18.7 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024

Horoscop

Berbec
Sunteţi o mică vedetă în plan profesional. Posibil chiar să fiţi implicat în activităţi de anvergură, în care responsabilităţi deosebite să stea pe umerii voştri. Dozaţi-vă eforturile, fiţi atent la detaliile evenimentelor de astăzi, pentru că în umbră există conflicte care abia se ţes.

Taur
Sunt momente favorabile pentru a vă ocupa de călătorii, de studii, de îmbogăţirea bagajului educativ. Temele filozofice, abordarea unui stil de viaţă deosebit, bazat pe o noua filozofie de viaţă, vă atrag în mod special. Schimbul de informaţii cu prietenii, chiar şi cu unele persoane din anturajul socio-profesional, vă va ajuta mult.

Gemeni
Astăzi sunteţi preocupat de chestiunile financiare comune cu partenerul de viaţă, de afaceri sau colaboratorii. Se pare că sunteţi destul de îngrijorat vizavi de munca şi implicaţiile ei, mai ales de banii pe care-i obţineţi deocamdată din activitatea profesională pe care o desfăşuraţi.

Rac
Relaţiile cu ceilalţi sunt tensionate, din cauza diferenţelor de opinie foarte accentuate astăzi. Este bine să ascultaţi şi ceea ce au de spus ceilalţi şi să priviţi cu mai multă îngăduinţă abordarea lor. Pe de altă parte, uitaţi-vă atent la parteneriatele în care sunteţi implicat.

Leu
E multă agitaţie în sfera profesională. Animozităţile colegiale au la bază veniturile, favorurile sau chiar condiţiile de muncă comune. Fiţi prudent şi îndepliniţi-vă sarcinile de lucru corect şi la timp. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă, fiind nevoie să vă îngrijiţi atent şi să vă dozaţi eforturile.

Fecioară
Relaţiile sentimentale şi cele cu copiii sunt surprinzătoare astăzi. Acordaţi-le atenţia necesară, pentru că există resentimente adunate, care pot izbucni în orice moment. Poate datorită faptului că sunteţi foarte implicat în activităţi profesionale şi aveţi puţin timp şi chef pentru cei dragi.

Balanţă
În plan domestic sunt posibile multe surprize. Relaţiile cu membrii familiei vă vor solicita din plin. Unele teme de discuţie sunt legate fie de sănătatea precară a unei rude, fie de faptul că sunteţi foarte ocupat cu sarcinile de serviciu şi astfel vă neglijaţi atât sănătatea, cât şi îndatoririle gospodăreşti.

Scorpion
E o zi interesantă la capitolul relaţionare cu persoanele din anturajul apropiat. Puneţi-vă în ordine documentele, informaţi-vă asupra chestiunilor personale şi profesionale care vă frământă. Luaţi legătura cu cei dragi pe care nu i-aţi mai auzit sau văzut demult.

Săgetător
Sunt posibile răsturnări de situaţie în plan financiar. Pe de o parte, este rost să primiţi bani, bunuri sau favoruri dintr-o activitate profesională. Însă, în acelaşi timp, pot apărea cheltuieli neprevăzute care să depăşească bugetul actual disponibil.

Capricorn
Sunteţi foarte energic şi dornic să rezolvaţi toate treburile restante. Vi se vor crea contexte potrivite, astfel încât să demaraţi tot ce vă propuneţi. Fiţi prudent vizavi de comunicare. Există riscul să vorbiţi mult, pe ton ridicat şi cu persoanele nepotrivite.

Vărsător
Ziua este favorabilă pentru activităţi uşoare şi multă discreţie. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele capului, de aceea fiţi prudent şi îngrijiţi-vă ceva mai mult. Totuşi, pe cât posibil, evitaţi consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale.

Peşti
Astăzi, relaţionarea cu prietenii este tensionată, din cauza combativităţii care vă cuprinde pe neaşteptate. Sunt momente în care ar trebui să fiţi ceva mai înţelegător cu ceilalţi, chiar dacă, poate, unii vă agasează cu părerile sau treburile lor. Chiar sunt şanse să aflaţi informaţii deosebite legate de îmbunătăţirea sănătăţii voastre sau de a vă crea noi legături profesionale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS