12.8 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024

Horoscop

Berbec
Sunt posibile discuţii cu şefii sau oficialii unor instituţii, însă pe tonuri ridicate şi cu multă implicare emoţională. Fiţi prudent şi controlaţi-vă reacţiile, pentru că există riscul să stricaţi relaţii şi situaţii bune.

Taur
Este bine să vă ordonaţi gândurile, să vă concentraţi pe treburile prioritare şi să vorbiţi puţin. În urma evenimentelor petrecute în această perioadă, unele idei, concepţii, filozofia de viaţă vor avea nevoie de schimbări.

Gemeni
Se întrezăresc schimbări în ceea ce vizează banii şi bunurile folosite şi administrate în comun cu alţii. Evitaţi iluzia câştigurilor uşoare sau a planurilor de investiţii pe termen lung. Chiar dacă credeţi că vă veţi descurca cu toate cheltuielile, veţi constata rapid că vă aflaţi pe nisipuri mişcătoare.

Rac
Multe răsturnări de situaţie în relaţia cu partenerul de viaţă şi cu partenerii profesionali. Fiţi prudent în toate aceste tipuri de relaţii. Chiar dacă senzaţia că lucrurile vă scapă de sub control este puternică, aveţi încredere că totul se desfăşoară în favoarea voastră.

Leu
Locul de muncă este o zonă sensibilă. Există o ruptură între voi şi colegi. Este dificil să vă implicaţi ca până acum în tot ce ţine de serviciu, dar trebuie, totuşi, să depuneţi eforturi în acest sens. Nu forţaţi nota, lucraţi cât puteţi şi la nevoie cereţi sprijinul cuiva de încredere.

Fecioară
Relaţiile sentimentale vă provoacă să le acordaţi atenţie, timp, efort şi chiar resurse materiale. Ori persoana iubită, ori copiii nu pot răspunde nevoilor voastre afective. Cu siguranţă, aceştia nutresc sentimente bune, dar nu se pot exprima când vreţi voi,


Balanţă
Este o zi potrivită activităţilor domestice şi relaţionării cu membrii familiei. Chiar dacă la început pare că totul iese anapoda, vor apărea şi succese importante. Mărul discordiei îl reprezintă banii şi bunurile patrimoniale.

Scorpion
Astăzi sunte
ţi un bun povestitor, însă aveţi grijă să nu spuneţi lucruri parţial adevărate sau să exageraţi. Multă lume roieşte în preajmă şi unii vor dori sfaturi, alţii sunt gură-cască, iar alţii vor încerca să vă provoace cu banalităţi.

Săgetător
Atenţia vă este atrasă de veniturile pe care le obţineţi din activitatea desfăşurată la serviciu. Banii vin în salturi, condiţiile de muncă par scăpate de sub control, iar dialogurile pe tema salarizării lăsă mult de dorit. Aveţi însă suficiente resurse materiale pentru a depăşi cu bine perioada.

Capricorn
Provocările sunt multe şi mărunte, însă numai voi puteţi ordona gândurile şi activităţile astfel încât să depăşiţi ziua cu bine. Energiile astrale sunt fluctuante şi starea voastră de spirit este la fel. Detaşaţi-vă de tot şi toate şi priviţi atent la viaţa voastră.

Vărsător
Ar fi bine să vă dozaţi eforturile, pentru că energia vitală este fluctuantă, existând riscul accentuării unor afecţiuni. Temeri ascunse de multă vreme ies la iveală sub diverse forme. Puteţi sta faţă în faţă cu necunoscutul şi puteţi obţine înţelegerea şi ameliorarea unor nemulţumiri vechi.

Peşti
Relaţiile cu prietenii, dar şi cu susţinătorii din mediul profesional sunt interesante, dar şi generatoare de temeri profunde. Vizat este felul vostru de a fi în cadrul unui grup de lucru sau de prieteni alcătuit demult.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS