14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Persoana iubită sau copiii vă solicită ajutor material. De aici se pot isca foarte uşor controverse, discuţii aprinse şi chiar conflicte pe termen lung. Totuşi, ar fi bine să le analizaţi cererile şi abia apoi să vă daţi cu părerea şi chiar să le oferiţi bani.

Taur
Aura misterioasă care vă învăluie vă oferă un farmec aparte. Atrageţi mulţi admiratori, însă nu şi din rândul membrilor familiei. Ziua este favorabilă treburilor gospodăreşti, planurilor de îmbunătăţire a spaţiului de locuit sau cumpărăturilor necesare casei şi membrilor familiei.

Gemeni
Aparent, din senin apar discuţii aprinse cu persoanele apropiate: rude, cunoştinţe sau prieteni. Undeva în umbră se ţes conflicte greu de explicat, care izbucnesc din când în când în diverse domenii ale vieţii cotidiene. De această dată este vorba de anturajul apropiat.

Rac
Este posibil ca în urma unor activităţi desfăşurate cu prietenii, fie de agrement, fie în cadru oficial, respectiv colaborarea la un proiect comun să fiţi nevoit să cheltuiţi o sumă de bani destul de consistentă. Primiţi bani din munca desfăşurată, însă nesatisfăcător faţă de munca depusă.

Leu
Ziua este favorabilă activităţilor personale de îngrijire, de punere la punct a chestiunilor profesionale şi trasare a unor planuri noi de viaţă şi activitate. Sunteţi sensibil la remarcile celor din jur, însă datorită energiei voastre vitale care fluctuează, nicidecum faptului că ceilalţi ar avea ceva cu voi.

Fecioară
Sunt momente excelente pentru a filozofa cu propria persoană. Prin căi diverse, dar neconvenţionale primiţi informaţii deosebite legate de temele spirituale ale vieţii, dar şi despre evenimentele cotidiene în care sunteţi implicat. Sănătatea este deficitară pe segmentele aparatului circulator.

Balanţă
Implicarea în proiecte diverse, alături de prieteni vă oferă satisfacţii, dar şi multă zarvă. Cei dragi vă pot oferi sprijin, fie susţinându-vă planurile de acţiune cu bani şi bunuri, fie oferindu-vă sfaturi pertinente, folositoare pe termen lung. Fiţi mai rezervat în relaţiile cu prietenii.

Scorpion
Se anunţă întâlniri şi dialoguri importante cu şefii sau cu alte instituţii oficiale. Este posibil să vi se ofere noi sarcini de serviciu care trebuie rezolvate în locaţii diferite. Bine ar fi să vă implicaţi din toată inima, deoarece aveţi suficiente surse şi resurse materiale, intelectuale, astfel încât să faceţi faţă cu brio.

Săgetător
Debutul săptămânii vă aduce dorinţa de a vă lărgi orizonturile şi de a vă rafina sufletul. Filozofia de viaţă pe care o afişaţi vă aduce admiratori, însă alţii vă pot contrazice, oferindu-vă o altă viziune de a privi viaţa şi evenimentele ei. Fiţi deschis şi acceptaţi şi ideile altora!

Capricorn
Este nevoie să fiţi atent la banii şi bunurile pe care le administraţi şi folosiţi în comun cu alţii. Sunt posibile nereguli în documentele financiare comune sau taxe, facturi, datorii restante. Aveţi şanse bune de a rezolva toate aceste chestiuni, pentru că gândiţi bine şi vă vin foarte uşor informaţiile necesare.

Vărsător
Se conturează un final de capitol relaţional la serviciu. Fie se încheie oficial o activitate, un proiect, fie decideţi să vă retrageţi dintr-o colaborare profesională care nu vă mai aduce profit. Deocamdată sunteţi obosit, iar mentalul este focalizat mai mult pe propria persoană.

Peşti
Este multă agitaţie la serviciu. Activităţile de rutină pe care le aveţi de îndeplinit vă obosesc şi vă gândiţi deja foarte serios să vă schimbaţi domeniul profesional. Deocamdată aveţi susţinerea prietenilor şi protectorilor, care vă pot oferi atât sprijin material, cât şi intelectual.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS