzi.

Leu
Nu este o zi favorabilă întâlnirilor şi discuţiilor importante, fiindcă este posibil să resimţiţi o stare de inhibiţie care vă împiedică să vă exprimaţi clar. La locul de muncă sau în afaceri, vă recomandăm să vă ocupaţi de activităţi de rutină şi să amânaţi achiziţiile şi investiţiile.

Fecioară
În prima parte a zilei s-ar putea să simţiţi nevoia să schimbaţi ceva sau să începeţi un proiect nou. Este o zi favorabilă relaţiilor sentimentale şi activităţilor casnice. Colegii sau partenerii de afaceri ar putea să nu vă aprecieze ideile aşa cum v-aţi aşteptat.

Balanţă
Înainte de amiază se întrevăd multe probleme de rezolvat, dar aveţi suficientă energie pentru a duce totul la bun sfârşit. Este posibil să întâmpinaţi dificultăţi de natură financiară, dar azi nu este indicat să luaţi decizii în acest domeniu. Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie relaţiilor sentimentale.

Scorpion
La locul de muncă sau în afaceri este o zi bună pentru a face o analiză a relaţiilor cu colegii sau cu partenerii şi pentru a încerca să găsiţi modalităţi de a colabora mai plăcut şi mai eficient. Amânaţi activităţile importante, ocupaţi-vă de chestiuni de rutină.

Săgetător
În prima parte a zilei s-ar putea ivi ocazia să începeţi un proiect nou. Nu vă pripiţi, fiindcă este de aşteptat ca simţul practic şi capacitatea de concentrare să fie reduse. Astăzi sunt favorizate relaţiile cu persoana iubită şi aveţi şanse să petreceţi împreună o seară romantică.

Capricorn
Este posibil să nu fiţi foarte comunicativ, motiv pentru care relaţiile sociale şi sentimentale pot avea de suferit. Aveţi tendinţa să judecaţi cu prea multă exigenţă colaborarea cu cei din jur şi chiar propriile realizări. Azi este recomandabil să nu luaţi decizii pe termen lung.

Vărsător
Se pare că sunteţi într-o formă intelectuală foarte bună şi puteţi avea realizări frumoase la locul de muncă sau în afaceri. Sunt favorizate şi activităţile legate de familie şi cămin. Ca să puteţi duce la bun sfârşit tot ce v-aţi propus pentru azi, ar fi bine să faceţi o listă de priorităţi.

Peşti
S-ar putea să simţiţi nevoia să staţi de vorbă cu o persoană apropiată despre anumite probleme sentimentale. Este posibil să vă simţiţi neglijat sau să aveţi impresia că nu reuşiţi să faceţi faţă tuturor obligaţiilor pe care vi le-aţi asumat, atât în plan profesional, cât şi acasă.

ȘTIRI VIDEO GdS

Cioloş: PLUS nu va mai face declaraţii politice

Preşedintele PLUS, europarlamentarul Dacian Cioloş, a anunţat că membrii partidului nu vor mai face declaraţii politice şi vor intra într-un "armistiţiu...