27.3 C
Craiova
joi, 9 iulie, 2020

Horoscop

Berbec
Nu staţi foarte bine cu moralul astăzi. Tindeţi însă să ascundeţi totul sub o mască. În activitatea profesională, nu mai acţionaţi atât de riguros ca de obicei. Se poate să vă lipsească şi răbdarea, dar trebuie să vă gândiţi mereu că un lucru început trebuie să fie şi dus până la capăt.

Taur
Cei dragi se bucură să vă vadă atât de comunicativ şi plin de afecţiune. Profitaţi de oportunităţile de a ieşi în lume, de a călători, de a merge în locuri inedite, pentru a face schimb de idei şi pentru a cunoaşte alţi oameni. Vă va face foarte bine o mică schimbare, mai ales din punct de vedere moral.

Gemeni
Se poate să întâlniţi pe cineva care să corespundă nevoilor dumneavoastră. Dacă vă descoperiţi multe puncte în comun, atunci noua relaţie ar putea evolua destul de rapid. Cu sănătatea staţi bine, însă ar trebui totuşi să mâncaţi mai puţin, pentru a nu lua serios în greutate.

Rac
Evitaţi situaţiile riscante astăzi şi discuţiile care pot degenera în conflicte. Bazaţi-vă pe prieteni, deoarece aceştia ştiu să vă spună ce ar trebui să faceţi. În activitatea profesională sunteţi perfecţionist, ca de obicei. Această tendinţă se răsfrânge şi asupra celor din jur, care vă pot considera cam exigent.

Leu
Nu vă aşteptaţi ca partenerul de viaţă să vă asculte orbeşte. Se poate ca unele aşteptări, nevoi sau pretenţii ale dumneavoastră să fie considerate exagerate. Dacă aveţi însă o relaţie stabilă, ar trebui să vă bucuraţi în continuare de armonie în sânul familiei.

Fecioară
În activitatea profesională, este indicat să vă înfrânaţi criticile şi să nu contraziceţi pe toată lumea, chiar dacă sunteţi convins că aveţi dreptate. Acasă aveţi toate condiţiile pentru a face ca lucrurile să meargă în direcţia dorită.

Balanţă
În viaţa sentimentală au loc schimbări importante. Dacă aveţi o relaţie care lasă de dorit de multă vreme, atunci se poate ca, în curând, să luaţi decizia despărţirii definitive. Dacă totul merge bine, vă veţi bucura în continuare de stabilitate. Pentru nativii care încă nu au pe nimeni, se anunţă întâlniri interesante.

Scorpion
Vă simţiţi extraordinar în familie, sunteţi deschis, volubil, plin de înţelegere. Se poate să vă îmbunătăţiţi situaţia profesională. Chiar dacă apar şi mici probleme, puteţi duce la bun sfârşit ceea ce aţi început. În plan amoros, faceţi tot posibilul pentru ca lucrurile să meargă bine.

Săgetător
Chiar dacă sunteţi de obicei foarte sociabil, astăzi staţi departe de prieteni. Așa deschis şi plin de viaţă cum sunteţi, simţiţi uneori nevoia să staţi singur. Acasă, cineva din familie vă ascultă şi vă vine în ajutor cu o soluţie sau cu o acţiune precisă, care apare la momentul potrivit.

Capricorn
În plan amoros, au loc discuţii furtunoase. Va trebui să faceţi faţă unor momente nu tocmai plăcute. Dacă însă nu aveţi o relaţie, atunci singurul lucru cu care vă veţi confrunta va fi perspectiva unei idile incendiare. În activitatea profesională, vă pricepeţi de minune să vă protejaţi poziţia actuală.

Vărsător
Cei din familie au parte de înţelegere din partea dumneavoastră. Eforturile pe care le faceţi pentru ca lucrurile să meargă bine îşi arată roadele. Astăzi se poate să aflaţi că unele cunoştinţe spun lucruri nedrepte despre dumneavoastră, iar acest lucru vă consumă mult.

Peşti
Vă faceţi planuri pentru un proiect foarte important, care are în vedere familia. Prietenii şi cunoştinţele vă pot ajuta să-l duceţi la îndeplinire. În plan amoros, aveţi posibilitatea să comunicaţi mai bine cu persoana iubită.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:17:30

Nelu Tătaru: Când avem zece mii de cazuri în...

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, afirmă, într-un interviu...

ȘTIRI GdS

Sepsi n-a întâmpinat probleme cu Iași și va juca...

Sepsi s-a calificat fără emoții în finala Cupei României după ce a distrus în dublă manșă formația lui Rednic, Poli Iași. După...

5 milioane de australieni reintră în izolare pentru 6...

Cinci milioane de oameni din Melbourne, al doilea oraș ca mărime din Australia, au fost din nou băgați în izolare joi, din...

Liga 2 / UTA – Turnu Măgurele 3-4. Nebunie...

Stadionul „Motorul“ din Arad a găzduit astăzi primul meci din etapa a doua a play-off-ului Ligii a II-a, AFC UTA – AFC Turris-Oltul Turnu Măgurele. Meciul a fost viu disputat și cu multe goluri. Finalmente a fost 3-4, după ce ambele echipe au condus de două ori fiecare.
00:17:30

Nelu Tătaru: Când avem zece mii de cazuri în...

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, afirmă, într-un interviu acordat joi , că România nu a depăşit primul val al pandemiei de coronavirus şi...

Guvernul: A fost aprobată achiziţia unor trenuri tehnologice destinate...

Premierul Ludovic Orban a anunţat, joi, că Guvernul a primit din partea Comisiei Europene acordul pentru achiziţia unor trenuri tehnologice destinate pentru...

Comisia Europeană îşi exprimă preocuparea faţă de evenimentele din...

Comisia Europeană şi-a exprimat joi preocuparea faţă de evenimentele din Serbia şi a atras atenţia că drepturile fundamentale ale cetăţenilor trebuie respectate,...