12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Luaţi o hotărâre care vă determină să vă schimbaţi programul. O persoană apropiată v-ar putea solicita sprijinul într-o chestiune de sănătate. După-amiază aveţi posibilitatea să rezolvaţi o problemă financiară.

Taur
E posibil să faceţi curând o călătorie în interes de serviciu. Acest lucru vă poate obliga să vă modificaţi planurile, dar sunt şanse să favorizeze anumite schimbări benefice în plan sentimental. Dacă o colegă încearcă să provoace o ceartă, păstraţi-vă calmul şi să nu vă lăsaţi provocat.

Gemeni
Este o zi bună pentru a aborda chestiuni delicate în plan profesional şi în afaceri. Aveţi ocazia să rezolvaţi o problemă financiară mai veche. Comunicarea cu prietenii şi cu partenerul de viaţă ar trebui să fie foarte bună. Nu faceţi promisiuni dacă nu sunteţi sigur că le veţi putea respecta.

Rac
Sunteţi în formă şi vă simţiţi plin de energie. Capacitatea de comunicare este excelentă. Este o zi favorabilă pentru colaborarea cu cei din jur în plan profesional şi personal. Dacă în ultima vreme aţi întâmpinat dificultăţi în plan sentimental, analizaţi totul cu obiectivitate şi trageţi concluziile.

Leu
Aveţi ocazia să puneţi la punct un proiect care v-ar putea aduce câştiguri substanţiale. Dacă vi se propune o colaborare, chiar dacă nu pare promiţătoare, nu vă grăbiţi să o refuzaţi, fiindcă ar putea să vă aducă beneficii pe termen lung. Este posibil să cunoaşteţi un potenţial partener de afaceri.

Fecioară
Este o zi favorabilă relaţiilor de colaborare. De asemenea, activităţile concepute sau demarate azi au şanse mari de reuşită. Puteţi avea succes în afaceri şi aveţi ocazia să rezolvaţi o problemă financiară a familiei. Vă recomandăm să evitaţi speculaţiile de orice fel.

Balanţă
Pot avea loc schimbări benefice în plan profesional şi social. La locul de muncă sau în afaceri, colegii v-ar putea reproşa metodele originale pe care le folosiţi, dar rezultatele obţinute vă dau dreptate şi vă încurajează să perseveraţi. Este posibil să petreceţi seara în compania prietenilor.

Scorpion
Sunteţi într-o formă intelectuală foarte bună şi colaboraţi excelent cu colegii de muncă sau cu partenerii de afaceri. Şanse mari de succes în toate activităţile legate de familie şi cămin. Chiar dacă schimbările pe care vreţi să le faceţi în cămin vi se par excelente, ţineţi cont şi de dorinţele partenerului.

Săgetător
Sunt şanse mari să aveţi o reuşită deosebită în plan financiar şi să vă bucuraţi de succes în plan social. După-amiază este posibil un drum neplanificat. S-ar putea să fie vorba despre o călătorie în interes personal, dar care vă poate aduce şi beneficii materiale. Vă sugerăm să fiţi foarte atent la acte.

Capricorn
Se întrevede o reuşită frumoasă în plan profesional, cu efecte benefice din punct de vedere financiar. Vă recomandăm să ţineţi cont că munca în echipă se poate dovedi foarte fructuoasă astăzi. Relaţia cu partenerul de viaţă ar trebui să decurgă fără probleme.

Vărsător
În prima parte a zilei aveţi posibilitatea să rezolvaţi o problemă financiară de care depinde reuşita unei afaceri. S-ar putea să fiţi nevoit să faceţi o scurtă deplasare neplanificată, dar sunt şanse mari să reuşiţi tot ce v-aţi propus. Petreceţi mai mult timp cu familia.

Peşti
Este o zi foarte favorabilă în plan financiar. La locul de muncă sau în afaceri, puteţi fi recompensat pentru contribuţia la finalizarea unei lucrări importante. Sunt favorizate investiţiile pe termen lung, dar fiţi precaut şi evitaţi speculaţiile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS