3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Excelente momente pentru a vă ocupa de aspectele financiare. Există și nemulţumiri, temeri mai mult sau mai puţin fondate, însă depinde numai de dumneavoastră să rezolvați asta. La prima vedere, toţi aşteaptă să le oferiți sfaturi, bani, bunuri sau favoruri.

Taur
A vă raporta astăzi la ceilalţi şi la acţiunile lor este o atitudine înţeleaptă. Ceilalţi oglindesc personalitatea dumneavoastră cu bune şi cu altele mai puţin bune. Urmăriți atent ce spun sau fac, mai ales partenerul de viaţă, colaboratorii din domeniul profesional şi învăţați de la ei.

Gemeni
Azi schimbați ordinea de realizare a treburilor cotidiene, atât acasă, cât şi la serviciu. Un prieten apropiat sau cineva care vă susţine în demersurile socio-profesionale vă poate ajuta în acest sens, fie oferindu-vă sfaturi valoroase, fie pur şi simplu, oferindu-vă o mână de ajutor.

Rac
Sunteți dornic să oferiți şi să primiți iubire, afecţiune sau măcar aprecierile celor dragi. Chiar dacă toate acestea se vor lasă aşteptate, cel puţin v-ați putea manifesta iubirea faţă de ceilalţi, în diverse moduri. Spre exemplu, gândiți-vă ce-i bucură cel mai mult pe fiecare dintre cei dragi.

Leu
Momentele petrecute acasă vă vor aduce alinare, idei bune şi sfaturi deosebite. Un farmec aparte învăluie ziua, chiar dacă sunteți ocupat mult. Este posibil să luați legătura cu rudele aflate în ţări străine sau să alcătuiți planuri, fie pentru a vizita o rudă, fie pentru a primi vizite din partea celor dragi.

Fecioară
Mentalul este răscolit, aşa încât este dificil să menţineți discuţii importante sau să luați decizii care vă implică pe termen lung. Vorbiți puţin, iar dacă sunteți nevoit să întocmiți documente oficiale, să dați răspunsuri clare la diverse chestiuni, sfătuiți-vă cu cineva de încredere.

Balanţă
Este o zi în care ar fi bine să verificați bugetul veniturilor şi cheltuielilor. Se pare că din sfera profesională obţineți câştiguri fluctuante şi nesatisfăcătoare. De aceea, gândiți-vă pe îndelete la noi variante de câştig, din munca desfăşurată la un serviciu.

Scorpion
Rezervați momente numai pentru dumneavoastră și faceți o retrospectivă a evenimentelor în care sunteți implicat. Posibil ca sănătatea şi locul de muncă să vă necăjească cel mai mult. Însă, acum aveți şanse deosebite de a vedea clar lucrurile şi de a vă orienta spre noi orizonturi de abordare.

Săgetător
Sunteți misterios şi greu observabil în peisajul cotidian. Ar fi bine să vă detaşați de forfota zilei şi să vă ocupați de dumneavoastră. Alegeți un program uşor de îngrijire corporală sau o plimbare prin locuri preferate, alături de cineva drag şi de încredere.

Capricorn
Prietenii vă pot dezamăgi din te miri ce. Tendinţa de a vă baza pe cei care vă promit ajutor necondiţionat, atât în plan personal, cât şi în plan profesional vă poate crea tensiuni în relaţiile cu membrii familiei. De aceea, fiți prudent şi circumspect vizavi de sfaturile sau propunerile persoanelor din anturajul prietenilor.

Vărsător
Se întrezăresc întâlniri şi dialoguri cu persoanele importante din mediul profesional în care activați. Veți fi nevoit să participați activ la dezbateri profesionale, poate chiar să prezentați singur ultimele realizări din segmentul profesional sau stadiul lucrărilor.

Peşti
Sunteți preocupat de activităţi intelectuale şi de discuţii cu oameni bine pregătiţi în diverse domenii de viaţă. Ar fi bine să ascultaţi mai mult şi să vorbiți strictul necesar, deoarece tensiunile mentale sunt accentuate. Feriți-vă de planuri de anvergură în ceea ce priveşte propria instruire sau călătoriile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS