17.8 C
Craiova
vineri, 5 iunie, 2020

Horoscop

Berbec
Zi deosebită la capitolul relaţii sentimentale. S-ar putea spune că obţineţi un succes amoros şi de aici şi euforia caracteristică. Indiferent că este vorba despre o relaţie care se termină sau care începe, aveţi încredere că lucrurile vor fi aranjate de astre, exact pe gustul vostru.

Taur
Casa şi familia sunt la mare cinste. În ultimul timp, aţi neglijat aceste segmente, însă acum vreţi să recuperaţi timpul pierdut. Puteţi să vă ocupaţi de reparaţii, reamenajări sau chiar să vă gândiţi la o nouă locuinţă.

Gemeni
O zi dedicată călătoriilor și dialogurilor cu persoanele din anturajul apropiat. Fiţi pregătit pentru o întâlnire specială sau o conversaţie interesantă. O veste neaşteptată v-ar putea duce cu gândul la reconfigurarea relaţiilor cu cei dragi. Nu vă grăbiţi să luaţi decizii. Toată lumea se pregăteşte de schimbări personale.

Rac
O zi specială pentru segmentul financiar. Este granița unei etape, astfel că ceva se sfârșește, ceva începe. Cheltuieli neprevăzute pe cele necesare traiului cotidian, dar la fel de posibil este să primiţi o sumă de bani sau un cadou-surpriză.

Leu
Excelentă zi pentru voi. Aveţi energie, chef de tot şi toate, dar mai ales vreţi să vă ocupaţi de propria persoană. Este un moment astral de excepţie în a vă face planuri de îmbunătăţirea personalităţii sau înfrumuseţarea trupului. Trasaţi noi direcţii de urmat, propuneţi-vă o altă atitudine faţă de cei din jur şi folosiţi, deocamdată, puţine cuvinte.

Fecioară
Recomandarea astrelor este de a vă retrage din forfota cotidiană şi a vă ocupa în tihnă şi taină de sufletul vostru. Mentalul profund vă este răscolit, reușind astfel să vă lămuriţi anumite chestiuni mai vechi, legate de parteneriate, colaborări şi persoanele implicate.

Balanţă
Sunteţi hotărât să faceţi curăţenie în toate relaţiile de prietenie sau protectorat şi, chiar dacă mai oscilaţi, faceţi ce trebuie. Problema este că vă este neclar care vă sunt loiali. Reţineţi că este vorba doar de relaţiile de prietenie, iar cele sentimentale au intrat, deocamdată, într-un con de umbră.

Scorpion
Zi importantă la capitolul carieră şi imagine în societate. Este posibil să vă fi săturat de felul în care vă tratează şefii sau colegii şi vă hotărâţi să luaţi atitudine. Sigur că aţi ajuns aici datorită vouă, dar acum este o perioadă minunată de a remedia situaţia.

Săgetător
Dorinţa de a vă apropia de laturile spirituale ale vieţii este la cote înalte astăzi. Era şi momentul să vă schimbaţi atitudinea faţă de spiritualitate, să vă redefiniţi filozofia de viață și să adoptați un alt sistem al valorilor morale. Relaţiile cu străinătatea sunt un alt subiect important.

Capricorn
Chestiunile financiare care vizează banii sau bunurile altora sunt subiectul principal de astăzi. Puteţi rezolva diverse datorii sau apar informații deosebite referitoare la moşteniri sau partaje. Este un moment de sfârşit, dar totodată pot apărea situaţii financiare noi, de bun augur.

Vărsător
Relaţiile parteneriale, colaborările şi proiectele vă ocupă întreaga zi. Ba chiar şi zilele următoare. Este un moment astral de excepţie în a vă pune la punct acest segment de viaţă şi activitate. Sigur că există nemulţumiri, mai ales în privinţa partenerului de viaţă, însă dreptatea este pe undeva pe la mijloc.

Peşti
O zi bună pentru treburile de la serviciu. Puteţi rezolva sarcinile ce îşi aşteaptă rândul demult, însă fiţi cu băgare de seamă. Aveţi chef de muncă, însă colegii nu. Ba, mai mult, vă pot crea diverse neplăceri, în urma cărora vă veţi hotărî să vă modificaţi stilul de lucru sau de relaţionare cu cei din jur.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Restricții de circulație pe DN7

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea a anunţat că astăzi sunt impuse mai multe restricţii de circulaţie pe DN 7, pentru efectuarea de...

Doi spanioli s-au răsturnat cu mașina la Cerna Sat

Doi tineri din Spania au ajuns joi, la spital, după ce s-au răsturnat cu mașina în albia pârâului Cărbune, între Cerna Sat,...

Eclipsă de lună prin penumbră. Când va fi vizibilă...

A doua eclipsă de Lună prin penumbră din acest an se va produse vineri seară și va fi vizibilă și din România....
00:03:48

Twitter a eliminat un videoclip în care Trump își...

Twitter a decis să elimine mesajul video de campanie în care președintele Donald Trump aducea un tribut lui George Floyd, invocând plângeri...

Premieră în învățământul românesc: curs de diplomație digitală pentru...

Complexul Educațional Laude-Reut, una dintre cele mai vechi și mai prestigioase instituții de învățământ privat din țară, a găzduit pe 4 iunie...

ONU: Viitorul vaccin împotriva Covid-19 trebuie considerat un „bun...

Un viitor vaccin împotriva Covid-19 trebuie considerat un „bun public global” accesibil tuturor, a declarat joi secretarul general al ONU, António Guterres.