20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Aveţi grijă de valorile din viaţa voastră. Aveţi ocazia să conştientizaţi de ce aveţi nevoie pentru a obţine pe viitor un anume statut financiar şi în ce direcţie vă veţi hotărî să vă concentraţi efortul. Puteţi decide dacă este cazul să lichidaţi un împrumut sau să iniţiaţi altul.

Taur
Fenomenul de Lună Plină ce se produce chiar în semnul vostru zodiacal aduce în lumină aspecte ce ţin de trasarea unor limite în relaţiile parteneriale, dar pe un fond mult influenţat de emoţii. Prin aceste demersuri veţi da un plus de însemnătate relaţiilor şi vă veţi reformula mentalitatea.

Gemeni
Nu vă feriţi de ocazia pe care v-o oferă Luna Plină de a vă avânta cu încredere în zona subconştientului. Meditaţia şi contactul cu natura vă facilitează posibilitatea de a descoperi unele talente de care nu vă credeaţi capabil şi care pot reprezenta baza unei ocupaţii, cu atât mai mult cu cât au legătură cu partea artistică.

Rac
Odată cu Luna Plină puteţi simţi că a venit momentul să evaluaţi pe criterii cât se poate de concrete valoarea unor prietenii sau să vă clarificaţi dacă anumite cercuri vă satisfac nevoile legate de planurile privind viitorul. Chiar dacă vă simţiţi ataşat de unii oameni, a merge pe drumul vostru poate fi cea mai bună soluţie.

Leu
Se pot finaliza anumite proiecte în care v-aţi implicat susţinut, iar acum a venit timpul răsplăţii. Însă, este un moment în care şi relaţia cu familia trebuie luată în calcul, stabilind clar care sunt priorităţile acum şi pe viitor.

Fecioară
Este activată axa cunoaşterii, ceea ce reprezintă un răstimp favorabil pentru a vă valoriza într-o manieră concretă cunoştinţele acumulate şi inspiraţia artistică. Acest demers poate presupune conştientizarea nevoii de a renunţa la modalităţile folosite până acum.

Balanţă
Luna Plină vă oferă ocazia clarificării sectorului financiar, cu atât mai mult cu cât este vorba de bani şi de bunuri ce trebuie gestionate în comun. Nu sunt excluse momentele în care veţi simţi nevoia să vă aflaţi în siguranţă şi, cu această ocazie, să realizaţi că poate achiziţionarea unei case reprezintă o opţiune de luat în calcul.

Scorpion
O mare încărcătură emoţională aduce astăzi Luna Plină din sectorul relaţional, fiind un moment în care ar fi cazul să discutaţi deschis, cu cărţile pe masă, atât despre nevoile voastre, cât şi despre nevoile celuilalt, mai ales în contextul în care stabilitatea este un criteriu căruia îi acordaţi întâietate.

Săgetător
Conştientizaţi într-un mod cât se poate de practic dacă este în beneficiul vostru să continuaţi cu un program solicitant sau e cazul să schimbaţi ceva astfel încât nevoile voastre să fie satisfăcute. În ceea ce priveşte sănătatea, aveţi şansa să identificaţi obiceiuri nocive la care să renunţaţi.

Capricorn
Astăzi, aţi putea realiza că v-aţi concentrat cam mult pe muncă şi pe strategii de viitor, uitând să vă bucuraţi de viaţă. Puneţi pasiune în tot ce faceţi, fie că este vorba de creşterea implicării în relaţia cu persoana iubită sau cu copiii, fie că scoateţi la lumină un proiect cu componenta creativă.

Vărsător
O situaţie privind casa şi familia poate ajunge în punctul în care veţi simţi că trebuie să alegeţi. Cel mai probabil, va prima necesitatea de a fi înconjurat şi susţinut de membrii familiei sau de a petrece mai mult timp în intimitatea căminului, în dauna carierei sau a activităţii publice.

Peşti
Într-o manieră cât se poate de pragmatică puteţi stabili etapele unui proces de acumulare de informaţii care vă vor servi cu siguranţă pe viitor. De asemenea, este un răstimp favorabil implicării susţinute şi dialogului în relaţia cu rudele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS