9.8 C
Craiova
marți, 26 mai, 2020

Horoscop

Berbec
Relaţiile cu străinătatea se pot solda cu afaceri bănoase, mai ales dacă i-aţi cunoscut pe parteneri prin prietenii dumneavoastră. Sănătatea este la cote cât se poate de bune, de aceea la tratamentele de înfrumusețare reacţionaţi mai bine ca oricând.

Taur
Venitul va creşte brusc, favorizat de o situaţie norocoasă, ivită din senin. Fuga de durere e tot o formă de evaziune. Vă mândriţi cu o sănătate exemplară, demnă de invidiat. Veştile sunt bune, căci romantismul şi intensitatea pasională îşi dau mâna în ceea ce vă priveşte.

Gemeni
Pregătiţi afaceri importante care să vă asigure creşterea optimă a câştigurilor care să vă scoată din sărăcie. Ţineţi sub control tensiunea intraoculară, punând comprese calde cu infuzie de albăstrele şi gălbenele, în proporţii egale. Ziua de astăzi se poate dovedi cea mai romantică, artistică şi plină de inspiraţie.

Rac
Venitul va creşte brusc, favorizat de o situaţie norocoasă, ivită din senin. Odihna face minuni pentru recuperarea energiilor, dar ulterior este nevoie să faceţi mişcare pentru că energia să nu stagneze. Neptun dizolvă lent hotarele, acoperind tărâmurile cu nori şi ceaţă, pentru ca apoi să poată arunca seminţele unei alte sensibilități.

Leu
Ar trebui să aveţi în atenţie preocuparea de a câştiga bani din activitatea pe care v-aţi propus să o demaraţi astăzi. Relaţiile de familie sunt foarte plăcute, încât vă creează momente deosebite tandre şi iubitoare. Vă găsiţi în plină expansiune profesională.

Fecioară
Prin intermediul amicilor dumneavoastră aveţi posibilitatea de a atrage noi resurse băneşti în afacerea pe care aţi construit-o cu membrii familiei. Aveţi nevoie de o dietă neutră şi veţi avea un tranzit intestinal normal care să vă facă să vă simţiţi bine în pielea dumneavoastră.

Balanţă
V-au crescut veniturile directe şi aveţi resurse de a investi surplusul în mod inteligent şi aceasta va avea drept rezultat un avantaj material. Venus vă aduce primăvara în inimi care funcţionează bine şi protejează întregul sistem circulator.

Scorpion
Este un moment prielnic pentru extinderea activităţilor cu un caracter lucrativ; fiţi deschişi la posibilitatea de a reacționa rapid la ocazii care apar pe neaşteptate, ca să vă bucuraţi de câştiguri importante. Dragostea familială este în prim-plan şi e bine să cultivaţi legăturile de rudenie.

Săgetător
Ar fi cazul să vă ocupaţi de bani: puteţi finaliza o negociere de contract în termeni care vă avantajează şi vă aduc profituri financiare. Pentru a beneficia din plin de aspectul favorabil care vă poate plasa pe un maxim de formă trebuie să vă ajutaţi ficatul şi plămânii printr-un consum de silimarină în asociere cu sucul proaspăt de citrice.

Capricorn
Anumite investiţii pot creşte constant ca urmare a bunei voastre reputaţii şi a unor contracte bune. Bucuraţi-vă pentru şansele care vi se oferă şi gândiţi-vă şi la cei mai puţin norocoşi. Neptun devine un adevărat mentor pentru sufletele voastre, pe care le va scoate din amorţire, înlocuind ordinea existentă cu una nouă.

Vărsător
Vă ocupaţi cu eficienţă de bani, deoarece aveţi aplombul necesar de a negocia bine; veţi avea succes în perioada potrivită semnării de contracte. Odihna face minuni pentru recuperarea energiilor, dar ulterior este nevoie să faceţi mişcare pentru ca energia să nu stagneze.

Peşti
Atingeţi-vă de capital şi extindeţi-vă în direcţii noi, ca să vă intre sume apreciabile din afacerile mai vechi. Aveţi o stare mentală bună, aveţi o deosebită priză la public şi puteţi fi de-a dreptul sclipitori în maniera în care vă expuneţi ideile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Pediatri: Îi punem copilului mască de protecție? Ce tip?

Una dintre principalele măsuri de protecție împotriva noului coronavirus constă în purtarea unei măști de protecție. Ordinul privind obligativitatea purtării măștii emis...

De ce să consumi ceai din flori de soc

Ceaiul de soc este cunoscut pentru proprietăţile sale antioxidante, scăderea nivelului de colesterol, îmbunătăţirea vederii, stimularea sistemului imunitar, îmbunătăţirea sănătăţii inimii şi...