17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Ziua vă aduce mult chef de vorbă şi mişcare. Sunteţi foarte expansiv şi precipitat, mai ales în relaţiile cu colegii şi prietenii. Folosiţi energia mentală de care dispuneţi pentru studiu, acumulare de informaţii, satisfacerea curiozităţii intelectuale. Zi excelentă pentru flirturi şi întâlniri amoroase.

Taur
S-ar putea să culegeţi nişte roade materiale în urma muncii depuse pentru ajustarea unei afaceri sau derularea unui proiect. Ziua poate aduce creştere, expansiune, prosperitate, succes. Toate acestea depind de capacitatea de a vă promova munca, abilităţile, calităţile.

Gemeni
Astăzi probabil că n-o să aveţi stare, o să fiţi mereu în mişcare, mereu curios, pus pe glume şi foarte îndrăzneţ în relaţiile cu ceilalţi. Există şi posibilitatea de a vă aprinde foarte repede din orice şi de a lua personal orice critică. Cu mici excepţii, ziua e frumoasă şi aducătoare de veşti bune.

Rac
Puteţi face nişte calcule şi vă puteţi stabili noi priorităţi în privinţa banilor, sau puteţi să vă documentaţi şi să adunaţi informaţii pentru o afacere sau un proiect. Este o zi a discreţiei şi nu a acţiunii concrete, deci nu vă străduiţi să faceţi mare lucru.

Leu
Se anunţă o zi interesantă, care poate aduce admiraţia, aprecierea, susţinerea celor din jur, dar mai ales a prietenilor. Conversaţii entuziaste şi multă inspiraţie, dar nu tot ce se promite se va şi întâmpla. Fiţi atent la eventualele derapaje sentimentale şi la alte riscuri pe care vi le asumaţi.

Fecioară
Asistaţi la finalizarea unui proiect sau împlinirea unui obiectiv profesional, dar nu vă bucuraţi din toată inima. S-ar putea ca odată cu încheierea unor proiecte să vă propuneţi să vă detaşaţi o perioadă de planul profesional, pentru a acorda mai multă atenţie celui personal.

Balanţă
Trăiţi mai mult în viitor decât în prezent, pentru că imaginaţia este bogată, visele sunt reactivate, iar dorinţa de detaşare foarte puternică. S-ar putea să vă gândiţi la viitorul unei relaţii de iubire, la cel al copiilor sau la unele dorinţe pe care aţi vrea să le împliniţi în viitor, legat de călătorii sau de elevare.

Scorpion
Astăzi aveţi curajul să cereţi sprijin şi sfaturi pentru o problemă financiară. Este momentul să daţi nişte telefoane, să contactaţi tot felul de persoane, să vă faceţi cunoscute interesele sau problemele. Comunicând, veţi reuşi să-i mişcaţi pe ceilalţi şi să-i inspiraţi, şi astfel vă vor sprijini.

Săgetător
Aveţi o stare de spirit bună, aveţi umor şi sunteţi uşor idealist. Fiind uşor euforic, este posibil fie să promiteţi mai mult decât puteţi face, fie să vă grozăviţi în faţa prietenilor sau partenerului, fie să neglijaţi unele angajamente şi acorduri. Permiteţi-vă să visaţi.

Capricorn
Aveţi nevoie de prezenţă de spirit, de rapiditate şi flexibilitate pentru a duce la bun sfârşit tot ce v-aţi propus. Poate că s-au adunat foarte multe lucrări sau aţi depăşit deja termenul de predare a acestora. Abordaţi lucrurile cu calm şi cooperaţi calm şi eficient cu colegii.

Vărsător
O zi pe care o trăiţi cu bucurie, entuziasm şi inspiraţie. Vorbiţi deschis despre sentimentele voastre, faceţi gesturi de iubire pentru o persoană dragă, sunteţi mai receptiv la complimente. Aveţi parte de experienţe frumoase, invitaţii tentante şi de noi cunoştinţe şi prieteni.

Peşti
Azi dedicaţi-vă activităţilor relaxante, nu celor care vă solicită fizic, energetic sau psihic. Este o zi numai bună de primit vizite şi de petrecut împreună cu familia sau cu alte persoane dragi, pentru a face o schimbare de decor în locuinţă sau a lua o decizie legată de schimbarea domiciliului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS