14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Participaţi cu entuziasm la orice confruntare de natură intelectuală, pentru că sunteţi foarte bine pregătit din acest punct de vedere. Deţineţi informaţiile şi cunoştinţele necesare pentru orice competiţie de idei, examenele pot fi trecute cu brio, discuţiile cu persoanele care vă sunt cu ceva superioare din punct de vedere profesional se vor desfăşura de pe poziţii de egalitate, pentru că mintea vă merge brici şi ştiţi să vă puneţi foarte bine în valoare.

Taur
Rutina de început de săptămână vă consumă toată energia, astfel încât nu mai apucaţi să vă ocupaţi de nimic altceva decât de chestiuni administrative şi de restanţele care îşi aşteaptă rândul. Dacă v-aţi planificat ceva mai interesant pentru astăzi, va trebui să amânaţi pe altădată, pentru că acum trebuie să aduceţi la zi mărunţişurile pe care le-aţi tot amânat în ultima vreme.

Gemeni
Ca niciodată, vă copleşeşte teama şi nu aveţi curajul de a spune ce simţiţi sau ce gândiţi. Preferaţi să rămâneţi discret în banca dumneavoastră, fără a destăinui nimic din secretele pe care le aveţi, pentru că e mai bine să reduceţi mărturisirile, mai ales în faţa unor persoane care vă ridică semne de întrebare cu privire la bunele lor intenţii.

Rac
Mare grijă până unde întindeţi coarda în cazul unui conflict mai agresiv, pentru că poate denatura în ceva mult mai urât. O vorbă necontrolată, un gest impulsiv, o decizie pripită pot da peste cap planuri care ajunseseră departe, tocmai de aceea trebuie să gestionaţi cu prudenţă orice factor de risc cu care vă confruntaţi azi.

Leu
Orice sumă de bani pe care o administraţi este folosită cu cap, ba chiar puteţi obţine şi ceva profit de pe urma lor. Vă pricepeţi la afaceri, la manevrarea sumelor mai mari de bani, şi deciziile cu iz financiar pe care le luaţi astăzi vă satisfac pe deplin.

Fecioară
E foarte motivant să vedeţi că ţelul pentru care munciţi cu atâta sârg este din ce în ce mai bine conturat la orizont. Nu mai e decât o chestiune de zile sau de săptămâni până veţi ajunge acolo, dar nu renunţaţi la luptă acum, când sunteţi atât de aproape.


Balanţă
Nu insistaţi să terminaţi repede ce aţi început întrucât, cu cât vă străduiţi mai mult, cu atât piedicile vor părea mai mari, de aceea azi trebuie să faceţi totul lent şi chibzuit, fără a ţinti prea departe. Din aproape în aproape, veţi materializa acest ţel, iar oboseala nu ar fi la fel de mare ca acum, când încercaţi să vă depăşiţi limitele.

Scorpion
Toate s-au aşezat bine acasă, atmosfera este din nou plăcută, paşnică, armonioasă, pentru că puneţi fiecare în prim-plan iubirea care vă leagă. Sunteţi cel care inspiră linişte şi încredere deplină celor dragi, le oferiţi cuvinte de încurajare, promisiuni clare şi tot felul de dovezi care-i asigură pe ceilalţi membri ai familiei că toate merg bine, că sunteţi pe calea cea bună şi nimic nu vă va lua prin surprindere.

Săgetător
Sunteţi împins de la spate de nişte termene-limită, care vă irită la culme, dar, în loc să staţi şi să comentaţi graba cu care trebuie să vă mişcaţi, mai bine aţi profita de fiecare clipă pentru a vă ocupa de acel proiect urgent. Dacă vă organizaţi mai bine şi măriţi un pic ritmul, veţi vedea ce bine înaintaţi spre scopul propus, fără să intraţi în panică şi fără să greşiţi.

Capricorn
Aveţi toate motivele de satisfacţie astăzi, de parcă vă ies toate ca la carte! Şi planul sentimental e favorizat, având parte de momente tandre şi emoţionante alături de cel drag, dar şi planul profesional e marcat de ocazii excelente ca să vă remarcați.

Vărsător
Nu vă mai gândiţi la nimic altceva decât la lucrurile frumoase ale vieţii. Trebuie să alungaţi cumva stările depresive care vă mai dau târcoale şi să lăsaţi inima să se umple de bucurie, de speranţe noi, de vise frumoase.

Peşti
Cei care apelează azi la dumneavoastră au nevoie de capacitatea de a analiza lucrurile profund, serios, pe toate feţele, pentru a oferi o concluzie justă şi imparţială. Jucaţi rol de negociator sau arbitru într-o situaţie cu mai multe direcţii de interpretare, dar sunteţi cel care vede cel mai bine lucrurile de pe margine şi sunteţi capabil să le oferiţi tuturor o viziune limpede şi corectă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS