17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Componenta mentală este foarte solicitată. O mulţime de gânduri şi idei vă trec prin minte, într-o avalanşă greu de oprit. Alcătuiți o listă de priorităţi şi concentrați-vă numai pe ea. Posibile discuţii aprinse pe teme legate de străinătate, probabil pentru studii sau pur şi simplu luați legătura cu cineva drag.

Taur
Aspectele financiare comune cu alţii vă pun serios pe gânduri. Sunt şanse să descoperiți nereguli în documentele financiare personale sau în actele de la locul de muncă. În mod special pot apărea neplăceri legate de bani şi bunuri la serviciu.

Gemeni
Răscoliri în plan partenerial. Nemulțumirile din acest segment ies la iveală foarte uşor astăzi şi ar fi bine să le luați în serios. Orice acţiune sau relaţie tărăgănată va duce inevitabil la eşec. Urmăriți atent ce se discută sau se petrece atât în relaţia de cuplu, cât şi în relaţiile profesionale.

Rac
Multă zarvă la serviciu, astfel că este posibil să vă confruntaţi cu sarcini de lucru noi. La prima vedere pare dificil de rezolvat totul în timp util. Însă aveți încredere că vă veți descura excelent cu toate. Ba veți primi şi aplauze pentru eforturile depuse.

Leu
Zi tensionată în plan amoros. Din cauza faptului că sunteți foarte implicat în treburi comune cu persoanele din anturajul apropiat, copiii, dar şi persoana iubită vă pot reproşa multe şi mărunte. Se recomandă calm, prudenţă, toleranţă şi răbdare.

Fecioară
Se conturează cheltuieli domestice. Poate fi vorba despre reparaţii necesare spaţiului locativ, despre achiziţionarea unor obiecte de uz casnic sau despre vizionarea unor case şi terenuri de vânzare. Dialoguri cu rudele şi cu membrii familiei.

Balanţă
Controverse în relaţiile cu anturajul apropiat. Cei mai în vârstă vă vor solicita ajutorul, iar cei mai tineri vor dori să se amuze alături de dumneavoastră, prin activităţi recreative. Dialogurile purtate astăzi vă vor îmbogăţi bagajul de cunoştinţe, vă vor oferi soluţii constructive la situaţiile în care vă aflați şi, nu în ultimul rând, vă vor distra.

Scorpion
Se conturează schimbări majore în segmentul financiar, secţiunea venituri obţinute din muncă proprie. Totuşi, vin bani de la locul de muncă, favoruri sau produse de care vă puteți folosi din plin.

Săgetător
Sunteți foarte serios astăzi şi cu greu vă intră cineva în voie. Ceilalţi nu pot ţine pasul cu dumneavoastră şi se pot îndepărta pe neobservate, deoarece sunteți prea exigent şi taciturn. Controlați-vă stările de spirit, mimica feței, reacţiile! Sunt momente pasagere, dar sunt şanse să procedați incorect mai ales faţă de cei dragi şi faţă de cei care vă susţin.

Capricorn
Rezervați momente pentru linişte, detaşare de cotidian şi pentru o plimbare în aer liber. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că se pot activa probleme vechi sau se pot instala, discret, altele noi.

Vărsător
Importantă zi pentru relaţiile cu prietenii, dar şi pentru relaţiile cu persoanele în segmentul muncii. Unii vă vor provoca subtil, însă veți observa rapid despre ce este vorba. Feriți-vă de oamenii care profită mult de pe urma dumneavoastră! Discuţii contradictorii pe tema călătoriilor în străinătate la muncă sau la studiu.

Peşti
Sunteți în vizorul şefilor de la serviciu, dar şi alţi oficiali din diverse instituţii vă pot căuta din motive mai vechi sau mai noi. Substratul evenimentelor şi discuţiilor de astăzi face referire la bani, bunuri sau cheltuieli comune cu alţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS