Acasă Horoscop Horoscop

Horoscop

-

Berbec
Duceți la bun sfârşit nişte proiecte dificile. Sunteți hotărât în ceea ce faceți, iar acest lucru vă aduce succesul. Apar cheltuieli neprevăzute care vă ameninţă bugetul. În dragoste, situaţia este destul de complicată, cu despărţiri sau împăcări succesive, care vă consumă psihic.

Taur
Vă confruntați cu probleme legate de bani. Dacă aveți copii, nu îi implicați în discuţiile dumneavoastră. Trăiți momente pasionale împreună cu partenerul de viaţă. Încercați să vă controlați gelozia. Iniţiativele de la locul de muncă se dovedesc a fi binevenite.

Gemeni
Dacă aveți un conflict serios cu un prieten, încercați să rezolvați lucrurile pe cale amiabilă. Este mult mai avantajos şi mai elegant să faceți asta, decât să apelați la justiţie. La serviciu, urmăriți să vă atingeți obiectivul cu orice preţ. Apar însă obstacole care ar putea să vă aducă prejudicii.

Rac
Viaţa sentimentală devine tot mai animată. Ați putea chiar să vă îndrăgostiți subit de cineva. Dacă însă sunteți implicat într-o relaţie stabilă, un astfel de eveniment ar putea să îngreuneze lucrurile. La locul de muncă trebuie să fiți cât mai prevăzător şi să evitați iniţiativele aventuroase.

Leu
În cuplu încercați să nu vă impuneți voinţa sau punctul de vedere. Toleranţa nu este o virtute pe care vă gândiți să o cultivați. Cu toate acestea, s-ar putea dovedi indispensabilă. Ca să fiți într-o formă fizică bună, e indicat să faceți mult sport. Trebuie să vă consumați energia într-un fel.

Fecioară
Vă bucurați de succese care vă aduc multe satisfacţii personale. Fiți atent însă, riscați să deveniți încăpăţânat şi chiar să-i dispreţuiți pe cei din jur. Vă multiplicați activităţile sportive, cele de plăcere, precum şi călătoriile.

Balanţă
Vă preocupă situaţia financiară. Rămâneți prudent şi evitați riscurile inutile. La serviciu apar dificultăţi. Ştiți să le depăşiți, acordând atenţie detaliilor. Nu este un moment potrivit pentru iniţiative riscante. În relaţia cu cei dragi vă arătaţi complet lipsit de răbdare, ceea ce duce la frecuşuri şi tensiune.

Scorpion
Aveți rezultate excelente la locul de muncă, culegeți roadele muncii depuse în ultimele luni. În cuplu apar tensiuni deoarece partenerul de viaţă nu se arată dispus să mai facă vreo concesie. Încercați să vă îndepărtați de toate emoţiile pe care le simţiți pentru că doar aşa o să reuşiți să aveți un somn liniştitor.

Săgetător
Nu stați foarte bine cu sănătatea, însă vă recăpătați uşor tonusul. Este important să aveți o alimentaţie sănătoasă. Poate un regim nu ar strica. Pe de altă parte, sunteți într-o dispoziție foarte creativă pentru că simțiți că doar așa puteți să vă cuceriți partenerul.

Capricorn
Relaţiile cu cei din jur par complexe şi derutante. Sunteți în defensivă, dar vă arătați în acelaşi timp agresivitatea. La locul de muncă profitați de toate ocaziile importante şi vă consolidați poziţia. În viaţa de cuplu apar furtuni, poate şi din cauză că vă doriți mai multă libertate.

Vărsător
Există perspective de reuşite profesionale. Încercați totuşi să vă organizați programul într-un mod mai eficient. Dacă există reacţii negative în echipă, trebuie să fiți tolerant şi să nu vă pierdeți simţul umorului. Gândirea pozitivă este una din cărţile pe care le deţineți.

Peşti
Dacă ați întâmpinat probleme grave în relaţia de cuplu acum simţiți o ameliorare. Este important să acceptaţi dialogul. Aveți realizări importante la locul de muncă. Devotamentul profesional va fi recunoscut de către superiorii dumneavoastră.

ȘTIRI VIDEO GdS