17.9 C
Craiova
duminică, 7 iunie, 2020

Horoscop

Berbec
Este posibil ca un membru al familiei să nu îşi respecte o promisiune în legătură cu o sumă de bani. Nu vă grăbiţi să îi faceţi reproşuri! S-ar putea să aibă motive obiective. Astăzi ar fi bine să daţi dovadă de mai multă flexibilitate în relaţiile cu prietenii şi cu membrii familiei.

Taur
Pe plan profesional, eforturile susţinute din perioada precedentă încep să dea roade. Din cauza atmosferei tensionate, relaţiile cu cei din jur pot avea de suferit. Amânaţi întâlnirile cu prietenii şi evitaţi deplasările cu autoturismul, pentru că riscaţi să fiţi implicat în accidente.

Gemeni
Partenerul de viaţă ar putea avea tendinţa să vă facă reproşuri neîntemeiate. Păstraţi-vă calmul şi evitaţi o confruntare. Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie familiei şi, în special, partenerului de viaţă. Temperaţi-vă nervozitatea în discuţiile cu o persoană mai în vârstă din familie!

Rac
S-ar putea să fiţi implicat într-un scandal la locul de muncă din cauza bârfelor unei femei mai în vârstă. Nu vă lăsaţi provocat. În scurt timp, situaţia se va lămuri şi totul va reveni la normal. În a doua parte a zilei este posibil să încasaţi o sumă de bani neaşteptată.

Leu
Astăzi ar fi bine să evitaţi deplasările cu autoturismul, fiindcă există riscul să fiţi implicat într-un accident de circulaţie din vina dumneavoastră. Dacă totuşi sunteţi nevoit să conduceţi maşina, fiţi cât mai atent, nu vă grăbiţi şi verificaţi starea tehnică a maşinii.

Fecioară
Aveţi de rezolvat multe probleme la locul de muncă, dar colegii nu sunt cooperanţi. Stăpâniţi-vă nervozitatea, fiindcă riscaţi să faceţi afirmaţii pe care le veţi regreta. După-amiază este posibil să primiţi o veste neplăcută în legătură cu implicarea unui prieten într-un accident.

Balanţă
În prima parte a zilei este posibil să deveniţi impulsiv din cauza unei neînţelegeri cu un superior sau cu un partener de afaceri. Fiţi prudent în afirmaţii. Stăpâniţi-vă nervozitatea în discuţiile cu partenerul de viaţă, pentru că altfel există riscul să tensionaţi atmosfera din familie.

Scorpion
Este posibil să primiţi o veste pe care o aşteptaţi de mult timp, în legătură cu o călătorie în interes personal. Partenerul de viaţă v-ar putea reproşa că nu v-aţi ales bine momentul. După o discuţie aprinsă, s-ar putea să amânaţi călătoria sau chiar să renunţaţi.

Săgetător
În prima parte a zilei s-ar putea să fiţi cam irascibil, din cauza stresului şi a oboselii acumulate. Ar fi bine să evitaţi discuţiile in contradictoriu cu colegii de muncă sau cu partenerii de afaceri. Sunteţi predispus la unele probleme de sănătate şi chiar la accidente.

Capricorn
Este posibil să aveţi o discuţie aprinsă cu un coleg de muncă sau cu un partener de afaceri. Cauza pare să fie o divergenţă de opinii într-o chestiune financiară. Vă recomandăm să evitaţi reproşurile şi să căutaţi o soluţie comună. Parcurgeţi o perioadă favorabilă în ceea ce priveşte relaţiile cu cei dragi.

Vărsător
Din cauza unor evenimente neprevăzute, s-ar putea să fiţi nevoit să vă modificaţi programul stabilit pentru azi. Nu vă puneţi mari speranţe într-o afacere demarată recent, pentru că s-ar putea să fiţi dezamăgit. Amânaţi deciziile importante şi nu vă lăsaţi condus de impulsuri de moment!

Peşti
Aveţi ocazia să demaraţi o activitate care vă poate aduce avantaje materiale, cu condiţia să vă temperaţi spiritul critic. Fiţi conciliant în discuţiile cu colegii de serviciu şi cu partenerul de viaţă. Orice dispută poate degenera într-un scandal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

VIDEO | Gică Hagi: Îi doresc Craiovei să se...

Antrenorul formației FC Viitorul, Gică Hagi, a...

ȘTIRI GdS

VIDEO | Gică Hagi: Îi doresc Craiovei să se...

Antrenorul formației FC Viitorul, Gică Hagi, a concluzionat că i-a plăcut cum s-au mișcat elevii săi în amicalele cu Universitatea Craiova, de...

VIDEO | Concluzia lui Cristiano Bergodi: „Per total sunt...

Antrenorul formației Universitatea Craiova, Cristiano Bergodi, a tras concluziile după cele două jocuri de verificare susținute astăzi, în Lunca Jiului, cu FC...

Doi copii din Hunedoara au aruncat un câine de...

Doi copii din orașul Vulcan, județul Hunedoara, au dus sâmbătă un câine pe bloc și l-au aruncat în gol, animalul murind. Poliția...

41 români care munceau într-o fabrică din Germania au...

41 de cetăţeni români care îşi defăşoară activitatea la o companie de prelucrare a cărnii din Germania au fost testaţi pozitiv, majoritatea...

A murit Florica Genoiu, mama primarului Craiovei

Colectivul Primăriei Craiova transmite condoleanțe edilului Craiovei, Mihail Genoiu, după ce mama acestuia, Florica Genoiu, a încetat din viață.

Pas cu pas spre un nou titlu. Bayern i-a...

Bayern Munchen s-a impus fără emoții, sâmbătă, pe terenul celor de la Bayer Leverkusen cu scorul de 4-2 și astfel se apropie din ce...