Acasă Horoscop Horoscopul de weekend

Horoscopul de weekend

-

Berbec
Nivelul de energie fizică și mentală este foarte ridicat astăzi şi vă puteţi simți neliniștit toată dimineața. Sunt posibile cumpărături, vizite sau participarea la anumite cursuri sau prelegeri. Unele discuții stimulante ar putea avea loc. S-ar putea să vă treziţi admirând un parc sau o grădină.

Taur
Dacă aţi planificat să începeţi un nou proiect artistic, este ziua potrivită pentru că aveţi multă imaginaţie. De asemenea, vă simțiţi destul de intuitiv şi vă puteţi sincroniza cu gândurile, sentimentele și dorințele altora. Mintea superioară este foarte aproape de mintea conștientă.

Gemeni
Un grup la care sunteţi afiliat vă poate da câteva sarcini. Aceasta ar putea implica efectuarea de apeluri telefonice, rularea comenzilor sau ambele. Energia și entuziasmul sunt mari, așa că este o zi bună pentru a demonstra cât de valoroasă este munca voastră și cât de eficient sunteţi.

Rac
Proiecte importante, legate de muncă sau personale, ar trebui să fie finalizate astăzi pentru a respecta un termen final sau pentru a îndeplini o promisiune. Acest lucru ar putea necesita mult efort fizic și mental și s-ar putea dovedi stresant.

Leu
O vacanță mult așteptată poate să vină în curând. Puteți petrece o bună parte din zi făcând aranjamentele necesare. S-ar putea să fie nevoie să vă asiguați de îngrijirea animalelor de companie sau a plantelor.

Fecioară
Este posibil ca o persoană apropiată să vă ceară sfaturi despre cum să-și gestioneze resursele. Acest lucru ar putea dura mai mult decât plănuiaţi, dar vă veţi bucura să vă ajutați prietenul. Informațiile primite de la televizor sau ziare ar putea aduce un nou interes în viața dumneavoastră.

Balanţă
Evenimentele sociale, probabil legate de familie, vă ocupă mult timp astăzi. Acestea ar putea implica ieșiri, probabil în parcuri sau alte zone de agrement. Vă veți bucura, dar ați putea fi cu gândul în altă parte. Ar putea avea loc niște conversații stimulante cu cineva apropiat.

Scorpion
Casă dumneavoastră ar putea fi azi ca un mare mall, cu multe persoane care vin și pleacă și o mulțime de activități ce se desfășoară în interiorul ei. Telefonul ar putea suna și el în disperare. S-ar putea să vă întrebaţi dacă starea de sănătate va rămâne intactă, dar nu veţi schimba situaţia.

Săgetător
O zi aglomerată și destul de haotică. Este posibil să fie nevoie să rulaţi o mulțime de comisioane doar ca să vedeţi un număr important de oameni. Un prieten ar putea să vă însoțească. Apelurile telefonice ar putea fi necesare pentru a face aranjamente pentru evenimente viitoare.

Capricorn
Este posibil să vă simțiţi neliniștit în legătură cu anumite activități fizice. Mergeţi la un antrenament dacă aveţi timp sau faceţi o scurtă plimbare dacă nu aveţi altceva mai important de făcut. Petreceţi mai mult timpul pentru a lucra la sarcini care vă mențin activ.

Vărsător
Multă energie fizică și mentală ar putea fi canalizată astăzi în proiecte artistice de un anumit fel. Intuiția vă este destul de activă, așa că s-ar putea să știţi instinctiv ce simt prietenii și copiii înainte de a vă spune. Va trebui să vă relaxaţi puțin. Meritați o mică distracție!

Peşti
Este posibil să fie nevoie de plata unor facturi. Aţi putea petrece ceva timp formulând noi planuri pentru viitor. Probabil că acest lucru va dura mult timp, dar va fi suficient pentru a merge la cumpărături și a face câteva achiziții necesare. Prietenii ar putea să vă însoțească.

ȘTIRI VIDEO GdS

Tenis de Masă /Competițiile au fost sistate până pe 30 iunie

Federaţia internaţională de Tenis de Masă (ITTF) a decis, în contextul răspândirii pandemiei de coronavirus, să prelungească cu două luni suspendarea...