6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Sunteţi tentat să cheltuiţi mai mult decât câștigaţi, deci gestionaţi-vă cu atenție resursele financiare și evitați să faceţi achiziții care nu sunt necesare. Se pare că veţi fi invitat la evenimente sociale cu multă lume. Atât în mediul profesional, cât şi în familie, unii vor dori să vă ceară sfaturi, alții vor doar să vă provoace.

Taur
Este mult de muncă la job, dar și un nivel ridicat de concurență, deci asiguraţi-vă că vă promovaţi continuu prin profesionalismul de care daţi dovadă și prin rezultatele obținute. În mintea dumneavoastră se derulează lucruri cu o viteză impresionantă. Nu vă puteţi concentra şi puteţi pierde din vedere aspectele care contează.

Gemeni
Veţi face mari progrese în plan profesional, pentru că se descurcă ițele unor probleme de comunicare cu colegii de serviciu. Atenție că nivelul de competitivitate e foarte ridicat şi se poate ajunge la discuţii tensionate. Cineva vă roagă să îl ajutați cu ceva, dar îl refuzaţi politicos, pentru că treaba dumneavoastră este mai urgentă.

Rac
Daţi randament în plan profesional, iar realizările vă propulsează în atenția superiorilor. Aveţi toate șansele să vă faceţi remarcat și să faceţi progrese în carieră. Este rost de discuții importante cu prieteni sau cu persoanele din anturajul profesional, mai tinere sau mai în vârstă ca dumneavoastră.

Leu
Nu lipsesc oportunitățile de suplimentare a veniturilor sau de valorificare a economiilor. Investiţi timp și energie doar în proiectele care vă pot aduce profiturile scontate. Planurile în legătură cu banii nu prea au corespondent în realitate. Trebuie să luaţi în calcul toate posibilităţile. Lăsaţi deoparte lenea. Nu aduce nimic bun, din contră, vă poate conduce pe un drum greşit.

Fecioară
Vă exprimaţi mai ușor și spuneţi tot ce aveţi pe suflet, fără să lăsaţi loc de interpretări. E o perioadă bună pentru a semna contracte și a negocia colaborări viitoare. Aveţi sentimente contradictorii în ceea ce priveşte problemele profesionale şi de familie.

Balanţă
Relațiile cu prietenii se evidențiază prin discuții și întâlniri deosebite. Țineţi cont de sfaturile și opiniile lor, chiar dacă uneori spusele sau gesturile lor vă deranjează! Vă încărcaţi cu energie pozitivă şi vă întâlniţi cu oameni dragi pe care nu i-aţi mai văzut de multă vreme și cu care vă doreaţi să staţi de vorbă. O să rememoraţi momente plăcute din viață.

Scorpion
Apar tot felul de conjuncturi în care puteți ieși în evidență prin intermediul cunoștințelor în domeniul de activitate și al experienței dobândite. Vă responsabilizaţi mult la finalul săptămânii. Pe de o parte, vă propuneţi să faceţi altfel lucrurile de acum încolo, pe de altă parte intervin opiniile sau nevoile celor dragi.

Săgetător
Lucraţi mai mult la relația cu superiorii și evidențiaţi-vă realizările din planul profesional. Orice activitate care vă aduce în atenția celor din jur este încununată de succes. Revine în actualitate o problemă sentimentală mai veche şi s-ar putea să vă certaţi cu partenerul de viaţă. Gândiţi-vă bine înainte de a face acuzaţii. Nu acţionaţi sub impulsul momentului.

Capricorn
Proiectele de grup sunt evidențiate astăzi. Comunicaţi mai bine cu coechipierii sau finanțatorii. Nu o să apucaţi să terminaţi tot ceea ce v-aţi plănuit să faceţi în zilele libere, pentru că tot timpul acceptați sarcini noi. Trebuie să vă faceţi ordine în program și să vă ocupaţi doar de ceea ce puteți.

Vărsător
Este nevoie să vă remodelaţi mentalitatea despre iubire și implicațiile ei. Dacă cei dragi vă răspund cu alte monede decât cele pe care le așteptați, înseamnă că pe undeva le-aţi atras. Detașaţi-vă și bucurați-vă sufletul cu un hobby sau cu discuții amicale cu prietenii. În acest weekend, creativitatea atinge cote maxime.

Peşti
Prin intermediul delegațiilor, cursurilor sau seminarelor, vă puneţi la curent cu ultimele noutăți din domeniul de activitate. Profitați de orice oportunitate de a afla ceva nou. Vă angajaţi într-un nou proiect, care ar putea să vă aducă avantaje materiale substanţiale, dar nu veţi mai avea timp liber.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS