18.8 C
Craiova
duminică, 20 septembrie, 2020

Horoscop

Berbec
Aveţi nevoie de odihnă și detașare de cotidian în prima parte a săptămânii. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că o consultație medicală de rutină este binevenită. Sunteţi solicitat destul de mult de către ceilalți și de către îndatoririle pe care le aveţi.

Taur
Discuțiile cu prietenii și cu persoanele influente din segmentul socio-profesional în care activați sunt importante încă de la începutul săptămânii. În mod special primiţi informații deosebite privitoare la îmbunătățirea veniturilor și investițiilor voastre. Totuși, discerneţi atent sfaturile primite.

Gemeni
Sunteţi solicitat la locul de muncă, pentru că veţi fi nevoit să participaţi la dezbateri importante cu șefii, cu autoritățile sau la reuniuni importante în scop profesional. Alegeți-vă cu grijă vorbele și gesturile, pentru că există riscul să fiţi înțeles greșit. Unii colegi vă pot pune bețe în roate.

Rac
Este rost de călătorii la începutul săptămânii, de dialog cu persoane aflate în străinătate, dar și de implicare în studii și cercetări diverse. Este posibil ca din cauza copiilor sau persoanei iubite să întâmpinaţi neplăceri în realizarea planurilor voastre de călătorie sau de studii. Ascultaţi și părerile celorlalți.

Leu
Multe dintre concepțiile voastre se vor modifica de-a lungul acestei săptămâni. Probabil că în urma dialogului cu oameni deosebiți sau lecturând o carte, vă veţi hotărî să abordaţi cu totul altfel viața, relațiile cu ceilalți și evenimentele în care sunteţi implicat.

Fecioară
La începutul săptămânii apar chestiuni parteneriale, pe care le puteți soluționa foarte bine dacă sunteţi deschis la cooperare și progres. Segmentul financiar se remarcă prin cheltuieli majore alături de partenerul de viață, de rude sau de colaboratori.

Balanţă
Începeţi săptămâna cu activități de rutină la serviciu. Se pare că traversați o perioadă în care aveţi mult de lucru, dar și plata aferentă compensează bine efortul depus. Fiţi prudent în privința cheltuielilor, pentru că persistă tendința de a cheltui mult. Segmentul partenerial se animă.

Scorpion
Relațiile amoroase vă preocupă mult, însă depinde numai de voi cum gestionaţi lucrurile în acest segment. Tendința este de a vă rătăci în detalii neimportante. Concentraţi-vă pe ceea ce este util vouă acum și pe ceea ce vă poate aduce beneficii în viitor. Dialoguri și activități cu persoana iubită și cu copiii.

Săgetător
Segmentul domestic și relațiile cu membrii familiei sunt active în primele zile ale săptămânii. În umbră mocnesc conflicte, bine fiind să fiţi prudent și să evitați escaladarea situațiilor dificile. Lucrurile se vor lămuri peste ceva vreme. Relațiile amoroase și cele cu copiii sunt foarte importante acum.

Capricorn
Călătorii pe distanțe scurte, dialoguri cu multe persoane din anturajul apropiat, demersuri personale și profesionale se întrezăresc la începutul perioadei analizate. Evitaţi să vorbiţi prea mult despre voi și despre planurile voastre. Acasă, în familie, apar schimbări importante.

Vărsător
Cheltuieli cotidiene, primiţi bani, cadouri sau favoruri în primele zile ale săptămânii. Pe de altă parte, sunt posibile cheltuieli profesionale, pentru locul de muncă sau pentru șefi și colegi. Se recomandă prudență, deoarece în plan profesional există conflicte deschise.

Peşti
Începeţi săptămâna în forță, cu mult elan de a rezolva multe și mărunte. Selectaţi-vă prioritățile, trasaţi-vă planuri personale și profesionale pe termen lung, evitând să vă amestecaţi în treburile altora. Prudență la cheltuieli și evitaţi investițiile de anvergură!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Urmărit internațional, prins în Olt

Un bărbat urmărit internațional a fost prins...

ȘTIRI GdS

Horoscopul de weekend

BerbecEști într-o situație încordată, ai o stare de emotivitate crescută, totuși reușești să te concentrezi și să soliciți detalii pentru realizarea scopului...

Horoscop

BerbecAgitația interioară s-ar putea să-ți perturbe echilibrul emoțional. Dacă această stare persistă, caută să te adresezi unui specialist. Lasă deoparte problemele financiare...

Horoscop

BerbecCariera este în schimbare și poate cunoaște cote nesperate sau o răsturnare de planuri. Apar la tot pasul semne care sugerează faptul...

Horoscop

BerbecA venit momentul ca loialitatea și respectul față de prieteni, familie, colegi să fie răsplătite. Posibil ca familia să-ți facă o vizită...

Horoscop

BerbecAzi vă puteţi schimba cursul destinului. Analizați-vă bine opțiunile, luați deciziile care vă fac fericiți și evitați să acționați cu impulsivitate. S-ar...

Horoscopul de weekend

BerbecEste posibil să ratezi ocazia de a cunoaște o persoană, deoarece eşti irascibil și pus pe ceartă mai mult decât de obicei....