21.8 C
Craiova
miercuri, 8 iulie, 2020

Horoscop

Berbec
Este posibil ca un membru al familiei să nu îşi respecte o promisiune în legătură cu o sumă de bani. Nu vă grăbiţi să îi faceţi reproşuri! S-ar putea să aibă motive obiective. Astăzi ar fi bine să daţi dovadă de mai multă flexibilitate în relaţiile cu prietenii şi familia.

Taur
S-ar putea să fiţi puţin descurajat de numărul problemelor pe care le aveţi de rezolvat. Cu calm şi răbdare, aveţi toate şansele să realizaţi tot ce v-aţi propus pentru azi. Aveţi posibilitatea să faceţi schimbări în casă, spre satisfacţia partenerului de viaţă.

Gemeni
S-ar putea să fiţi implicat într-un scandal la locul de muncă din cauza bârfelor unei femei mai în vârstă. Nu răspundeţi la provocări! În scurt timp, situaţia se va lămuri şi totul va reveni la normal. În a doua parte a zilei, este posibil să încasaţi o sumă de bani neaşteptată.

Rac
Astăzi ar fi bine să evitaţi deplasările cu autoturismul, fiindcă există riscul să fiţi implicat
într-un accident de circulaţie din vina dumneavoastră. Dacă totuşi sunteţi nevoit să conduceţi maşina, vă sfătuim să fiţi cât mai atent, să nu vă grăbiţi şi să verificaţi starea tehnică a maşinii.

Leu
S-ar putea să fiţi dezamăgit din cauza unei afaceri care nu merge conform aşteptărilor. Vă sfătuim să nu vă descurajaţi. Pur şi simplu, astăzi nu este o zi bună pentru afaceri. Aveţi ocazia să petreceţi mai mult timp alături de persoana iubită. Puteţi să faceţi împreună planuri de viitor.

Fecioară
Se pare că aveţi de rezolvat multe probleme la locul de muncă, dar colegii nu se arată suficient de cooperanţi. Stăpâniţi-vă nervozitatea, fiindcă altfel riscaţi să faceţi afirmaţii pe care le veţi regreta. Aveţi ocazia să petreceţi mai mult timp alături de persoana iubită.

Balanţă
Azi puteţi avea succes în afaceri şi în activităţile casnice. Aveţi posibilitatea să faceţi schimbările la care vă gândiţi de ceva timp. Aveţi grijă să nu începeţi prea multe treburi deodată, pentru că s-ar putea să nu le puteţi duce pe toate la bun sfârşit! Seara s-ar putea să vă întâlniţi cu un prieten cu care nu v-aţi mai văzut de mult timp.

Scorpion
În cursul dimineţii, este posibil să primiţi o veste pe care o aşteptaţi de mult timp, în legătură cu plecarea într-o călătorie în interes personal. Partenerul de viaţă v-ar putea reproşa că nu v-aţi ales bine momentul pentru această deplasare.

Săgetător
În prima parte a zilei s-ar putea să fiţi cam irascibil, din cauza stresului şi a oboselii acumulate. Ar fi bine să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu colegii de muncă sau cu partenerii de afaceri. Sunteţi predispus la unele probleme de sănătate şi chiar la accidente.

Capricorn
În prima parte a zilei este posibil să aveţi o discuţie aprinsă cu un coleg de muncă sau cu un partener de afaceri. Cauza pare să fie o divergenţă de opinii într-o chestiune financiară. Vă recomandăm să evitaţi reproşurile şi să căutaţi o soluţie comună.

Vărsător
Din cauza unor evenimente neprevăzute, s-ar putea să fiţi nevoit să vă modificaţi programul stabilit pentru azi. Nu vă puneţi mari speranţe într-o afacere demarată recent, pentru că s-ar putea să fiţi dezamăgit. Amânaţi deciziile importante şi nu vă lăsaţi condus de impulsuri de moment!

Peşti
Aveţi ocazia să demaraţi o activitate care vă poate aduce avantaje materiale, cu condiţia să vă temperaţi spiritul critic. Fiţi conciliant în discuţiile cu colegii de serviciu şi cu partenerul de viaţă. În a doua parte a zilei este posibil să vă întâlniţi cu o persoană apropiată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Avertizare de călătorie în Austria în contextul COVID-19

Austria emite avertizări de călătorie pentru România,...

ȘTIRI GdS

Milan a revenit spectaculos în doar 18 minute şi...

Campioana Italiei, Juventus Torino, a suferit un eşec incredibil pe San Siro, marţi seară. Trupa lui Maurizio Sarri s-a înclinat în faţa...

Alertă falsă cu bombă la Tribunalul București

Clădirea Tribunalului București a fost evacuată, după ce un bărbat a sunat, la 112, pentru a anunța că în clădire se află...

Sebastian Vettel: Sportul cu motor este viaţa mea

Pilotul german Sebastian Vettel spune că nu s-a decis încă ce va face după ce-i va expira contractul cu Ferrari. Acesta afirmă...

Vâlcea: Sancționat după ce și-a îndemnat fiul să cerșească

Un vâlcean a fost sancționat contravențional de jandarmi după ce și-a îndemnat fiul să apeleze la mila trecătorilor. Totul s-a petrecut, aseară...

Râmnicu Vâlcea: 11 blocuri de locuinţe vor fi reabilitate...

Primăria Râmnicu Vâlcea a semnat, ieri, contractele de reabiltare termică pentru 11 blocuri de locuințe din municipiu. Primul contract,...

Avertizare de călătorie în Austria în contextul COVID-19

Austria emite avertizări de călătorie pentru România, Bulgaria şi Republica Moldova. Guvernul de la Viena a invocat o înrăutăţire a situaţiei legate...