10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Aveţi grijă cum încercaţi să distrageţi unui prieten atenţia de la suferinţa sa. Umorul, deşi e binevenit în alte ocazii, s-ar putea să-l irite şi mai tare. Mai degrabă are nevoie de compătimire, să plângeţi alături de el, iar încercarea de a-l scoate din tristeţe ar fi tratată ca o lipsă de politeţe faţă de ceea ce simte el.

Taur
Chiar dacă sunteţi, din fire, un om cinstit, care nu urmează decât căile corecte, azi aţi putea fi împins de la spate de un inamic, care vă prinde într-un moment sensibil şi vă convinge să faceţi ceva împotriva principiilor voastre morale.

Gemeni
Parcă reveniţi brusc cu picioarele pe pământ printr-o veste bombă. Uneori e mai bine să reparaţi o situaţie aşa, brusc, decât s-o tot duceţi după dumneavoastră fără să aveţi curajul de a lua măsuri radicale. Arătaţi că ştiţi să vă adaptaţi imediat noutăţii apărute din senin şi nu vă pierdeţi cu firea.

Rac
Nu priviţi piedicile care se mai ivesc pe parcurs cu atâta încrâncenare, ca şi cum ar fi o povară, ci trataţi-le cu un dram de detaşare. Nu le priviţi ca pe cel mai groaznic lucru, ci aşteptaţi cu încredere deplină ca apele să se mai sedimenteze şi o să vedeţi că ceea ce părea a fi un hop era o lecţie excelentă prin care aveţi ocazia să vă maturizaţi.

Leu
Nu vă simţiţi bine în medii foarte aglomerate, pentru că nu staţi bine la capitolul comunicare. Sunteţi un pic deprimat sau trist şi nu vă puteţi adapta mediului în care vă aflaţi. Ceilalţi nici nu observă că se întâmplă ceva cu dumneavoastră.

Fecioară
Aveţi mare grijă la decizia pe care sunteţi gata să o luaţi astăzi, deoarece pentru dumneavoastră ar putea avea conotaţii pozitive, dar pentru altul poate genera o criză. Cântăriţi atent avantajele şi dezavantajele, fără a privi totul doar din prisma propriilor interese.

Balanţă
Greu de spus dacă situaţia care vă vizează astăzi direct e un noroc sau un ghinion, de parcă ar coexista ambele. Un eveniment trist conţine şi o notă optimistă, sau invers, o mare reuşită are şi un preţ de plătit. Azi puteţi cunoaşte ambele feţe ale medaliei alternativ sau simultan: binele şi răul, bucuria şi tristeţea.

Scorpion
Drumul spre un scop propus cândva este compus din două etape distincte. Prima se poate spune că s-a încheiat deja şi aţi tras o concluzie benefică, ce vă va stimula să porniţi şi în a doua etapă a acestei strategii. Azi aţi putea avea surpriza să descoperiţi că săriţi deja peste cea de-a doua etapă direct la rezultatul visat.

Săgetător
Aţi stat ca pe ghimpi în aşteptarea acestui moment de la care aveţi mari speranţe. Îl consideraţi aplanarea unei stări tensionate, împacarea mult aşteptată în cazul unui conflict, răspunsul aducător de linişte după stres.

Capricorn
Planurile pe care le discutaţi cu familia au toate şansele să devină realitate, deci adunaţi-i pe toţi în jurul dumneavoastră pentru a stabili rolul fiecăruia în acest proiect de viitor. Sunteţi liderul oricărei acţiuni de familie. Ceilalţi vă vor urma orbeşte, convinşi că aveţi dreptate.

Vărsător
Simţiți că vă apropiaţi cu paşi repezi de un mare succes, pentru care aţi depus mari eforturi. Nu mai e mult şi veţi trage linie finală şi veţi culege roadele cele mai bune, dar simţiţi că şi stresul creşte, şi nerăbdarea se amplifică. Nu micşorați ritmul tocmai acum, când sunteţi atât de aproape.

Peşti
Nu sunteţi deloc în apele dumneavoastră şi, pentru că nu aveţi curajul să vă exprimaţi liber, din cauza unor inhibiţii sau a emotivităţii excesive, nu lăsaţi o impresie prea bună. Sunteţi timid, greu vă urniţi pentru a vă apuca de treabă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS