17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
În prima parte a zilei este posibil să luaţi o hotărâre în urma căreia sunteţi nevoit să vă schimbaţi programul. O persoană apropiată v-ar putea solicita sprijinul într-o chestiune de sănătate. După-amiază aveţi posibilitatea să rezolvaţi o problemă financiară.

Taur
S-ar putea să fiţi anunţat că în curând va trebui să faceţi o călătorie în interes de serviciu. Este posibil ca acest lucru să vă oblige să vă modificaţi planurile, dar sunt şanse să favorizeze anumite schimbări benefice în plan sentimental. Dacă o colegă încearcă să provoace o ceartă, vă recomandăm să vă păstraţi calmul.

Gemeni
Este o zi bună pentru a aborda chestiuni delicate în plan profesional şi în afaceri. În a doua parte a zilei aveţi ocazia să rezolvaţi o problemă financiară mai veche. Comunicarea cu prietenii şi cu partenerul de viaţă ar trebui să fie foarte bună. Nu faceţi promisiuni dacă nu sunteţi sigur că le veţi putea respecta.

Rac
Se pare că sunteţi în formă şi vă simţiţi plin de energie, iar capacitatea de comunicare este excelentă. Prin urmare, este o zi favorabilă pentru colaborarea cu cei din jur, atât în plan profesional, cât şi personal. În plan profesional şi în ceea ce priveşte sănătatea nu se întrevăd probleme deosebite.

Leu
Se pare că sunteţi în formă şi aveţi ocazia să puneţi la punct un proiect cu şanse mari de reuşită, care v-ar putea aduce câştiguri substanţiale. În partea a doua a zilei este posibil să vi se propună o colaborare. Este posibil să faceţi cunoştinţă cu o persoană care v-ar putea deveni partener de afaceri.

Fecioară
Este o zi favorabilă relaţiilor de colaborare. De asemenea, activităţile concepute sau demarate azi au şanse mari de reuşită. Puteţi avea succes în afaceri şi aveţi ocazia să rezolvaţi o problemă financiară a familiei.

Balanţă
Pot avea loc schimbări benefice în viaţa dumneavoastră, atât pe plan profesional, cât şi social. La locul de muncă sau în afaceri, colegii v-ar putea reproşa metodele originale pe care le folosiţi, dar rezultatele obţinute vă dau dreptate şi vă încurajează să perseveraţi.

Scorpion
Se pare că sunteţi într-o formă intelectuală foarte bună şi colaboraţi excelent cu colegii de muncă sau cu partenerii de afaceri. Chiar dacă schimbările la care vă gândiţi să le faceţi în cămin vi se par excelente, ţineţi cont şi de dorinţele partenerului de viaţă.

Săgetător
Sunt şanse mari să aveţi o reuşită deosebită în plan financiar şi să vă bucuraţi de succes în plan social. Vă sfătuim să profitaţi de acest context astral favorabil, dar fără să forţaţi nota. După-amiază este posibil să fiţi nevoit să faceţi un drum neplanificat.

Capricorn
Dacă în ultima vreme v-aţi confruntat cu o serie de încurcături şi întârzieri, astăzi este foarte posibil să se producă o deblocare. Se întrevede o reuşită frumoasă în plan profesional, cu efecte benefice din punct de vedere financiar. Vă recomandăm să ţineţi cont de munca în echipă.

Vărsător
În prima parte a zilei aveţi posibilitatea să rezolvaţi o problemă financiară de care depinde reuşita unei afaceri. S-ar putea să fiţi nevoit să faceţi o scurtă deplasare neplanificată, dar sunt şanse mari să reuşiţi tot ce v-aţi propus. Petreceţi mai mult timp cu familia.

Peşti
Este o zi favorabilă în plan financiar. La locul de muncă sau în afaceri, nu este exclus să fiţi recompensat pentru contribuţia la finalizarea unei lucrări importante. Sunt favorizate investiţiile pe termen lung, dar vă recomandăm să fiţi precaut şi să evitaţi speculaţiile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS