9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Agitaţie şi o dorinţă nestăvilită de a vă implica în mai multe treburi deodată. Selectaţi-vă priorităţile şi ocupaţi-vă doar de treburile voastre. Relaţiile cu ceilalţi sunt tensionate, însă doar voi puteți face să fie bine pentru toată lumea. E recomandat un tratament cosmetic sau plimbări relaxante prin oraș.

Taur
Sunteţi cufundat în visare şi cu greu puteţi relaţiona cu lumea exterioară. Controlaţi-vă stările interioare şi astfel veţi reuşi să amelioraţi şi sănătatea întregului organism. Dozaţi-vă eforturile şi ocupaţi-vă doar de activităţile de rutină. De evitat consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale.

Gemeni
De unii prieteni vă desprindeţi definitiv, faţă de alţii deveniți mai precaut sau vă orientaţi către alte personaje care până nu demult se aflau în fundalul vieţii. Dorinţa de înnoire pe plan relaţional este la cote înalte. Studiaţi pe îndelete pe oricine acceptaţi în anturajul vostru şi mai ales cui vă destăinuiţi.

Rac
Sunt posibile altercaţii, neînţelegeri, însă contextul astral predispune pe toată lumea la o comunicare defectuoasă. Rezolvaţi-vă îndatoririle pe îndelete şi la timp. S-ar putea ca un şef să vă provoace zdravăn la explicaţii profesionale. Ţineţi-vă firea, discutaţi strict, direct şi la obiect, fără să vă implicaţi emoţional.

Leu
Cineva de departe vă oferă informaţii legate fie de o călătorie aranjată de voi mai demult, fie de un loc de muncă într-o ţară străină care v-ar putea interesa. Indiferent despre ce este vorba, aveţi grijă cum reacţionaţi. Pe de altă parte, sufletul vostru are nevoie de rafinare şi de noi orizonturi spirituale.

Fecioară
Sunt posibile nereguli în acte şi neînţelegeri în relaţiile umane, însă cu puţin efort şi bunăvoinţă veţi reuşi să depăşiţi totul cu bine. Se recomandă prudenţă şi discernământ cu banii și bunuri deţinute în comun cu un partener de viaţă sau de afaceri.

Balanţă
Trebuie să faceţi faţă mai multor activităţi desfăşurate în comun cu alţii şi unor discuţii aprinse. Fiţi pregătit pentru răsturnări de situaţie şi pentru reconfigurări de poziţie în cadrul unor parteneriate. Partenerul de viaţă vă poate face reproşuri legate de faptul că sunteţi prea implicat în domeniul profesional.

Scorpion
Se conturează multă forfotă la serviciu. Activităţile vin în salturi, uneori trebuie să o lăsaţi pe una şi să rezolvaţi alta. Relaţiile colegiale sunt tensionate, însă aveţi încredere că şefii sunt de partea voastră. Dozaţi-vă eforturile, pentru că se pot accentua afecţiunile legate de segmentele capului şi aparatului renal.

Săgetător
Persoana iubită şi copiii vă vor solicita din plin. Foarte uşor pot izbucni conflicte, chiar şi pe teme minore. Dorinţa de distracţii şi aventuri îi poate deranja pe cei din preajmă, de aceea fiţi prudent. Pe de altă parte, extravaganța, schimbările amoroase şi excesele de orice fel vă pot dăuna grav sănătăţii şi tuturor relaţiilor.

Capricorn
Aveţi succes şi spor la curăţenii, reparaţii capitale sau reamenajări interioare. Pe de altă parte, sunt momente bune pentru a plănui achiziţionări patrimoniale, de la cele mai mici obiecte casnice, până la o locuinţă nouă sau un teren. Sunteţi tentat şi de mutarea într-o altă localitate sau chiar într-o altă ţară.

Vărsător
Sunt posibile călătorii pe distanţe scurte, fie la rude şi prieteni, fie în scop profesional. Vi se cer sfaturi, ajutor material, moral, mai ales de la cine vă aşteptaţi mai puţin. Pe de altă parte, ar trebui să vă debarasaţi de persoanele care vă pun beţe în roate şi vă stau alături doar pentru a-i sprijini.

Peşti
Ziua vă aduce în atenţie banii şi implicaţile lor. Puteţi primi o sumă de bani, salariul de la un loc de muncă, o primă sau alte tipuri de favoruri. Se vehiculează informaţii legate de schimbarea climatului din sfera muncii, aspect care vă răstoarnă planurile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS