10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
S-ar putea să vă priviţi viaţa financiară ca pe un concurs de coincidenţe ce se înlănţuiesc în mod nefavorabil: câştiguri mici ce nu pot să acopere o serie de necesităţi materiale aflate-n creştere. Membrii familiei v-ar putea solicita un împrumut bănesc care poate să vă dezechilibreze bugetar.

Taur
Puteţi fi destul de nemulţumit de ceea ce câştigaţi. Drept pentru care sunteţi destul de hotărât să valorificaţi o serie de idei inspirate asupra felului în care aţi putea să multiplicaţi ceea ce deţineţi deja. În relaţia cu persoana iubită, în schimb, vă bucură ceea ce aveţi şi vreţi să menţineţi situaţia existentă.

Gemeni
În viaţa sentimentală puteţi fi atât de hotărât încât să nu acceptaţi refuzuri ori rezistenţe, puteţi face din persoana iubită o redută care trebuie musai cucerită, o ambiţie. Nu renunţaţi şi sunteţi în măsură să schimbaţi tactica de seducţie, trecând şi la zâmbete mai binevoitoare şi diplomaţie.

Rac
Puteţi ceda tentaţiei de a vă risipi resursele personale de energie fizică, psihică sau financiară. Se prea poate ca surse de venit pe care contaţi să se dovedească iluzorii. Persoane care interveneau să vă sprijine financiar vă lasă baltă. Puteţi mobiliza, totuşi, cu mult succes pe cineva din familie.

Leu
Se pot ivi la orizont turbulenţe de ordin sentimental. Poate că vi se cere să întoarceţi persoanei iubite serviciile ori sacrificiile făcute, lucru pentru care nu aveţi nici chef, nici disponibilitate. Vă interesează să vă ocupaţi de propria persoană, să vă întremaţi fizic şi să vă menţineţi un tonus bun.

Fecioară
O persoană apropiată poate simţi că-i sunteţi alături, că o protejaţi generos, subtil şi responsabil, în ciuda unor momente mai încordate, încărcate de vanităţi, a unor accese ferme de autoritate şi răbufniri de orgoliu. E necesar să ştiţi şi să nu neglijaţi faptul că dispuneţi de arma cuvântului şi a empatiei.


Balanţă
Puteţi să fiţi nerăbdător, să suportaţi mai greu aşteptarea unui eveniment chiar decât evenimentul însuşi. Vi se pare că cineva mai în vârstă din familie vă zădărniceşte un lucru pe care vi-l doriţi, vă împiedică să vă atingeţi un scop personal, poate şi din lipsa banilor. În iubire, sunt posibile pasiuni de suprafaţă.

Scorpion
S-ar putea să nu vă simţiţi în largul vostru dat fiind faptul că puteţi fi surprins foarte uşor descoperit afectiv. Puteţi alege să vă cenzuraţi în ciuda intensităţii furtunilor interioare, puteţi să vă ascundeţi adevăratele sentimente faţă de persoana iubită. Partea bună e că nu îi împovăraţi pe alţii cu trăirile voastre.

Săgetător
Aflat într-o formă fizică promiţătoare, s-ar părea că sunteţi în stare să răsturnaţi munţii. Tot ceea ce faceţi se bazează pe temperament, încredere în voi şi pe o stare de spirit pozitivă. Din punct de vedere fizic, sunteţi sănătos şi în putere, iar suferinţele şi durerile pot lua calea amintirilor.

Capricorn
Puteţi avea cerinţe clare ca persoanele apropiate să urmeze reguli şi înţelegeri prestabilite, cu sancţiuni destul de aspre în caz că le încalcă. Pe cât de incapabil sunteţi să aveţi o legătură relaxată cu membrii familiei, pe atât de popular şi carismatic vă puteţi arăta în carieră.

Vărsător
Aţi putea afişa un aer înfloritor şi energic, forţă şi vitalitate. Este de aşteptat să vă simţiţi în stare să faceţi anumite schimbări care cer curaj şi încredere. E posibil să folosiţi cuvinte pătrunzătoare, cu o puternică încărcătură afectivă, care să mişte şi să disloace rezerve uriaşe de afecţiune ale unei persoane iubite.

Peşti
Vă puteţi face remarcat la locul de muncă prin conştiinciozitate şi corectitudine. E posibil să simţiţi nevoia să vă arătaţi util celorlalţi şi să fiţi cooperant pentru munca de echipă. Deşi sunteţi intuitiv şi vă îndepliniţi sarcinile de lucru eficient, vă doriţi exigent perfecţiunea, motiv de frustrări şi epuizare fizică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS