6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Este o zi a cărei temă principală sunt veniturile obţinute în urma desfăşurării unei munci oficiale. Într-un anume fel, prietenii şi protectorii intervin în viaţa voastră, fie sfătuindu-vă să investiţi în ceva nerentabil, fie pur şi simplu vă cer bani cu împrumut.

Taur
Gândurile vă zboară la planurile subtile ale existenţei umane şi astfel ancorarea în realitatea cotidiană vă displace total. Controlaţi-vă stările, deoarece riscaţi să intraţi foarte uşor în conflicte cu persoanele în subordinea cărora vă desfăşuraţi activitatea. Se conturează o perioadă cu multe cheltuieli pentru şi prin alţii.

Gemeni
Tendința de a vă izola de restul lumii şi de evenimentele în care sunteţi implicat este la cote mari. Este posibil ca unele afecţiuni vechi ale organsimului să vă necăjească, iar tensiunile din sectorul profesional vor răbufni. De aceea, fiţi prudent şi îngrijiţi-vă pe îndelete sănătatea.

Rac
Multe răsturnări de situaţie se pot petrece în relaţiile cu prietenii. Pe de o parte, cei pe care mizaţi că vă vor ajuta vor dispărea brusc din preajmă sau vă vor anunţa în ultimul moment că au alte treburi. Pe de altă parte, vor exista şi alţii care vă vor oferi lămuriri bune vizavi de situaţiile de viaţă în care sunteţi implicat.

Leu
Relaţiile cu şefii încep în forţă săptămâna aceasta. Şedinţe, discuţii, planificări ale activităţii profesionale, toate vin în avalanșă. Chiar dacă pare că este fără sfârşit zgomotul de la serviciu, detaşaţi-vă pentru că este doar o furtună într-un pahar cu apă.

Fecioară
Relaţiile cu străinătatea, dialogurile la nivel înalt cu persoane bine instruite şi cu o mentalitate deosebită vă pot aduce numeroase beneficii. Pot apărea contexte în care să vă puneţi în valoare cunoştinţele dintr-un domeniu pe care l-aţi studiat îndelung sau îl mai studiaţi încă.

Balanţă
Frumos este că astăzi vă puteţi ocupa, atât de partea materială a vieţii cotidiene, cât şi de partea nevăzută a lucrurilor. În prima parte a zilei se întrezăresc discuţii şi activităţi ce implică banii şi bunurile comune cu alţii, de genul achitarea unor facturi, taxe.

Scorpion
Aveţi în atenţie relaţiile parteneriale, atât aceea cu partenerul de viaţă, cât şi cele socio-profesionale. Sunt momente bune pentru a vă gândi care dintre relaţii le mai păstraţi, deoarece din când în când se ivesc neplăceri greu de anticipat şi controlat. Investiţi timp şi energie doar în acele colaborări care vă încântă sufletul.

Săgetător
La serviciu este multă forfotă. Pentru voi începe o perioadă în care veţi fi plin de energie şi recalcitrant la tot şi toate. Controlaţi-vă în permanenţă şi ţineţi cont de părerile celorlalţi. Există un risc crescut de a pierde relaţii şi colaborări bune.

Capricorn
Sunteţi preocupat de capitolul amoros şi de implicaţiile sale în viaţa voastră. Este o zi bună pentru a vă face planuri de vacanță alături de persoana iubită sau de copii. Ar fi bine să vă gândiţi şi la valorificarea talentelor voastre native, fie desfăşurând activităţi creative şi recreative alături de cei dragi, fie studiind temeinic un domeniu care vă place.

Vărsător
Vă orientaţi forţele către sectorul domestic şi necesităţile sale. Este nevoie să faceţi curăţenii, pregătiri pentru Sărbători, dar şi să staţi de vorbă cu membrii familiei. De la banii şi bunurile pe care îi administraţi împreună pot apărea controverse destul de zgomotoase.

Peşti
Săptămâna începe cu discuţii şi întâlniri cu cei din anturajul apropiat. Cele aflate astăzi vă vor ajuta în domeniul profesional, dar şi să vă lămuriţi evenimentele recente dintre voi şi ceilalţi. Sunt momente bune pentru a vă pune în ordine corespondenţa, fie cea personală, fie cea profesională.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS