Acasă Horoscop Horoscop chinezesc 2020: Anul Şobolanului de metal

Horoscop chinezesc 2020: Anul Şobolanului de metal

-

Începând de mâine 25 ianuarie va debuta Noul An chinezesc. Anul Șobolanului de Metal urmează celui al Porcului de Pământ și îl precede pe cel al Boului de Metal. Acesta se va încheia pe 11 februarie 2021. Anii Șobolanului sunt 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020 şi 2032. Anul 2020 în horoscopul chinezesc este cel al Șobolanului de Metal. O perioadă a noilor începuturi, oportunităților pentru găsirea unei noi iubiri, dar și pentru câștiguri financiare. Şobolanul este primul semn dintre cele 12 din astrologia chinezească şi, din acest motiv, 2020 este considerat a fi un an al noilor începuturi.

Cum va fi noul an

Acest an va fi unul puternic, prosper şi norocos pentru aproape toate semnele zodiacale. Este un an foarte bun pentru noi începuturi. Şobolanul este considerat un animal muncitor, asertiv şi inteligent, aşa încât norocul în afaceri ar trebui să fie îndreptat spre persoanele care au aceste calităţi.

Din punct de vedere al sănătăţii, toate semnele zodiacale se vor bucura de o stare bună, cu excepţia momentelor de mare oboseală. Cea de-a doua parte a anului vine cu multă energie, iar starea sănătăţii fizice şi mintale va fi din ce în ce mai bună. Pe tot parcursul anului 2020, norocul va fi de partea tuturor, dar oamenii trebuie să pună mâna pe el imediat ce bate la uşă. Cei plini de entuziasm şi care vor sesiza repede oportunităţile vor avea succes.

Anul Şobolanului de Metal va aduce situaţii benefice, oportunităţi, întâlniri cu oameni speciali, noroc, va echilibra situaţii, dileme şi va aduce schimbări care îi pot împinge pe mulţi din zona de confort. Totul depinde de modul în care sunt percepute expereinţele cu care se confruntă oamenii şi modul în care sunt folosite.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Căutaţi compania altor oameni şi sunteţi dependent de atenţia lor. Dacă nu primiţi sprijin şi confirmări din partea partenerului sau a...