8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Sunteţi capricios, trecând foarte uşor de la o stare de spirit la alta. Bine ar fi să vă ocupaţi doar de activităţi de rutină şi să evitaţi spaţiile aglomerate. Pe de altă parte, sunteţi tentat să interveniţi prea mult în treburile altora, aspect indezirabil. După-amiază fiţi prudent în relaţia cu partenerul de viață.

Taur
Aveţi un aer misterios astăzi. Discreţia şi izolarea vă sunt cele mai potrivite, deoarece trupul şi sufletul au nevoie de repaus. Sunteţi preocupat de cele petrecute la serviciu şi sunteţi tentat să daţi replici tăioase. Ţineţi-vă firea şi lăsaţi-i în pace pe ceilalţi.

Gemeni
Vă doriţi mai mult ca oricând ajutorul prietenilor sau al unui protector. Bine ar fi să vă bazaţi mai mult pe forţele proprii. Ceilalţi nu prea pot să vă ajute. Evitaţi discuţiile contradictorii, reproşurile şi deciziile importante. Informaţiile pe care le primiţi vă pot alarma.

Rac
Zona profesională vă acaparează toate gândurile şi eforturile. Fiţi prudent, deoarece sunt posibile altercaţii, atât cu şefii, cât şi cu colegii de serviciu. Vreţi să faceţi mult prea mult la serviciu, faţă de cât trebuie şi mai ales faţă de cât sunteţi plătit. După-amiaza este favorabilă unei reuniuni cu cei dragi.

Leu
Studiile şi călătoriile sunt temele principale ale zilei. Dacă aveţi de făcut demersuri necesare acestora sunt posibile amânări și întârzieri greu de prevăzut. Nu puneţi la suflet şi aveţi răbdare. În câteva zile, totul se va rezolva aşa cum vă doriţi. Evitaţi discuţiile aprinse şi replicile tăioase.

Fecioară
Ziua vă aduce fluctuaţii în plan financiar. Sunt posibile nemulţumiri vizavi de banii și bunurile pe care le aveţi în comun cu alţii. Fie trebuie să faceţi cheltuieli suplimentare pentru partenerul de viaţă, pentru copii, fie descoperiţi restanţe la achitarea unor facturi sau credite.

Balanţă
Sunteţi combativ şi cu greu vă intră cineva în voie. Fiţi prudent şi ţineţi cont şi de părerile şi munca celorlalţi. Prezentaţi-vă cu încredere punctele de vedere, planurile de lucru şi veţi vedea că, până la urmă, toată lumea vă va susţine. După-amiază, rezervaţi-vă momente pentru cei dragi.

Scorpion
Aveţi multe treburi de făcut în sfera profesională. Înţelegeţi multe dincolo de cuvinte, aspect care vă va oferi siguranţă şi idei bune. Este posibil să observaţi o nouă rută profesională, însă deocamdată aceasta pare să aibă diverse obstacole. Conflictele de la serviciu sunt încă pe rol.

Săgetător
Vă doriţi mai mult antren şi veselie în preajmă. Persoana iubită şi copiii sunt oamenii spre care vă îndreptaţi atenţia. Doar alături de ei puteţi petrece clipe amuzante şi relaxante. Sunteţi vorbăreț, pus pe șotii şi de aici riscaţi să spuneţi vrute şi nevrute. Rezervaţi-vă momente pentru a vă ocupa de un hobby.

Capricorn
Este o zi propice rezolvării chestiunilor legate de casă şi familie, fie că este vorba despre reparaţii, curăţenii sau planuri de reamenajări interioare. Aveţi idei bune şi spor în toate. Sunt posibile altercaţii cu reprezentanţii unor firme, instituţii ale căror servicii le-aţi folosit sau vreţi să le folosiţi.

Vărsător
O zi cu multe drumuri pe distanţe scurte, fie în vizită la o rudă sau un prieten apropiat, fie este nevoie să rezolvaţi chestiuni profesionale legate de serviciu. Nu puneţi bază pe cele discutate sau rezolvate astăzi, pentru că este posibil ca peste câteva zile să reluaţi totul.

Peşti
Sunteţi preocupat de veniturile obţinute din activitatea desfăşurată la serviciu. Discuţiile cu un şef vă sunt favorabile, pentru că vorbiţi bine, aveţi idei bune şi pe deasupra intuiţia vă poate ajuta mult. Până spre seară veţi reuşi să desluşiţi iţele capitolului financiar şi să întrezăriţi soluţii bune.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS