Acasă Horoscop Horoscop

Horoscop

-

Berbec
În prima parte a zilei este de aşteptat să vă simţiţi plin de energie şi să vă implicaţi în activităţi care necesită efort fizic intens. Vă sfătuim să nu vă supraestimaţi capacitatea de efort, fiindcă riscaţi să suferiţi mici accidente sau chiar să vă alegeţi cu probleme de sănătate.

Taur
În plan profesional şi în afaceri este o zi bună pentru discutarea unor chestiuni importante, pentru negocieri şi pentru semnarea unor documente oficiale. În tot ceea ce faceţi azi în activitatea profesională, reuşita depinde de hotărârea cu care acţionaţi. Este momentul să puneţi în aplicare ideile pe care le-aţi pregătit în ultima vreme.

Gemeni
Parcurgeţi o perioadă favorabilă atât în viaţa sentimentală, cât şi în plan social. Este momentul să vă ocupaţi de problemele dificile pe care le aveţi de rezolvat în aceste domenii. Relaţia cu partenerul de viaţă ar trebui să fie armonioasă şi să vă ajute să duceţi la bun sfârşit tot ce v-aţi propus să faceţi împreună.

Rac
La locul de muncă sau în afaceri este posibil să vă confruntaţi cu probleme delicate, care necesită multă atenţie şi perseverenţă. Aveţi şanse mari să duceţi la bun sfârşit tot ce v-aţi propus pentru azi şi să obţineţi satisfacţii profesionale deosebite.

Leu
Sunt favorizate în mod special tranzacţiile comerciale, proiectele de viitor în plan financiar şi investiţiile pentru îmbunătăţirea confortului în locuinţă. În familie nu se întrevăd probleme deosebite. Nu neglijaţi opiniile şi dorinţele partenerului de viaţă şi ale celorlalţi membri ai familiei.

Fecioară
În activitatea profesională şi în afaceri aveţi posibilitatea să puneţi în aplicare proiecte ambiţioase pe termen lung şi să luaţi decizii importante pentru viitor. În prima parte a zilei s-ar putea să fiţi nevoit să amânaţi o călătorie în interesul familiei, din motive financiare.

Balanţă
Se întrevede o zi favorabilă călătoriilor şi iniţiativelor în interesul familiei. De asemenea, aveţi posibilitatea să obţineţi câştiguri materiale neaşteptate. Sunteţi foarte încrezător şi aveţi tendinţa să riscaţi mai mult decât este cazul. Vă recomandăm să fiţi precaut şi să vă asumaţi riscuri rezonabile.

Scorpion
În prima parte a zilei aveţi posibilitatea să vă ocupaţi de probleme familiale pe care le-aţi tot amânat. S-ar putea să fie nevoie să faceţi mai multe drumuri scurte şi cheltuieli neplanificate. Este posibil să vă confruntaţi cu situaţii neprevăzute şi să vă schimbaţi planurile din mers, dar în final aveţi şanse să realizaţi tot ce v-aţi propus.

Săgetător
Se pare că începeţi ziua plin de energie şi elan. Este momentul să demaraţi o afacere pe care o pregătiţi de ceva timp şi care v-ar putea îmbunătăţi situaţia materială. În a doua parte a zilei, o persoană apropiată v-ar putea propune o colaborare. Nu luaţi o decizie fără să vă consultaţi cu partenerul de viaţă.

Capricorn
Se întrevede o zi favorabilă, care vă oferă ocazia să faceţi schimbări importante în plan profesional, cu efecte benefice pe termen lung. Este un moment bun pentru a lua decizii importante, pentru a finaliza negocieri şi pentru a semna contracte şi alte documente oficiale.

Vărsător
Probabil că vă simţiţi în formă, atât din punct de vedere fizic, cât şi mental, şi plin de energie. Vă implicaţi serios la locul de muncă sau în afaceri şi reuşiţi să îi mobilizaţi şi pe cei din jur. Vă recomandăm să profitaţi de acest context astral favorabil, care vă oferă şanse să obţineţi satisfacţii profesionale şi materiale importante.

Peşti
Pragmatismul şi claritatea mentală de care vă bucuraţi azi vă pot ajuta să faceţi planuri de viitor realiste, care au şanse mari să se concretizeze şi să vă aducă satisfacţiile scontate. Este o zi bună pentru relaţiile cu cei apropiaţi.

ȘTIRI VIDEO GdS