Acasă Horoscop Horoscop

Horoscop

-

Berbec
Puteţi susţine discuţii elevate spre admiraţia celorlalţi. La un moment dat, vă veţi mira şi voi, cât sunteţi de capabil pentru a face prezentări şi interpretări filozofice. Totuşi evitaţi subiectele pe care le stăpâniţi prea puţin sau persoanele care nu vă pot înţelege.

Taur
Aspectele financiare reprezintă tema principală a zilei. Se pare că vor interveni cheltuieli comune cu partenerul de viaţă, cu neamurile sau colaboratorii. Fiţi prudent şi cheltuiţi cu măsură! Prioritare ar fi facturile, taxele, dar şi serviciile necesare îmbunătăţirii sănătăţii.

Gemeni
Tentanţia de a-i provoca pe alţii este mare şi se pare că uneori vă amuză. Însă, ceilalţi se vor îndepărta de voi dacă veţi continua să vă tot jucaţi pe seama lor. Controlaţi-vă reacţiile şi fiţi ceva mai îngăduitor.

Rac
Debutul săptămânii anunţă multă forfotă la serviciu, astfel că ar fi bine să vă alcătuiţi un program de priorităţi. Relaţiile colegiale sunt tensionate, doar pentru că fiecare are sarcinile lui de îndeplinit. Bazaţi-vă numai pe voi şi aveţi încredere că veţi rezolva tot ce vă propuneţi.

Leu
Aveţi nevoie de sprijinul celor dragi, însă aceştia au cu totul alte priorităţi. Fiţi înţelegător şi acordaţi-le celorlalţi timp şi spaţiu să se desfăşoare cum doresc. Aţi putea să vă refugiaţi într-un hobby sau să vă plimbaţi prin locurile preferate.

Fecioară
Pentru că atenţia şi eforturile vă sunt concentrate în segmentul profesional sau în activităţi comune cu prietenii, atmosfera din sânul familiei este tensionată. Ocupaţi-vă de casă şi de cei dragi!

Balanţă
Ziua este favorabilă comunicării şi călătoriilor pe distanţe scurte. Aveţi grijă să nu vă expuneţi prea mult ideile, pentru că alţii pot profita de acest lucru. Mai ales pentru segmentul profesional sunt şanse bune de a afla informaţii prețioase.

Scorpion
Se întrezăresc cheltuieli, fie pentru o călătorie, fie pentru studii, cercetări sau activităţi culturale. Sunt şanse să vă crească veniturile cu sume mici. Deocamdată aveţi suficiente resurse, încât să vă duceţi traiul decent. Mofturile pot să mai aştepte.

Săgetător
Ziua este favorabilă înoirii pe toate planurile. Renunţaţi la obiceiuri, idei, demersuri învechite, neprofitabile şi orientaţi-vă spre noi orizonturi. Poate părea dificil la început, însă cu puţin efort şi bunăvoinţă veţi depăşi orice obstacol.

Capricorn
Discreția şi misterul care vă învăluie astăzi vă ajută să treceţi neobservat, atât la serviciu, cât şi în mediul familial. Este bine să vă dozaţi eforturile, să vă odihniţi şi să evitaţi spaţiile aglomerate şi situaţiile tensionate. Provocările dinspre locul de muncă sunt majore.

Vărsător
Aveţi mulţi susținători, fie la locul de muncă, fie acasă, printre cei dragi şi apropiaţi. Popularitatea de care vă bucuraţi acum este rodul unor eforturi depuse de-a lungul multor săptămâni, chiar şi fără să vă daţi seama. Bucuraţi-vă de aceste momente, însă fiţi vigilent în continuare.

Peşti
Sunteţi vedeta astăzi, oriunde v-aţi duce sau orice activitate desfăşuraţi. Mulţi vor veni în preajma voastră fie pentru sfaturi, pentru a vă admira, fie pur şi simplu de a se simţi bine în preajma voastră.

ȘTIRI VIDEO GdS

Tenis de Masă /Competițiile au fost sistate până pe 30 iunie

Federaţia internaţională de Tenis de Masă (ITTF) a decis, în contextul răspândirii pandemiei de coronavirus, să prelungească cu două luni suspendarea...