3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Debutul săptămânii vă aduce multă energie şi dorinţă de a vă implica în tot felul de activităţi. Energia de care daţi dovadă îi poate mobiliza şi pe ceilalţi să vă ajute sau să vă propună planuri profesionale noi.

Taur
Ar fi bine să vă dozaţi eforturile, să vă programaţi atent activităţile săptămânii şi să evitaţi discuţiile cu ceilalţi. Sunt momente bune pentru a vă gândi la noi abordări ale problemelor din viaţă. Dacă este cazul, luaţi legătura cu specialişti în domeniile vieţii în care simţiţi că întâmpinaţi neplăceri.

Gemeni
Confruntările cu prietenii sau cu un protector sunt la cote înalte. Ar fi bine să vă detaşaţi de aceste relaţii şi să fiţi mai stăpân pe voi şi pe dorinţele voastre. Partenerul de viaţă sau colaboratorii profesionali vă pot sprijini mai mult decât credeţi.

Rac
Discuţiile cu şefii sau cu oficialităţile vă pot oferi o perspectivă clară asupra domeniului profesional în care activaţi. În aparenţă, lucrurile merg bine la serviciu, însă există detalii ascunse care vor duce la destrămărea aparentei armonii profesionale. Cele aflate vă vor ajuta să abordaţi altfel munca.

Leu
Ziua favorizează demersurile specifice călătoriilor îndepărtate, conversațiile cu persoanele aflate în țări străine sau abordarea studiilor pe termen lung. Într-un anume fel, concepțiile despre viață, modul în care vă raportaţi la lume și evenimentele ei se cer reformulate. Fiţi mai deschis la schimbări.

Fecioară
Debutul săptămânii vă aduce în atenţie achitarea facturilor sau relaţiile cu instituţiile financiare. Fiţi prudent şi drămuiţi-vă veniturile astfel încât să fiţi la zi cu plata datoriilor. Pe de altă parte, se conturează cheltuieli legate de nevoile partenerului de viaţă sau legate de trebuinţele copiilor.

Balanţă
Este o zi bună pentru a vă pune ordine în relaţiile parteneriale şi în colaborările profesionale. Discuţiile, semnarea documentelor, alcătuirea mesajelor importante, transmiterea informaţiilor necesare bunului mers al activităţii profesionale sunt evidențiate de contextul astral.

Scorpion
Începutul săptămânii vă aduce multe şi mărunte de făcut la serviciu. Elanul vă va fi susţinut şi de faptul că se conturează venituri suplimentare din activitatea desfăşurată, dar vor fi şi condiţii de lucru ceva mai bune. Relaţiile colegiale sunt tensionate, însă cu discreţie şi prudenţă veţi depăşi totul cu bine.

Săgetător
Ziua vă susține relaționarea cu persoanele dragi. Cei dragi vă susţin activităţile, planurile de viitor, chiar dacă, din când în când, mai apar discuţii aprinse, în special de la bani sau bunuri. Diplomaţia şi deschiderea sufletească de care daţi dovadă astăzi vă vor ajuta să vă îmbunătăţiţi relaţiile.

Capricorn
Ar fi bine să puneţi în ordine treburile casei şi să vă gândiţi la pregătirea spaţiului locativ pentru sezonul rece. S-ar putea să fie nevoie să realizaţi îmbunătăţiri serioase în casă, dar este nevoie să planificaţi şi aprovizionarea cămării pentru iarnă.

Vărsător
Se conturează aspecte profesionale, care presupun discuţii cu şefii, realizarea unor documente sau demersuri specifice locului de muncă. Avalanșa de informaţii care vine spre voi astăzi vă poate bulversa. Selectaţi doar ceea ce vă este de folos şi evitaţi discuţiile ample. Fiţi prudent şi mai întâi rezolvaţi-vă treburile.

Peşti
Se anunţă informaţii legate de venituri dintr-o activitate profesională. Fie se modifică salarizarea, fie condiţiile de lucru, fie apar activităţi noi în sfera profesională. Totuşi, dacă câştigaţi ceva mai mulţi bani s-ar putea să cheltuiţi pe taxe, impozite sau pe trebuinţele partenerului de viaţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS