13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Este o zi în care latura financiară a vieţii cotidiene vă interesează cel mai mult. Veniturile din munca desfăşurată sunt fluctuante, astfel încât, din când în când, este bine să vă revizuiţi priorităţile şi să vă trasaţi noi modalităţi de a câştiga bani.

Taur
Aura misterioasă care vă înconjoară astăzi vă protejează, pe de o parte, de provocările celor din jur, iar pe de altă parte, vă oferă timp şi spaţiu personal pentru a vă ocupa pe îndelete de ale voastre. Mergeţi la un salon de cosmetică, la un masaj, la o sală de exerciţii fizice uşoare sau hoinăriţi prin magazinele preferate.

Gemeni
Ziua vă aduce veşti despre conflictele ascunse din zona profesională. Ar fi bine să fiţi discret, să conştientizaţi şi să ţineţi cont de elementele care vă deranjează la locul de muncă sau în relaţiile colegiale. Sănătatea este vulenerabilă, dar nu se recomandă consultaţii, analize medicale şi intervenţii chirurgicale.

Rac
Controversele cu prietenii vă ocupă întreaga zi. Pe de o parte, vreţi ajutorul lor, pe de altă parte nu sunteţi deschis faţă de ei şi nu puteţi fi susţinut corespunzător dorinţelor voastre. Mai întâi, gândiţi-vă bine cu cine mai păstraţi relaţii de prietenie şi pe cine vreţi să vă mai bazaţi de acum încolo.

Leu
Luminile rampei socio-profesionale sunt aţintite asupra voastră. Ori se anunţă o şedinţă cu şefii, ori veţi fi implicat în chestiuni oficiale. Oricum, va trebui să luaţi cuvântul, să vă explicaţi deciziile profesionale sau să vă spuneţi opinia despre mersul lucrurilor la serviciu.

Fecioară
Mentalul este ocupat cu planurile de călătorii sau cu cele legate de instruirea pentru domeniul profesional. Ziua vă poate aduce contexte favorabile de a rezolva demersurile necesare acestor chestiuni.

Balanţă
E o zi bună pentru a îmbina laturile materiale ale vieţii cu cele spirituale. Este adevărat că trebuie să vă ocupaţi de chestiuni financiare care implică bani şi bunuri comune cu ceilalţi, însă aranjaţi-vă programul astfel încât să aveţi timp pentru a medita asupra însemnătății fiecărui eveniment în care sunteţi implicat.

Scorpion
Debutul săptămânii va scoate în evidenţă relaţiile parteneriale. De reţinut că datorită influenţei prietenilor şi protectorilor puteţi gafa mult, atât în relaţia cu partenerul de viaţă, cât şi cu cei de afaceri. Este bine să păstraţi o echidistanță vizavi de toţi partenerii.

Săgetător
Aveţi multă treabă la serviciu. Elanul de a munci şi de a vă implica serios în activităţile profesionale va fi întreținut şi chiar amplificat, datorita faptului că se conturează plăţi restante sau îmbunătăţiri substanţiale ale condiţiilor de muncă.

Capricorn
Apar chestiuni legate de persoana iubită sau de copii. Aceştia au nevoie de sfaturile şi susţinerea voastră materială. Cântăriţi bine situaţiile şi implicaţi-vă atât cât trebuie. Este greu de precizat o limită până la care să îi ajutaţi pe cei dragi. Ascultaţi-vă vocea interioară.

Vărsător
Ziua este potrivită pentru activităţi gospodăreşti şi pentru dialoguri cu familia. Se pot lămuri chestiuni patrimoniale sau de investiţii comune pe termen lung, alături de părinţi şi rude apropiate. Detaliile acţiunilor comune cu aceştia sunt greu de explicat şi de prevăzut. Fiţi cu inima deschisă, gândiţi-vă atât la binele vostru şi al celor dragi.

Peşti
Începutul săptămânii aduce multe discuţii şi întâlniri cu apropiaţii. Avalanșa de informaţii care vine spre voi vă ajută să vă lămuriţi unele evenimente în care sunteţi implicat alături de partenerul de viaţă sau de afaceri. Reţineţi cele aflate, iar în orele serii gândiţi-vă pe îndelete.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS