10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Este posibil să aveţi o zi tensionată din cauza neînţelegerilor cu un coleg sau un partener de afaceri. Nu prea reuşiţi să vă concentraţi şi acest lucru ar putea duce la eşuarea unor planuri importante. Ar fi bine să amânaţi deciziile importante şi să încercaţi să vă regăsiţi cât mai repede posibil.

Taur
S-ar putea ca relaţiile sentimentale să aibă de suferit dacă amânaţi o călătorie planificată mai demult. Partenerul de viaţă nu vă crede că sunteţi cu adevărat ocupat şi este posibil să vă reproşeze anumite lucruri, chiar şi din trecut. Vă recomandăm să aveţi răbdare şi să vă păstraţi calmul, în orice condiţii.

Gemeni
Aveţi succes într-o călătorie de afaceri, dar vă sfătuim să nu vă contraziceţi cu cei care vă însoţesc şi să nu depăşiţi anumite limite. Reuşiţi să rezolvaţi o problema sentimentală mai veche, iar acest lucru vă aduce linişte. Banii vor apărea în curând şi veţi putea cumpăra anumite lucruri pe care vi le doreaţi de mult timp.

Rac
Nu este o zi bună pentru afaceri, dar nici pentru întâlnirile cu prietenii. Cel mai bine v-ar prinde o seară în familie, cu activităţi plăcute şi relaxante. După-amiază vă hotărâţi să vă ocupaţi de sănătatea dumneavoastră, spre satisfacţia unuia dintre părinţi. Este foarte bine să aveţi grijă de sănătate!

Leu
S-ar putea să aveţi o discuţie mai aprinsă cu persoana iubita, dacă vă schimbaţi planurile în ultima clipă, fără să îi cereţi părerea. Ar fi bine să vă limitaţi la activităţi simple şi să vă odihniţi mai mult. Dacă vi se propune o ieşire în oraş, acceptaţi doar dacă este vorba de o activitate care nu presupune oboseală.

Fecioară
Nu sunteţi într-o formă fizică bună şi vă enervaţi foarte uşor. Vă recomandăm să nu semnaţi documente oficiale sau să luaţi decizii importante pentru că există o foarte mare probabilitate să faceţi greşeli.

Balanţă
Discuţii în familie din cauza unor probleme financiare. Puteţi evita o situaţie neplăcută dacă ţineţi cont şi de dorinţele celorlalţi şi dacă încercaţi să vă puneţi în locul lor în anumite situaţii. Vă sfătuim să nu începeţi mai multe treburi deodată, pentru că riscaţi să nu terminaţi nici una, din cauza lipsei de energie.

Scorpion
Nu sunteţi prea comunicativ şi ar fi bine să amânaţi toate întâlnirile. Vă sfătuim să nu vă ocupaţi de probleme importante pentru că nu veţi reuşi să le duceţi la capăt. În schimb, puteţi să rezolvaţi cu uşurinţă probleme de familie. Dacă aveţi nemulţumiri faţa de partenerul de viaţă trebuie să discutaţi şi să le clarificaţi.

Săgetător
Entuziasmul de care daţi dovadă ar putea să vă atragă invidia unor persoane din anturaj, cu care nu sunteţi în relaţii bune. Este posibil să aveţi discuţii cu persoana iubită, pentru că petreceţi prea mult timp cu prietenii. Trebuie să găsiţi o modalitate prin care să mulţumiţi pe toată lumea.

Capricorn
S-ar putea să întâmpinaţi dificultăţi în relaţiile sociale şi să fiţi atras într-un conflict. Fiţi foarte atent la argumentele pe care le folosiţi într-o discuţie. Ar fi bine să acceptaţi ajutorul prietenilor şi al familiei, dacă vreţi să terminaţi ce v-aţi propus. Încercaţi să fiţi mai echilibrat şi să nu vă mai bazaţi atât de mult pe intuiţie.

Vărsător
Puteţi câştiga sume mici din colaborări, dar fiţi prudent şi nu faceţi cheltuieli mai mari decât vă puteţi permite. Trebuie să vă calculaţi paşii foarte atent şi să nu comiteţi greşeli care vă pot costa. Atenţie la anumite persoane din anturaj care ar putea profita de slăbiciunile dumneavoastră.

Peşti
Vă treziţi cu o stare de nervozitate nejustificată şi este posibil să aveţi reacţii necontrolate faţă de cei apropiaţi. Riscaţi să jigniţi o femeie şi să vă pară rău mai târziu. Nu încheiaţi afaceri şi nu semnaţi documente oficiale pentru că sunteţi predispus la greşeli.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS