5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
O zi în care aveţi nevoie de linişte, odihnă şi singurătate. Este mai dificil să relaţionaţi cu alţii sau să vă implicaţi în activităţi deosebite. Stările de spirit fluctuează destul de mult şi bine ar fi să nu lăsaţi să se observe asta. Priviţi partea frumoasă a lucrurilor din viaţa voastră şi evitaţi provocările celorlalţi.

Taur
Prietenii şi protectorii sunt prin preajmă. Cu toate că nu prea aveţi chef de ei, totuşi fiţi atent la ce se petrece în acest segment de viaţă. Vi se pot oferi informaţii sau sfaturi bune, privind locul de muncă. Dialogurile contradictorii vor fi la cote înalte. Sunt momente bune pentru a vă gândi cum să vă îmbunătăţiţi viaţa.

Gemeni
Relaţiile cu şefii sau autorităţile sunt tema principală de astăzi. Există multe nemulţumiri legate de carieră, însă lucrurile se pot remedia, dacă ştiţi cu adevărat ce vreţi. Imaginea voastră în ochii celorlalţi poate avea de suferit, de aceea fiţi prudent şi evitaţi combativitatea sau tonul sarcastic.

Rac
Dorinţa de studiu aprofundat este prezentă. Vă sunt favorizate demersurile specifice formelor de şcolarizare pe termen lung. Relaţiile cu străinătatea sunt la ordinea zilei, dar nu aşa cum v-aţi dori. În a doua parte a zilei, un şef vă poate provoca la o discuţie vizavi de modul în care vă desfăşuraţi activitatea la serviciu.

Leu
Chestiunile financiare vă preocupă întreaga zi. Este vorba despre achitarea datoriilor de orice fel sau, în funcţie de caz, pot intra în discuţie moştenirile sau partajele. Aveţi idei bune, forţă în cuvinte, dar încercaţi să ascultaţi şi părerile celorlalţi. Spre sfârşitul zilei, dorinţa de rafinare sufletească prinde contur.

Fecioară
O zi în care ar trebui să vă ocupaţi de relaţiile parteneriale şi de colaborările în care sunteţi implicat sau vreţi să vă implicaţi. Sunt posibile discuţii aprinse, neînţelegeri sau stagnări ale unor proiecte importante.

Balanţă
Cuvântul de ordine al zilei este munca. Aveţi multe treburi de făcut şi parcă munciţi doar voi, iar ceilalţi sunt plecaţi demult în vacanţă. Sănătatea este în vizorul astrelor, iar consultaţiile şi analizele medicale ar trebui evitate. Dozaţi-vă eforturile, ocupaţi-vă de priorităţi şi bazaţi-vă doar pe forţele voastre.

Scorpion
Astăzi sunteţi vesel, pus pe şotii şi cu dorinţă de iubire. Relaţiile cu persoana iubită fluctuează destul de mult şi bine ar fi să fiţi prudent. Se pot produce despărţiri definitive. Alţii pot avea de-a face cu odraslele lor. În a doua parte a zilei se întrezăresc multe treburi la serviciu. Planificaţi-vă activităţile, însă aveţi grijă să alternaţi perioadele de muncă cu cele de odihnă.

Săgetător
Dacă în prima parte a zilei sunteţi preocupat de treburile casei şi problemele membrilor familiei, în a doua parte dorinţa de a vă ocupa de hobby-urile voastre este la cote înalte. Relaţia cu persoana iubită poate cunoaşte fluctuaţii, de aceea se recomandă multă prudenţă şi discernământ.

Capricorn
Relaţiile cu rudele sau prietenii apropiaţi sunt la ordinea zilei pentru voi. Sunt posibile discuţii aprinse, de aceea fiţi prudent şi nu vă implicaţi în problemele celorlalţi. Revin în discuţie chestiunile specifice unor forme de şcolarizare. Atenţie la examene şi interviuri! Încercaţi să vorbiţi concis şi direct la subiect.

Vărsător
Chestiunile financiare sunt preocuparea de astăzi. Este vorba despre banii câştigaţi din munca proprie sau despre condiţiile de la un loc de muncă. Există multe nemulţumiri în acest segment de viaţă, însă aveţi încredere că vor veni și vremuri mai bune.

Peşti
Energiile zilei vă oferă forţă, strălucire şi poftă de a vă implica şi în problemele celorlalţi. Bine ar fi să vă ocupaţi doar de voi înşivă. Prudenţă în relaţiile cu familia. Sunt posibile conflicte greu de ţinut în frâu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS