24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Se prefigurează relaţii tensionate cu cei apropiați: rude și prieteni. Disputele pot apărea de la divergenţa opiniilor legate de mersul lucrurilor în viaţă, dar şi de la cele mărunte, care nu ar trebui luate în serios. Detaşaţi-vă de problemele altora şi de modul lor de gândire. Aveţi mai multă încredere în voi.

Taur
Puteţi primi bani, cadouri, dar şi veşti importante legate de cheltuielile comune cu partenerul de viaţă sau cu colaboratorii profesionali. Pot apărea discuții aprinse în relațiile parteneriale, pe seama veniturilor sau favorurilor de la serviciu. Prudență, deoarece unii doresc în ascuns să profite de veniturile voastre.

Gemeni
Stările de spirit sunt fluctuante şi reacţiile voastre la fel. Ar fi bine să vă ocupaţi doar de treburi uşoare şi să evitaţi disputele cu ceilalţi. Sunteţi condiționat de îndatoririle profesionale și este posibil să ripostaţi la tot ce se petrece la locul de muncă. Controlați-vă reacțiile și ocupaţi-vă de priorități.

Rac
Vi se recomandă discreţie şi interiorizare. Organismul este obosit, mentalul confuz şi vă este greu să fiţi atent la dialogurile cu ceilalţi sau la treburile zilnice. Se pot accentua afecţiuni ale sistemului respirator. Dialogurile cu cineva din anturajul apropiat vă pot aduce informații prețioase și sfaturi bune.

Leu
Ar fi bine să vă faceţi ordine în relaţiile cu prietenii şi cu protectorii. Echilibrul dintre relaţiile de prietenie şi cele sentimentale este perturbat, de aceea fiţi prudent. Cineva din mediul familial, probabil o rudă, vă poate oferi sprijin și informații utile pentru toate tipurile de relații în care sunteţi implicat.

Fecioară
Discuţiile cu şefii sau cu reprezentanţii unor instituţii oficiale vă pot pune pe gânduri. Vin informaţii importante, însă nu toate vă sunt de folos şi puţine se vor concretiza. E posibil ca peste câteva zile toate cele discutate astăzi să ia o altă turnură. Cineva din anturajul profesional vă va oferi informații deosebite.

Balanţă
Gândurile vă pot fi umbrite de concluziile obţinute, însă orice experienţă vă este de folos şi vă ajută să deveniţi mai înţelept. Se conturează la orizont călătorii în străinătate, dialoguri cu persoane aflate în străinătate. Există şi o mare deschidere către asimilarea informaţiilor şi învăţarea unor subiecte noi.

Scorpion
Puteţi descoperi nereguli în documentele financiare sau constataţi că partenerul de viaţă cheltuieşte cam mult. Primiţi informații interesante, utile pentru dezvoltarea personală și profesională. Controlați-vă tendința de a cheltui și evitaţi să le povestiţi altora despre investițiile voastre.

Săgetător
Se conturează discuții aprinse, importante, și desfășurarea unor activități comune plănuite mai demult. Tentaţia de a respinge tot ce vine din partea altora va fi destul de mare, de aceea fiţi prudent. Unele dintre aceste relaţii vor lua turnuri nebănuite în urma aflării unor informații nu tocmai plăcute.

Capricorn
Efervescența de care daţi dovadă în rezolvarea îndatoririlor profesionale poate declanşa neplăceri în relaţiile colegiale. Recomandabil este să vă ocupaţi discret şi serios de muncă şi să evitaţi provocările şi discuţiile nefondate. Sănătatea este vulnerabilă, bine fiind să vă dozaţi eforturile.

Vărsător
Preocupări legate de copii, discuţii aprinse cu persoana iubită, posibilitatea de a vă ocupa de un hobby. Vin informaţii deosebite legate de mediul profesional în care activaţi. O călătorie în interes de serviciu sau un program de formare profesională va declanșa un val de nemulțumiri printre cei dragi.

Peşti
Sunt favorizate treburile gospodăreşti şi dialogurile cu membrii familiei. Ar fi bine să vorbiţi puţin şi să ascultaţi atent ce vă spun ceilalţi. Evitaţi treburile de anvergură, este posibil ca peste câteva zile să fiţi nevoit să le reluaţi. Organizaţi-vă programul astfel încât să vă puteţi ocupa şi de îndatoririle profesionale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS