12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Sunt posibile câştiguri dintr-o activitate profesională. Din cauza persoanei iubite sau copiilor este probabil să cheltuiţi sume importante de bani pe cadouri scumpe. Nu vă lăsaţi impresionat de rugăminţile celorlalţi şi nu cedaţi în faţa provocărilor. Spre seară, relaxaţi-vă cu un masaj sau o discuţie amuzantă.

Taur
Ocupați-vă mai mult de voi, propuneți-vă un nou stil de viaţă, o nouă înfăţişare şi un nou mod de a vă raporta la viață. Chiar dacă unii vă pun beţe în roate, aveţi şanse deosebite de a vă strecura onorabil printre provocări şi obstacole. Detaşaţi-vă şi ascultaţi-vă intuiţia, aşa veţi obţine maximum de succes.

Gemeni
Azi, discreţia şi contemplarea vieţii sunt esenţiale. Gândiți-vă pe îndelete la relaţiile şi situațiile în care sunteţi implicat. Reformulaţi anumite principii de viaţă care v-au adus până acum rezultate nesatisfăcătoare. Câteva probleme vechi de sănătate se pot remarca dacă depuneţi efort fizic prea mare.

Rac
Sunteţi apreciat de către prieteni şi de colegii de serviciu. Discuţiile purtate pe diverse teme vă vor aduce informaţii interesante şi sfaturi utile. Ar fi bine să vă temperaţi reacţiile şi să evitaţi a vă expune părerile sau nemulţumirile. Curând vor veni vremuri bune şi se vor rezolva multe.

Leu
Debordaţi de energie, dar este nevoie să o coordonaţi eficient spre acţiuni folositoare vouă. Sunt posibile altercaţii cu şefii sau oficilii unor instituţii, alegeţi-vă cu grijă vorbele şi gesturile. Vă veţi găsi liniştea acasă. Povestiţi familiei evenimentele în care aţi fost implicat. Veţi fi surprins plăcut de reacţia lor.

Fecioară
Multe din deciziile luate recent vor fi revizuite, fie că este vorba de planul personal, fie de cel profesional. Pentru că, în umbră, discordia urzeşte tot soiul de conflicte, providenţa vă ajută oferindu-vă momente de revelaţie.

Balanţă
Achitați facturi, datorii sau rezolvați chestiuni privitoare la cheltuielile comune cu alţii. Din cauza unor prieteni sau sfătuitori din segmentul profesional este posibil să plătiţi daune sau să cheltuiţi pe lucruri nepotrivite vouă. Planificaţi-vă atent bugetul şi nu vă lăsaţi impresionat de manevrele celor din preajmă.

Scorpion
Apar provocări în segmentul partenerial. Pentru că sunteţi prea implicat în evenimente sociale sau în treburile altora, neglijați relaţia de cuplu, spre supărarea partenerului de viaţă. Partenerii profesionali vă pot face reproșuri din cauza invidiei legate de prestigiul vostru, care încet, dar sigur ia amploare.

Săgetător
Treburi de rutină la serviciu şi în plan personal. Dozaţi-vă eforturile, pentru că organsimul poate da semne de oboseală. Pot interveni dialoguri cu specialişti în sănătate sau chiar analize medicale. Pe cât posibil amânaţi-le, deoarece riscul apariţiei erorilor este major.

Capricorn
Vă puteţi bucura de hobby-uri, dar şi de activităţi comune cu cei dragi. Posibil să vă necăjiţi din cauza banilor şi bunurilor administrate şi folosite în comun. Este un moment bun pentru destăinuiri în acest sens. După clarificarea lucrurilor, lăsaţi-vă creativitatea să înflorească şi să încânte anturajul prin creaţiile ei.

Vărsător
În familie se vor discuta chestiuni importante, fie legate de relaţiile cu rudele, fie privitoare la bunuri patrimoniale. Vă sunt favorizate treburile gospodăreşti, dar este posibil să primiţi puţin sprijin din partea celor dragi în desfăşurarea lor. Selectaţi-vă priorităţile, deoarece şi la serviciu s-ar putea să fiţi solicitat mult.

Peşti
Este important să luaţi legătura cu persoanele din anturajul apropiat, fie rude, fie prieteni sau simple cunoştinţe. În funcție de evenimentele în care sunteţi implicat, dialogurile cu ceilalți vă pot oferi o viziune nouă asupra lor, dar şi soluții bune pentru a rezolva diverse probleme.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS