15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Simţiţi să aprofundaţi cunoaşterea, să vă lărgiţi orizonturile şi pentru asta este posibil chiar să demaraţi unele studii superioare, poate chiar un masterat, în străinătate. Urmaţi-vă intuiţia şi căi nebănuite de evoluţie se pot deschide pentru voi.

Taur
Este stimulată zona transformării, a regenerării, dar şi a banilor obtinuţi din colaborări. Puteţi conştientiza acum unele convingeri sau principii morale, în baza cărora preferaţi să acţionaţi de unul singur, să fiţi independent. Puteţi deveni mai receptiv.

Gemeni
Sunt energizate relaţiile, parteneriatele oficiale şi mariajul. Modul vostru de a crea şi întreţine relaţii primeşte o nouă modalitate de abordare, mai deschisă şi poate chiar mai sinceră. Învăţaţi să acordaţi spaţiu şi libertate, fără a vă distanţa. Sunteţi înclinat spre flirt, aventură şi puteţi crea conexiuni sociale cu oameni ieşiţi cu totul din tipare.

Rac
Aveţi energie în zona muncii, a rutinei zilnice şi a sănătăţii. Renunţaţi la control sau înverşunare, în ceea ce priveşte programul zilnic. Fiţi receptiv la ce se întâmplă în jur şi învăţaţi să primiţi sfaturile sau sprijinul celor cu care colaboraţi. În ceea ce priveşte cariera şi renumele vostru se pot produce schimbări neaşteptate.

Leu
Este vizată relaţia cu persoana iubită, cu copiii şi vă dă multă energie fizică. Se deschide o perioadă în care astrele vă susţin să deveniţi mai iubitor, relaxat şi mai îngăduitor cu voi înşivă, dar şi cu cei dragi. Consumaţi-vă energia fizică de care dispuneţi prin sport.

Fecioară
Puteţi genera schimbări legate de cămin sau de relaţia cu membrii familiei ori cu trecutul personal. Făceţi-vă timp să cugetaţi asupra evoluţiei voastre. Fiţi recunoscător pentru parcursul vostru de la naştere şi până azi.

Balanţă
Este un moment propice să puneţi în practică studiile şi cunoştinţele acumulate. Puteţi constata chiar că aţi acumulat suficient şi că puteţi trece la pasul următor, de a transmite mai departe sau chiar de a preda. V-aţi putea implica în noi contracte sau parteneriate, foarte originale, cu mare potenţial.

Scorpion
Ziua poate aduce o relaxare în ceea ce priveşte grija zilei de mâine, a resurselor financiare necesare traiului de zi cu zi. Puteţi deveni mai încrezător în forţele proprii şi gândind pozitiv, constructiv, atrageţi şi forţele Universului care vă susţin într-un mod subtil.

Săgetător
Ziua are impact direct asupra personalităţii şi temperamentului vostru. Viziunea personală asupra a cine sunteţi şi asupra lumii în general se poate schimba acum şi vă puteţi îmbunătăţi modul în care relaţionaţi, începând cu voi înşivă.

Capricorn
Încercările pe termen scurt ar putea viza întărirea relaţiei cu Dumnezeu, cu viitorul, dar şi cu fricile voastre cele mai ascunse. Vă puteţi elibera de unele tipare mentale învăţate în familie sau în trecutul personal, care vă făceau să puneţi frica înainte şi astfel, aţi putea deveni mai încrezător în ziua de mâine.

Vărsător
Ziua de azi aduce un spirit de eliberare, reformă, originalitate şi fraternitate. În ceea ce vă priveşte, urmează o perioadă propice pentru demararea unor noi proiecte care pot avea legătură cu străinii sau străinătatea. Anturajul vostru este şi el vizat, puteţi alege să vă înconjuraţi de oameni optimişti.

Peşti
Cariera poate înflori în perioada următoare cu condiţia să vi se ofere multă libertate, să aveţi mână liberă şi să implice cât mai multă muncă de teren sau delegaţii, poate chiar peste hotare. Dispuneţi de o mare capacitate de a inova şi aţi putea câştiga bani din surse avangardiste sau originale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS