6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Încearcă în acest weekend să asculți de sfaturile cuiva drag, cu siguranță nu îți vrea răul. Acceptă că niciodată nu va ieși totul așa cum vrei. Aceste zile sunt perfecte pentru o scurtă călătorie într-un alt oraș. Dacă ai pe cine vizita acolo, cu atât mai bine! Încearcă să te relaxezi cât mai mult!

Taur
Încearcă să nu lași probleme pe care le ai cu iubitul să îți strice weekendul. Acceptă invitațiile pe care le primeșți de la prieteni și gândește-te mai mult la tine decât la alții. Tu și partenerul tău de viață vă puteți face singuri weekendul mai frumos. O atmosferă romantică vă poate ajuta să reaprindeți flacăra iubirii dacă simțiți că ați început să vă plictisiți.

Gemeni
Chiar dacă vei avea parte de situații neplăcute în acest weekend, încearcă să nu le bagi în seamă. Obsesia ta de a fi totul perfect ar trebui să dispară. Poți avea succes pe plan amoros, mai ales dacă nu ai un iubit. Folosește-te de șarmul personal pentru a cuceri pe cineva pe care ai pus ochii de multă vreme.

Rac
Încearcă să te bucuri de tot ce se va întâmpla în acest weekend și să iei totul așa cum ți se dă. Fă-ți mai mult timp pentru prietenii tăi și pentru familia ta. În aceste două zile ar trebui să reflectezi mai mult asupra situației tale financiare, nu o duci prea bine din acest punct de vedere.

Leu
Atenția distributivă este foarte importantă în acest weekend, mai ales dacă cineva vrea să îți creeze probleme și tu știi asta. Fii vigilent! În acest weekend ai tot timpul pentru a te ocupa de tine. Ai putea să încerci să îți schimbi stilul de viață și să te apuci de mai mult sport, mai ales dacă ai constata că ai luat în greutate.

Fecioară
Încearcă să îți ții reacțiile impulsive sub control, altfel îi vei îndepărta pe cei dragi fără să ai această intenție de fapt. Ai nevoie de mai multă relaxare. Vei fi foarte energic în acest weekend, iar cei din jurul tău vor profita de asta. Acceptă invitațiile care te atrag, dar să nu îți fie teamă să le refuzi pe cele neinteresante.

Balanţă
În acest weekend, banii pot cumpăra orice. Dacă nu e vorba de sănătate, atunci cu siguranță dacă îi ai poți fi fericit. Nu ar trebui să pleci la drum lung în acest weekend, situația ta medicală nu este cea mai fericită în această perioadă. Mergi la o sesiune de cumpărături și te vei relaxa total!

Scorpion
Fă tot ce îți trece prin cap și nu vei regreta! Distracția ar trebui să fie pe primul loc și tu să încerci să îți satisfaci toate poftele. Vei fi foarte activ în acest weekend, iar principala ta preocupare este să îi ajuți pe cei din jurul tău. Ai toate resursele necesare ca să o faci, iar seara vei fi foarte mulțumită de tine.

Săgetător
Se anunță vești bune pentru tine pe plan amoros în acest weekend, de aceea împărtășește bucuria cu familia și cu prietenii tăi. Cel mai probabil vei fi cerut în căsătorie. În acest weekend vei reuși să îi schimbi cuiva impresia despre tine și nu ești nevoit să depui prea mult efort. Se anunță vești bune pentru tine pe plan sentimental!

Capricorn
Nu îți schimba planurile în acest weekend, chiar dacă unele persoane din jur încearcă să ți le dea peste cap și să îți pună bețe în roate. Weekendul acesta va fi unul activ și te vei ocupa mai mult de muncă decât de viața personală. Din fericire pentru tine, cei dragi te înțeleg și chiar te ajută!

Vărsător
În acest weekend vei fi destul de abătut din cauza veștilor proaste pe care le primești. Nu vei fi tu implicat direct, însă va fi vorba de persoanele dragi ție. Încearcă să ai activități creative în acest weekend și să nu lași plictiseala să pună stăpânire pe tine. Invită-ți prietenii la tine, un film sau un joc te poate relaxa!

Peşti
Vei avea parte de multă relaxare în acest weekend, însă trebuie să ai grijă să nu te plictisești prea tare. Partenerul de viață este mai atent ca oricând cu tine. O aventură amoroasă îți va crea probleme și nu vei știi ce decizie să iei. Ești nehotărâtă cu privire la sentimentele tale, însă în acest mod îl încurci pe cel de lângă tine!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS